Google Analytics: Konfigurationstaggen för GA4 är nu Google-taggen. GA4-konfigurationstaggar i en webbehållare migreras automatiskt med start i september. Vi gör inga ändringar i den befintliga mätningen och du behöver inte göra något. Läs mer

Ställa in Google-taggen med Blogger

Om du har ett tagg-id som börjar med G- kan du följa anvisningarna nedan för att integrera ditt konto med Google Ads och Google Analytics.

Innan du börjar

Du kan integrera Google-taggen med Blogger utan kostnad. För att kunna ställa in integreringen behöver du

Anvisningar

1. Logga in på ditt Blogger-konto.
  2. Klicka på Inställningar i huvudmenyn.
  3. Klicka på Mätnings-id för Google Analytics i avsnittet Basfunktioner.
  4. Ange ditt Google-tagg-id i rutan Mätnings-id för Google Analytics.
  5. Klicka på Spara.