Configurar un telèfon Pixel

Pots moure el contingut del telèfon actual al telèfon Pixel, o bé configurar el telèfon Pixel com a dispositiu nou.

• Pots transferir les dades automàticament des de la majoria dels telèfons amb Android 5.0 o una versió posterior o iOS 8.0 o una versió posterior. Obtén informació sobre com pots comprovar la versió d'Android o iOS i sobre què pot limitar la còpia de dades amb un iPhone.
  • També pots transferir les dades manualment des de la majoria de telèfons amb molts dels sistemes operatius habituals.

Opció 1: transfereix les dades del teu telèfon actual

Per moure les dades al telèfon, segueix els passos de la pantalla la primera vegada que l'encenguis.

Si omets la transferència de dades o no completes la configuració la primera vegada, fes el següent:

• Al cap d'uns minuts, rebràs la notificació "No s'ha completat la configuració del dispositiu Pixel". Toca Finalitza la configuració.
  • Al cap d'uns dies, obre l'aplicació Configuració i, a la part superior, toca Finalitza la configuració.
  • Al cap d'un temps, pots restablir el telèfon en qualsevol moment, però aquesta acció esborra totes les dades. Obtén informació sobre com pots restablir la configuració de fàbrica.
Des d'un telèfon Android

Abans de començar

1. Si no tens cap targeta nano-SIM, n'has de demanar una al teu operador de telefonia mòbil. Obtén informació sobre com aconseguir una targeta SIM.
    Consell: en funció del telèfon i de l'operador de telefonia mòbil, alguns telèfons Pixel poden utilitzar eSIM. Per obtenir més informació, contacta amb el teu operador.
  2. Cerca un cable que funcioni amb el telèfon actual, com ara el de càrrega.
  3. Cerca l'adaptador Quick Switch. Consulta què s'inclou a la capsa del telèfon.

Transferir les dades

Seguir la nostra guia per transferir dades des d'un telèfon Android.

Des d'un iPhone

Abans de començar

1. Si no tens cap targeta nano-SIM, n'has de demanar una al teu operador de telefonia mòbil. Obtén informació sobre com pots aconseguir una targeta SIM.
    Consell: en funció del telèfon i de l'operador de telefonia mòbil, alguns telèfons Pixel poden utilitzar eSIM. Per obtenir més informació, contacta amb el teu operador.
  2. Comprova que puguis transferir el màxim de dades possible. Obtén informació sobre què pot limitar la còpia de dades amb un iPhone i sobre com pots transferir més dades.
  3. Cerca un cable que funcioni amb el telèfon actual, com ara el de càrrega.
  4. Cerca l'adaptador Quick Switch. Consulta què s'inclou a la capsa del telèfon.

Transferir les dades

Seguir la nostra guia per transferir dades des d'un iPhone.

Des d'un telèfon BlackBerry o Windows Phone

Abans de començar

Si no tens cap targeta nano-SIM, n'has de demanar una al teu operador de telefonia mòbil. Obtén informació sobre com pots aconseguir una targeta SIM.

Consell: alguns telèfons Pixel poden utilitzar targetes eSIM, segons el model i l'operador de telefonia mòbil. Per obtenir més informació, contacta amb el teu operador.

Transferir les dades

Segueix la nostra guia per transferir dades des de telèfons BlackBerry i Windows Phone..

Opció 2: omet la transferència de dades

Si el telèfon Pixel és el teu primer telèfon o si vols començar de zero, encén-lo i toca Comença A continuació, Configura com a dispositiu nou. D'aquesta manera ometràs el procés de transferència de dades i podràs començar a personalitzar el telèfon nou.