Introduktionsguide

Om feeds

Et feed er en fil, der består af en liste over produkter. Hvert produkt angives som en gruppe af attributter, der beskriver dine produkter på en unik måde. I Merchant Center føjes alle dine produkter til et primært eller et supplerende feed. Når du har oprettet et feed, kan det føjes til alle de programmer, du har tilmeldt dig.

Oprettelse af nye feeds

For at oprette et nyt feed skal du klikke på Produkter i navigationsmenuen og derefter på Feeds. Du kan enten vælge at oprette et primært eller et supplerende feed. Hvert af de programmer, du har tilmeldt dig, vises som potentielle destinationer for feedet. Markér afkrydsningsfeltet ud for et programnavn for at føje feedet til det program.

Du kan også klikke på Tilføj produkter i opgavelisten i starten for et produkt for at begynde at oprette et feed. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter et feed

Produktattributter

Attributter er datapunkter, der beskriver et produkt. Nogle, f.eks. condition [stand] og availability [tilgængelighed], kan have standardiserede eller accepterede værdier. Andre, bl.a. id [id] eller title [titel], kan stå åbne og udfyldes med en værdi efter eget valg. Når du bruger de påkrævede og foreslåede attributter til præcist at beskrive dine varer, bliver det nemmere for brugerne at søge efter og finde dem.

Vi har oprettet en række politikker, som omhandler brugen af hver enkelt attribut, og hvor ofte du skal opdatere dine produktdata. Husk at gennemse vores politikker omhyggeligt for at sikre, at du forstår kravene.

Du kan sende dine produktdata til os i et feedformat, enten ved hjælp af Google Content API for Shopping-annoncer eller ved at importere dine produktdata fra en understøttet e-handelsplatform. Medmindre du er vant til at bruge API'er, anbefaler vi, at du bruger feeds, eller at du importerer dataene fra din e-handelsplatform.

Bemærk! Hvis du planlægger at uploade et stort antal feeds eller foretage hyppige ændringer i dine produktdata, anbefaler vi på det kraftigste, at du bruger Content API til at uploade dine produktdata direkte.

Foreslåede filformater

Det er vigtigt, at du vælger det format, der bedst opfylder dine behov som forhandler, når du skal oprette et nyt feed. Vi understøtter datafeeds i to generelle formater: Tekst (.txt) og XML (.xml).

Vi anbefaler de fleste små sælgere at oprette deres egne produktdata i en .txt-fil ved hjælp af et regnearksprogram. Du kan også oprette dit feed i Google Sheets med den tilgængelige feedskabelon og Merchant Center-tilføjelsen.

Google Content API for Shopping (avanceret)

Content API for Shopping er et program, som gør det muligt for dig at administrere de strukturerede dataelementer, som du uploader til Google med henblik på brug i Google-tjenester API'en giver dig mulighed for at forespørge om elementer samt at indsætte, opdatere og fjerne elementer på din Google Merchant Center-konto.

Google Content API for Shopping er lavet til udviklere, der ønsker at integrere apps med Shopping. Brug af Google Content API for Shopping kræver, at udviklere har en vis mængde teknisk viden om og erfaring med programmering af apps. Få flere oplysninger om Google Content API for Shopping