Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Tuotteiden kohdistaminen useisiin maihin

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Voit näyttää tuotteitasi useissa maissa ja eri kielillä.

Jos käytät yksittäisissä tuotteissa toimitusmääritteitä kohdistaaksesi useisiin maihin, tuotteesi näkyvät jo näissä maissa.

Oletetaan esimerkiksi, että valitset kohdemaaksi Saksan ja toimitat tuotetiedot saksaksi. Kun määrität useita maita tuotetiedoissasi, tiedot kohdistetaan myös saksankielisille käyttäjille näissä maissa edellyttäen, että noudatat maakohtaisia käytäntöjä ja valitset niille toimituksen ja maantieteellisen kohdistamisen.

Huom. Sen lisäksi, että voit lisätä muita maita syötteeseen, voit myös poistaa tuotteita Shopping-mainoksista yksittäisissä maissa käyttämällä Shopping-mainoksista poissuljetut maat [shopping_ads_excluded_country] ‑määritettä.

Tarjousten lisääminen muilla kielillä

Käännä tuotetietosi ja laskeutumissivusi useille kielille, niin voit tavoittaa enemmän asiakkaita.

Näin voit lisätä tarjouksia ylimääräiselle kielelle:

1. Kirjaudu Kauppiaskeskus-tilillesi.
  2. Valitse navigointivalikosta Tuotteet ja klikkaa Syötteet.
  3. Lisää uusi syöte klikkaamalla Add-kuvaketta.
  4. Lisää maat, joissa haluat tuotetietojesi näkyvän, klikkaamalla "Kohdemaat"‑kohdasta Lisää.
  5. Valitse uusi kieli.
  6. Valitse näyttöpaikat, joissa syötettä käytetään.
  7. Valitse Jatka.
  8. Nimeä syöte ja valitse se ladattavaksi.
  9. Valitse Luo syöte.

Uuteen syötteeseen lisätyt tarjoukset tulevat voimaan seuraavan syötelatauksen yhteydessä.

Vaatimukset

• Kaikkien ladattujen tarjousten on oltava Googlen Shopping-mainosten käytäntöjen mukaisia. Jos kohdistat saman syötteen useille maille, maakohtaiset käytännöt otetaan käyttöön erikseen kussakin maassa.
  • Jos mainostat Shopping-mainoksilla, tuotteesi näkyvät vain valitsemissasi kohdemaissa. Google Adsissa määrittämäsi aluekohdistuksen on myös vastattava Kauppiaskeskuksessa valitsemiasi kohdemaita, jotta tuotteesi voivat näkyä näissä maissa.

Jotta tuotteesi näytetään kaikissa toimitusta edellyttävissä maissa, määritä kuljetuspalvelu siten, että se kattaa nämä maat. Voit myös lisätä toimitusmääritteet tarjoustasolla. Muista, että kuljetuspalvelut voivat kattaa useita maita. Lue lisää toimituksista useisiin maihin

Jos et seuraa näitä ohjeita, tuotteitasi ei välttämättä näytetä muissa maissa.

Yksilöidyt tuotetiedot

Sinun on ehkä mukautettava tuotetiedot seuraavissa tilanteissa:

Sama kieli ja valuutta

Uusissa maissa käytetään samaa kieltä ja samaa valuuttaa kuin alkuperäisessä kohdemaassa, jota varten olet luonut tuotetiedot (esimerkiksi Saksa ja Itävalta). Tällöin sinulta ei vaadita muita toimia tietojen mukauttamiseksi. Tuotteidesi pitäisi näkyä muiden lisäämiesi maiden tuoteluettelossa.

Sama kieli, eri valuutta

Uusissa maissa käytetään samaa kieltä mutta eri valuuttaa kuin alkuperäisessä myyntimaassa, jota varten olet luonut tuotetiedot (esim. Australia ja Yhdysvallat). Valuutat muunnetaan aina automaattisesti, joten asiakas näkee hinnan oman maansa paikallisessa valuutassa.

Eri kieli ja eri valuutta

Uusissa maissa on eri ensisijainen kieli ja eri valuutta kuin siinä maassa, jota varten tuotetiedot alun perin luotiin. Jos lisäät uuden maan, jossa käytetään eri ensisijaista kieltä, luo erillinen syöte, jonka tuotetiedot on käännetty uudelle kielelle. Valuutat muunnetaan aina automaattisesti, joten asiakas näkee hinnan oman maansa paikallisessa valuutassa.