Pixel-puhelimen korjauttaminen

Pixel-puhelimilla on tukivaihtoehtoja sekä takuun piiriin kuuluville että takuun ulkopuolisille vaurioille. Postilähetyksen ja huoltopistekorjauksen vaihtoehdot riippuvat puhelimen takuutilasta ja sijainnistasi.

Tärkeää: Osana sitoumustamme kestävään kehitykseen, saatamme poistaa takuun paperiversion Pixel 7- ja Pixel 7 Pro ‐puhelinten pakkauksista. Voit tarkistaa mallin ja alueen takuun puhelimen käyttöönoton aikana. Takuutiedot löytyvät puhelimesta milloin tahansa, vaikka olisit saanut myös takuun paperiversion. Löydät takuun valitsemalla Asetuksista Tietoja puhelimesta ja sitten Rajoitettu takuu.

Valmistaudu huoltopyynnön tekemiseen

Tärkeää: Sinun on palautettava puhelimen tehdasasetukset ennen kuin se voidaan huoltaa. Jos et tee niin, palvelukeskus palauttaa tehdasasetukset puolestasi. Tehdasasetusten palauttaminen poistaa kaiken datasi puhelimelta.

Vaihtoehto 1: Vie puhelin huoltopisteeseen

Vaihe 1: Etsi lähin palvelukeskus

Ennen kuin viet puhelimen palvelukeskukseen, tutustu kaupan käyttöehtoihin.

Vaihe 2: Varmuuskopioi data
Ennen kuin tuot puhelimen huoltoon, varmuuskopioi data, palauta sitten puhelimen tehdasasetukset ja poista SIM-kortti. Tehdasasetusten palauttaminen poistaa kaiken puhelimeen tallennetun datan. Jos et pysty palauttamaan puhelimen tehdasasetuksia, kirjaudu ulos Google-tililtäsi laitteella:
  1. Siirry osoitteeseen myaccount.google.com.
  2. Valitse vasemmalta Tietoturvaja sitten Laitteesi.
  3. Valitse puhelimella Lisää Lisää ja sitten Kirjaudu ulos.

Jos et voi käynnistää puhelinta palauttamista varten tai tehdasasetuksia ei ole palautettu ennen huoltoa, palautus tehdään huollossa. Muista säilyttää SIM-korttisi.

Vaihe 3: Tuo puhelin huoltoon

Palvelukumppani tarkistaa käyntisi aikana puhelimen takuun tilan ja vahvistaa tarkastuksen jälkeen ilmoitetut vahingot sekä ilmoittaa huollon hinnan. Vahvista takuun tila ottamalla ostotodistus tai lasku mukaan.

Jos tarkastuksessa löytyy kustannuksia nostavia vahinkoja, kumppani ottaa sinuun yhteyttä ja pyytää hyväksymään uuden hinnan ennen aloittamista. Osittaista huoltoa ei ole saatavilla.

Vaihe 4: Nouda puhelin

Kun huolto on valmis, palvelukeskus ilmoittaa, että puhelin on valmis noudettavaksi.

Jos kaupungissasi ei ole huoltopistettä, ota meihin yhteyttä laitteen noutamiseksi.

Vaihtoehto 2: Lähetä puhelin korjattavaksi (lähetys)

Tärkeää: Google tarjoaa huoltoja Pixel-puhelimille valtuutetun palvelukumppaniyrityksen F1 Info Solutionsin and Services Pvt. Ltd:n kautta. Saatavilla oleva huolto riippuu postinumerosi sijainnista.

Vaihe 1: Varaa huolto
Etsimme alueellasi saatavilla olevan huollon ja varaamme sinulle huoltonumeron. Jos haluat löytää huollon alueellasi, ota yhteyttä meihin.

Postinumerosi sijainnista riippuen tarjolla voi olla lähetyspalvelu.

Vaihe 2: Toimi huoltovaihtoehdon ohjeiden mukaan
Kun olet saanut meiltä huoltonumeron, toimi huollon tyypistä riippuvien ohjeiden mukaan:
  1. Varmuuskopioi puhelimella oleva data.
  2. Pakkaa puhelin, kopiot laskusta ja ostotodistuksesta alkuperäiseen laatikkoon. Suojaa laite kuplamuovilla tai pehmusteella välttääksesi vauriot kuljetuksen aikana.
  3. Saat 48 tunnin kuluessa palvelukumppaniltamme sähköpostin, jossa kerrotaan huoltopyynnön numero. Saat päivityksen, kun palvelukeskus lähettää laitteen huollon valmistuttua.

Tärkeää: Saat tietoja huollon tilasta sähköpostitse. Korjaus kestää yleensä 19 arkipäivää, jos laite on lähetetty postissa.

Jos sinulla on kysyttävää puhelimesi takuun ulkopuolisesta huollon tilasta, fyysisestä vahingosta tai maksullisesta palvelusta, ota meihin yhteyttä

Vaihe 3: Seuraa huoltoa
Kun kumppanimme on noutanut puhelimesi, voit seurata huollon etenemistä F1-huoltonumeron tunnuksella F1-portaalissa.

Korjauksen esivalmistelut

Korjauksen aloittaminen

Tärkeää: Nämä ohjeet koskevat käyttäjiä Alankomaissa, Belgiassa, Espanjassa, Irlannissa, Italiassa, Itävallassa, Japanissa, Kanadassa, Norjassa, Portugalissa, Ranskassa, Ruotsissa, Saksassa, Sveitsissä, Tanskassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Yhdysvalloissa. Jos haluat tietoa muissa maissa saatavilla olevista korjausvaihtoehdoista, ota yhteyttä Google-tukeen.

1. Aloita prosessi tuetun maan Google Storessa.
  2. Valitse Aloita.
  3. Lisää puhelimen IMEI-koodi.
    • Jos olet ehtinyt aloittaa palautus- tai vaihtoprosessin, mutta haluat sen sijaan korjauttaa laitteen, ota meihin yhteyttä.
  4. Vahvista seuraavassa näkymässä, että lisätty IMEI-koodi vastaa korjattavaa puhelinta.
  5. Valitse puhelimesi ongelmat, niin näet, mitä ongelmia voit korjauttaa ja miten.
  6. Seuraa alla olevia ohjeita valitsemasi korjausvaihtoehdon mukaisesti, niin voit valmistella laitteen.

Vaihtoehto 1: Tuo puhelin korjattavaksi (huoltopiste)

Vaihe 1: Etsi lähin valtuutettu palveluntarjoaja
Aloita huoltoprosessi korjauspyynnöllä ja etsi sitten lähin korjauspalvelu.
Ennen kuin viet puhelimen Googlen kauppaan, tutustu kaupassa tehtävän korjauksen ehtoihin.
Vaihe 2: Varmuuskopioi data ja valmistele puhelin korjaukseen
Ennen kuin tuot puhelimen korjaukseen, varmuuskopioi data ja poista SIM-kortti. Jos sinulla on yhteensopiva Pixel-puhelin, voit siirtyä korjaustilaan. Muussa tapauksessa palauta puhelimen tehdasasetukset. Tehdasasetusten palauttaminen poistaa kaiken puhelimeen tallennetun datan. Jos et voi palauttaa puhelimen tehdasasetuksia, kirjaudu ulos Google-tililtäsi puhelimella:
  1. Siirry osoitteeseen myaccount.google.com.
  2. Valitse vasemmalta Tietoturvaand then Laitteesi.
  3. Valitse puhelimella Lisää More and then Kirjaudu ulos.
Jos et voi käynnistää puhelinta palauttamista varten, se ei ole korjaustilassa tai tehdasasetuksia ei ole palautettu, korjauspalvelukumppani palauttaa sen puolestasi. Muista säilyttää SIM-korttisi.
Vaihe 3: Tuo puhelin huoltoon

Käy läheisessä huoltopisteessä puhelimesi kanssa.

Käynnin aikana yhteistyökumppani tarkistaa puhelimen takuun tilan, tutkii vauriot ja vahvistaa, että ne ovat samat kuin ilmoituksessa, ja kertoo korjauksen hinnan. Usein korjaus voi valmistua jo samana päivänä.

• Jos laite ja vahingot kuuluvat takuun piiriin, korjaus on maksuton.
  • Jos laite ja vahingot eivät kuulu takuun piiriin, hinnat vaihtelevat.

Jos tarkistuksessa löytyy vahinkoja, jotka nostavat korjauskustannuksia, yhteistyökumppani ottaa sinuun yhteyttä ja pyytää hyväksymään uuden hinnan ennen korjauksen aloittamista. Osittainen korjaaminen ei ole mahdollista.

Vaihe 4: Nouda puhelin
Kun korjaus on valmis, sinulle ilmoitetaan, että puhelimesi on valmis noudettavaksi.

Vaihtoehto 2: Lähetä puhelin korjattavaksi (lähetys)

Vaihe 1: Valitse lähetysvaihtoehto ja luo korjaustilaus

Korjaustilauksen luominen

1. Luo korjauspyyntö.
  2. Lue korjausehdot ja hyväksy ne.
  3. Tarkista korjauksen tiedot ja arvioidut korjauskulut.
  4. Valitse Vahvista ostos.

Takuut ja korjauskulut

• Jos laite ja vahingot kuuluvat takuun piiriin, korjaus on maksuton.
  • Jos laite tai vahingot eivät kuulu takuun piiriin, korjauksen hinta-arvio näkyy viimeisellä sivulla ennen ostoksen vahvistamista ja korjaustilauksen luomista.

Tarkista, että osoitetiedot ovat oikein. Et voi muokata osoitetta, kun tilaus on valmis.

Valitse, miten haluat lähettää puhelimen korjattavaksi:

• Oma pakkaus: Tulosta korjaustilaussähköpostin liitteenä oleva lähetystietolomake, palautusvaltuutuslomake ja akun turvallisuustiedot (Yhdysvalloissa) puhelimen lähettämistä varten.
    • Jos valitset tämän vaihtoehdon, olet myös itse vastuussa matkalla tapahtuvista vahingoista. Ennen kuin lähetät puhelimen, pakkaa se turvallisesti. Koska pakkaus voi olla erilainen eri asiakkailla ja puhelin saattaa vahingoittua kuljetuksessa, huoltopiste lähettää puhelimen korjauksen jälkeen tietynlaisessa tukevassa pakkauksessa.
  • Ennakkoon maksettu pakkaus: Kun olet tehnyt korjaustilauksen, ennakkoon maksetun pakkauksen saapuminen kestää 1–2 arkipäivää. Pakkaus sisältää täytettä, joka auttaa suojaamaan puhelinta. Tulosta palautusvaltuutus ja lähetystietolomake, jotka sait lähettämisen ohjesähköpostissa.
Vaihe 2: Varmuuskopioi data ja valmistele puhelin korjaukseen

Ennen puhelimen lähettämistä tai korjaukseen tuomista varmuuskopioi puhelin ja poista SIM-kortti. Jos sinulla on yhteensopiva Pixel-puhelin, voit laittaa sen korjaustilaan. Muussa tapauksessa palauta puhelimen tehdasasetukset. Tehdasasetusten palauttaminen poistaa kaiken puhelimeen tallennetun datan. Jos et voi palauttaa puhelimen tehdasasetuksia, kirjaudu ulos Google-tililtäsi puhelimella:

1. Siirry osoitteeseen myaccount.google.com.
  2. Valitse vasemmalta Tietoturvaand then Laitteesi.
  3. Valitse puhelimella Lisää More and then Kirjaudu ulos.

Jos et voi käynnistää puhelinta palauttamista varten, se ei ole korjaustilassa tai tehdasasetuksia ei ole palautettu, korjauspalvelukumppani palauttaa sen puolestasi. Muista säilyttää SIM-korttisi.

Vaihe 3: Pakkaa ja lähetä puhelin
Pakkaa puhelin huolella ja lähetä se korjattavaksi.

Vaihtoehto 3: Pixel-puhelimen tai Pixel Tabletin korjaaminen

Katso, miten voit korjata laitteet itse.

Korjaus postilähetyksen kautta

Kun huoltopiste vastaanottaa puhelimen, se tutkitaan, hyväksytään, korjataan ja palautetaan sinulle. Lue lisää korjausprosessista.
Tarkistus ja hyväksyntä
Kun puhelin on vastaanotettu, se tarkistetaan huolellisesti ongelmien varalta.
  • Jos sinulla on näytönsuojus, se poistetaan puhelimen kaikkien toimintojen arvioimiseksi.
  • Jos saamamme puhelin poikkeaa tilauksessa mainitusta, puhelinta ei voi korjata ja palautamme sen sinulle.
  • Jos tarkistuksessa todetaan, että korjaukset kuuluvat takuun piiriin, korjaus aloitetaan eikä sinua veloiteta.
  • Jos korjaus maksaa arviota vähemmän tai saman verran, tarkistuksen valmistuttua sinua veloitetaan, ja korjaus alkaa.
  • Jos löydämme vahinkoja, joita alkuperäisessä tilauksessa ei mainittu ja jotka nostavat korjauksen hintaa, pyydämme sinua hyväksymään lopullisen summan ennen korjauksen aloittamista.
    • Arvioimme koko korjaustilauksen kestävän 7–10 arkipäivää, mutta tähän ei lueta uuden hinnan hyväksymiseen käytettyä aikaa.
    • Kaikki korjaustilauksen vahingot korjataan samaan aikaan, eikä osittainen korjaaminen ei ole mahdollista.
    • Sinulla on 10 päivää aikaa hyväksyä päivitetty korjaustilaus ja lopullinen hinta.
    • Jos et vastaa 10 päivän aikana tai hylkäät päivitetyn tilauksen, korjaustilauksesi perutaan. Puhelin palautetaan sinulle ilman korjausta, eikä sinua veloiteta.
Tärkeää: Taiwanissa valtuutetut Pixel-puhelimen korjauspalvelukumppanit voivat veloittaa tarkastusmaksun.
Korjaus ja palautus

Kun laite on tarkistettu ja olet mahdollisesti hyväksynyt lopullisen tilanteen, aloitamme korjauksen.

Emme korjaa kosmeettisia vaurioita, kuten naarmuja. Jos tarkistuksessa löydetään vain kosmeettisia vaurioita, puhelin palautetaan sinulle korjaamattomana.

Korjauksen jälkeen saat sähköpostiviestissä tiedon sen valmistumisesta, ja puhelin lähetetään takaisin seurantalinkin kanssa.