Notifikation

I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Om effektivitetsrapportering for gratis fortegnelser

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Brug effektivitetsrapportering for gratis fortegnelser og gratis lokale produktfortegnelser til at se, hvor meget engagement de genererer. Få flere oplysninger om effektivitetsrapportering i Merchant Center

Du kan også oprette tilpassede rapporter ved hjælp af værktøjet til rapportredigering. Få flere oplysninger om tilpassede rapporter i Merchant Center

Gennemgå dine effektivitetsdata i Merchant Center

Du kan gennemgå effektivitetsdata for alle dine produkter eller for individuelle produkter. Klik og eksponeringer, som dine produkter får på fanen Shopping, YouTube, Shopping-infopanelet og Populære produkter, bliver inkluderet i dine effektivitetsrapporter. Få flere oplysninger om, hvor Google viser dine gratis produktfortegnelser

Bemærk! Hvis du vil se, hvordan dine gratis fortegnelser klarer sig i forbindelse med udvidede uddrag i resultater på nettet og Google Billeder, skal du gå til fanen "Effektivitet" i Google Search Console. Få flere oplysninger om Google Search Console

Gennemgå alle data

• På kortet "Effektivitet (gratis fortegnelser)" på siden "Oversigt" kan du få et generelt overblik over dine data.
  • Hvis du vil have et mere detaljeret overblik, skal du klikke på "Effektivitet" og derefter på "Kontrolpanel" i navigationsmenuen til venstre. Klik derefter på fanen "Gratis produktfortegnelser" eller "Gratis lokale produktfortegnelser" over kontrolpanelet.
  • Du kan segmentere hver metric efter Land, Produkt, Brand eller Kategori ved at klikke på segmentets navn nederst i kontrolpanelet.

Gennemgå dine data for individuelle produkter

• Hvis du vil finde data for et individuelt produkt, skal du klikke på "Produkter" i navigationsmenuen til venstre og derefter klikke på "Alle produkter". Du kan se antallet af klik fra gratis fortegnelser og gratis lokale fortegnelser for hvert produkttilbud i kolonnen "Ubetalte klik".

Dine effektivitetsdata kan være begrænsede

• Hvis dine produktfortegnelser ikke har tilstrækkelig trafik i det valgte tidsrum, kan de effektivitetsdata, du kan se i dine rapporter, være begrænsede. Denne situation kan også opstå, når du anvender et filter på dine data.
  • Når du segmenterer dine samlede effektivitetsdata efter en metric eller kategori, kan der være forskel på det samlede resultat, der vises, og det resultat, man får ved at lægge alle rækkerne sammen. Nogle data er muligvis ikke tilgængelige for detaljeret rapportering, men de indgår stadig i den samlede sum.

Fejlfinding af effektivitetsrapporteringen for gratis fortegnelser

Hvis du ikke kan se data i effektivitetsrapporteringen for dine gratis fortegnelser, kan det skyldes, at du ikke har tilvalgt funktionen. For at deltage skal du følge politikkerne for gratis visning af dine produkter på Google og tilmelde dig.

Bemærk! Du kan muligvis se eksponeringer og klik for varer, der er blevet afvist til brug i gratis fortegnelser på grund af utilstrækkelige produktoplysninger. I nogle tilfælde, hvor det kan være til fordel for en potentiel kunde, forsøger vi at vise fortegnelser for disse varer.

Bedste fremgangsmåder til værktøjer til webanalyse

Hvis du vil spore klik ved hjælp af et webanalyseværktøj fra tredjepart eller et værktøj, der tilhører Google (f.eks. Google Analytics), kan du gøre det ved at implementere sporingskonfigurationen på dit website eller i din app. Klik fra forskellige Merchant Center-funktioner vises derefter automatisk i de værktøjer. Det kan være en god idé at tjekke, om fordelingen mellem Google Ads-trafik og gratis trafik rapporteres korrekt.

Her er et par muligheder:

Mulighed 1: Brug link-/mobillink-webadresser og automatisk tagging i Google Ads

Mulighed 2: Brug separate webadresser i Merchant Center-feeds ved hjælp af attributterne 'annonceomdirigering', 'mobillink' og 'link i Google søgeindeks'

Sådan opdaterer du dine produktdatafeeds

Du har 2 muligheder for at opdatere attributterne i dine produktdatafeeds:

Relaterede links