Få Pixel-telefonen din reparert

Pixel-telefoner har brukerstøttealternativer både for skader som dekkes av garantien, og skader som ikke dekkes av garantien. Hvilke alternativer du har tilgjengelig for innsending eller besøk på reparasjonssenter, avhenger av garantistatusen for telefonen samt hvor du befinner deg.

Viktig: Som en del av engasjementet vårt for bærekraft kan vi fjerne garantipapirene fra enhetsemballasjen for Pixel 7- og Pixel 7 Pro-telefoner. Du kan sjekke modell- og regiongarantien under telefonkonfigureringen. Denne informasjonen er tilgjengelig på telefonen når som helst, selv om du også mottok garantipapirene. For å finne garantien, gå til «Innstillinger» og trykk på Om telefonen og så Begrenset garanti.

Gjør deg klar til å starte en forespørsel om reparasjon

Viktig: Du må tilbakestille telefonen til fabrikkstandard før du får utført reparasjon på den. Hvis du ikke gjør det, blir den tilbakestilt på servicesenteret. Når telefonen tilbakestilles til fabrikkstandard, tømmes den for data.

Alternativ 1: Ta med telefonen til et reparasjonssenter

Trinn 1: Finn nærmeste servicesenter

Før du tar med telefonen til et servicesenter, bør du gjennomgå vilkårene for bruk i butikken.

Trinn 2: Sikkerhetskopier data
Før du tar med deg telefonen til reparasjon, bør du sikkerhetskopiere data, tilbakestille telefonen til fabrikkstandard og ta ut SIM-kortet. Med en tilbakestilling til fabrikkstandard slettes alle dataene som er lagret på telefonen. Hvis du ikke kan tilbakestille telefonen til fabrikkstandard, bør du logge den av Google-kontoen din:
  1. Gå til myaccount.google.com.
  2. Til venstre trykker du på Sikkerhet og så Enhetene dine.
  3. På enheten trykker du på Mer Mer og så Logg av.

Hvis du ikke kan slå på telefonen for å tilbakestille den, eller hvis telefonen ikke er tilbakestilt når du tar den med til en servicepartner, tilbakestiller de den for deg. Husk å beholde SIM-kortet.

Trinn 3: Ta med telefonen

Under besøket sjekker servicepartneren garantistatusen for telefonen, undersøker den for å bekrefte den rapporterte skaden og gir deg informasjon om hva servicen koster. For å bekrefte garantistatusen må du fremlegge kjøpsbeviset eller fakturaen.

Hvis det oppdages skade i løpet av undersøkelsen som øker servicekostnaden, tar partneren kontakt med deg for godkjenning av den nye prisen før servicen starter. Delvis service er ikke tilgjengelig

Trinn 4: Hent telefonen

Når servicen er ferdig, varsler servicesenteret deg om at telefonen er klar for henting.

Hvis du ikke har noe reparasjonssenter i byen din, kan du kontakte oss for å avtale henting av enheten hos deg.

Alternativ 2: Send inn telefonen for reparasjon

Viktig: Google tilbyr service på Pixel-telefoner via F1 Info Solutions and Services Pvt. Ltd, som er en autorisert partnerbedrift som tilbyr service. Hva slags service som er tilgjengelige, avhenger av postnummeret der du holder til.

Trinn 1: Bestill service
Vi identifiserer servicetilbudet for området ditt og legger inn en servicehenvendelse for deg. Kontakt oss for å finne informasjon om service i området ditt.

Avhengig av postnummeret der du holder til, kan du ha innsendingsservice tilgjengelig.

Trinn 2: Følg fremgangsmåten for servicealternativene
Når vi har lagt inn en servicehendelse, trenger du bare å følge fremgangsmåten for servicealternativet:
  1. Sikkerhetskopier dataene på telefonen.
  2. Pakk telefonen, fakturakopiene og kjøpsbeviset i den opprinnelige esken. Bruk bobleplast eller myk emballasje for å unngå skade under transport.
  3. Du mottar en e-post fra servicepartneren vår i løpet av 48 timer, hvor du finner informasjon om saksnummeret for serviceforespørselen. Du oppdateres når servicesenteret sender enheten etter fullført service.

Viktig: Du får oppdateringer om servicestatusen på e-post. Standardprosessen er 19 virkedager for innsendingsservice.

Hvis du lurer på noe i forbindelse med servicestatusen for en telefon som ikke er dekket av garantien, fysisk skade eller betalt service, kan du kontakte oss.

Trinn 3: Spor servicen
Når partneren har hentet telefonen din, kan du spore servicen i F1-portalen ved å bruke saks-ID-en for F1-servicen.

Gjør deg klar til å starte en reparasjon

Start en reparasjon

Viktig: Denne fremgangsmåten gjelder for brukere i Belgia, Canada, Danmark, Frankrike, Irland, Italia, Japan, Nederland, Norge, Portugal, Spania, Storbritannia, Sveits, Sverige, Tyskland, USA og Østerrike. For å sjekke reparasjonsalternativene i andre land, kontakt Google Brukerstøtte.

1. Start prosessen i Google Store i et støttet land.
  2. Trykk på Kom i gang.
  3. Skriv inn telefonens IMEI-nummer.
    • Hvis du allerede har startet en prosess for retur eller erstatning, men heller vil ha reparert enheten, kan du kontakte oss.
  4. På den neste skjermen må du bekrefte at det oppførte IMEI-nummeret tilhører telefonen du vil reparere.
  5. Velg problemene som gjelder for telefonen. Du finner ut hvilke problemer som dekkes for telefonen din, samt de tilgjengelige reparasjonsalternativene.
  6. Følg veiledningen nedenfor for å gjøre enheten klar basert på reparasjonsalternativet du velger.

Alternativ 1: Ta med telefonen selv til et reparasjonssenter

Trinn 1: Finn nærmeste autoriserte tjenesteleverandør
For å levere inn telefonen til reparasjon, start en reparasjonsforespørsel og finn nærmeste reparasjonssted.
Før du tar med telefonen til en Google-butikk, bør du lese gjennom vilkårene for bruk av reparasjon i butikk.
Trinn 2: Sikkerhetskopier data og gjør telefonen klar for reparasjon
Før du leverer inn telefonen til reparasjon, bør du sikkerhetskopiere data og ta ut SIM-kortet. Hvis du har en kvalifisert Pixel-telefon, kan du starte reparasjonsmodusen. Ellers bør du tilbakestille telefonen til fabrikkstandard. Med en tilbakestilling til fabrikkstandard slettes alle dataene som er lagret på telefonen. Hvis du ikke kan tilbakestille telefonen til fabrikkstandard, bør du logge av Google-kontoen på telefonen:
  1. Gå til myaccount.google.com.
  2. Til venstre trykker du på Sikkerhet and then Enhetene dine.
  3. På enheten trykker du på Mer More and then Logg av.
Hvis du ikke kan slå på telefonen for å tilbakestille den, hvis den ikke er i reparasjonsmodusen, eller hvis den ikke er tilbakestilt til fabrikkstandard, tilbakestiller reparasjonspartneren den for deg. Husk å beholde SIM-kortet.
Trinn 3: Lever inn telefonen

Gjør deg klar for å ta med deg telefonen til en reparasjonspartner i nærheten.

Reparasjonspartneren sjekker telefonens garantistatus, undersøker den for å bekrefte de rapporterte skadene og gir deg informasjon om reparasjonskostnaden. De fleste reparasjoner kan utføres samme dag.

• For enheter eller skader som er dekket av garanti, er reparasjonene kostnadsfrie.
  • For enheter eller skader som ikke er dekket av garanti, kan prisene variere.

Hvis det oppdages skade i løpet av undersøkelsen og dette fører til at reparasjonskostnaden øker, kontakter partneren deg for å få godkjent den nye prisen før reparasjonen starter. Det er ikke mulig å få utført delvise reparasjoner.

Trinn 4: Hent telefonen
Når reparasjonen er fullført, får du beskjed om at telefonen er klar for henting.

Alternativ 2: Send inn telefonen for reparasjon

Trinn 1: Velg fraktalternativer og opprett en reparasjonsordre

Opprett reparasjonsbestillingen

1. Opprett en reparasjonsforespørsel.
  2. Sjekk og godta reparasjonsvilkårene.
  3. Sjekk reparasjonsinformasjonen og den anslåtte reparasjonskostnaden.
  4. Trykk for å bekrefte kjøpet.

Garantier og reparasjonskostnader

• For enheter eller skader som er dekket av garanti, er reparasjonene kostnadsfrie.
  • For enheter eller skader som ikke er dekket av garanti, finner du den anslåtte reparasjonskostnaden på den siste siden før du bekrefter kjøpet og oppretter reparasjonsordren.

Sjekk at adresseinformasjonen er nøyaktig. Du kan ikke endre adressen etter at du har fullført bestillingen.

Velg hvordan du vil sende inn telefonen for reparasjon:

• Din egen emballasje: Bruk e-posten med reparasjonsbestillingen for å skrive ut den vedlagte fraktetiketten, RMA-skjemaet (autentisering for retur av varer) og batterisikkerhetsetiketten (i USA) for å sende telefonen.
    • Hvis du velger dette alternativet, er du ansvarlig for eventuelle skader på telefonen under forsendelsen. Sørg for å pakke telefonen godt inn før du sender den. Siden emballasjen kan variere fra kunde til kunde, og det er fare for at telefonen kan bli skadet under transport, bruker reparasjonssenteret bestemte robuste esker for å sende telefonen.
  • Forhåndsbetalt emballasje: Når du har sendt inn reparasjonsbestillingen, tar det 1–2 virkedager før den forhåndsbetalte emballasjen ankommer, og den har polstring for å beskytte telefonen. Skriv ut RMA-skjemaet og fraktetiketten du mottok i e-posten med veiledningen, for å sende telefonen.
Trinn 2: Sikkerhetskopier data og gjør telefonen klar for reparasjon

Før du sender eller leverer inn telefonen til reparasjon, bør du sikkerhetskopiere telefonen og ta ut SIM-kortet. Hvis du har en kvalifisert Pixel-telefon, kan du starte reparasjonsmodusen. Ellers bør du tilbakestille telefonen til fabrikkstandard. Med en tilbakestilling til fabrikkstandard slettes alle dataene som er lagret på telefonen. Hvis du ikke kan tilbakestille telefonen til fabrikkstandard, logger du av Google-kontoen på telefonen:

1. Gå til myaccount.google.com.
  2. Til venstre trykker du på Sikkerhet and then Enhetene dine.
  3. På enheten trykker du på Mer More and then Logg av.

Hvis du ikke kan slå på telefonen for å tilbakestille den, hvis den ikke er i reparasjonsmodusen, eller hvis den ikke er tilbakestilt til fabrikkstandard, tilbakestiller reparasjonspartneren den for deg. Husk å beholde SIM-kortet.

Trinn 3: Pakk og send inn telefonen
Pakk telefonen godt, og send den inn til reparasjon.

Alternativ 3: Reparer Pixel-telefonen eller Pixel Tablet

Finn ut hvordan du reparerer disse enhetene selv.

Finn ut mer om prosessen for reparasjon med innsending

Når reparasjonssenteret mottar telefonen, blir den undersøkt, godkjent, reparert og returnert til deg. Finn ut mer om reparasjonsprosessen.
Undersøkelse og godkjenning
Når telefonen er mottatt, blir den grundig undersøkt for problemer.
  • Hvis du har en skjermbeskytter, blir den fjernet for å vurdere hele funksjonaliteten til telefonen.
  • Hvis telefonen vi mottar, er forskjellig fra den i bestillingen, kan vi ikke behandle reparasjonen, og vi returnerer den til deg.
  • Hvis undersøkelsen bekrefter at reparasjonen er dekket av garanti, starter reparasjonen uten at du blir belastet.
  • Hvis reparasjonen koster mindre enn eller det samme som det anslåtte beløpet, blir du belastet så snart undersøkelsen er fullført, og deretter starter reparasjonen.
  • Hvis vi finner andre skader som ikke var oppført i den opprinnelige bestillingen, og hvis reparasjonskostnaden øker, ber vi deg om å godkjenne den nye prisen før vi starter reparasjonen.
    • Vær oppmerksom på at selv om vi anslår at det tar 7–10 virkedager før hele reparasjonsbestillingen fullføres, inkluderer ikke dette tiden det tar å godkjenne den nye prisen.
    • Alle skader i reparasjonsbestillingen repareres samtidig, så delvise reparasjoner er ikke tilgjengelige.
    • Du har 10 dager på å godkjenne den oppdaterte reparasjonsbestillingen og den endelige prisen.
    • Hvis du ikke svarer innen 10 dager, eller hvis du avviser den oppdaterte bestillingen, blir reparasjonsbestillingen din kansellert. Telefonen returneres til deg uten at den er reparert, og du blir ikke belastet.
Viktig: I Taiwan kan det hende du blir belastet et inspeksjonsgebyr av autoriserte reparasjonspartnere for Pixel-telefoner.
Reparasjon og retur

Vi starter reparasjonen når vi har fullført undersøkelsen og mottatt eventuelle godkjenninger vi trenger fra deg.

Kosmetiske skader, for eksempel riper, repareres ikke. Hvis undersøkelsen kun viser kosmetisk skade, returneres telefonen uten at den blir reparert.

Når reparasjonen er fullført, mottar du en e-post med informasjon om at reparasjonen er gjennomført, og at telefonen sendes tilbake til deg. Du får også en sporingslink.