Introduktionsguide

Om feeds

Et feed er en fil, der indeholder en liste over produkter, som du vil annoncere for via Merchant Center. Når du tilføjer dine produkter, tildeler du attributter til hver enkelt af dem. Dine produktfeeds bruger disse attributter til at gruppere dine produkter. Når du har oprettet et feed, kan det bruges flere gange i så mange funktioner i Merchant Center, som du har brug for.

Der er flere typer feeds i Merchant Center. De typer feeds, du bruger, afhænger af dine behov som forhandler. De produktattributter, du bruger til at beskrive dine produkter i Merchant Center, er de samme for alle typer feeds.

Primære og supplerende feeds

• Primære feeds er de primære datakilder til din Merchant Center-beholdning. Hvis alle produkter, du føjer til dit primære feed, overholder Merchant Centers data- og kvalifikationskrav, behøver du ikke at oprette andre feeds.
    • Husk, at Google anbefaler, at du uploader hele dit lager til ét primært feed.
  • Supplerende feeds tilføjer data, der mangler i dit primære feed. De bruges kun til at opdatere produktdata, der allerede findes i et eller flere primære feeds. Du kan have flere supplerende feeds, og hvert feed kan supplere data i et vilkårligt antal primære feeds.

Få flere oplysninger om, hvordan du opretter et nyt primært eller supplerende feed

Feeds med flere kilder (avanceret)

Feeds med flere kilder giver dig mulighed for at oprette et feed baseret på rå produktdata fra forskellige kilder, f.eks. dit website eller eksisterende regneark. Merchant Center sammensætter de forskellige kilder sammen og opretter et samlet feed fra deres data. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger avancerede feeds

Google Content API for Shopping (avanceret)

Content API for Shopping er et program, som gør det muligt for dig at administrere de strukturerede dataelementer, som du uploader til Google med henblik på brug i Google-tjenester såsom Google Shopping og Google Søgning. Brug den til at forespørge om elementer samt at indsætte, opdatere og fjerne elementer på din Merchant Center-konto.

Dette værktøj er fremstillet til udviklere, der vil integrere apps med Shopping-annoncer. Personer, der bruger Content API, skal have teknisk viden og erfaring med udvikling af apps. Dette værktøj er ikke egnet til brug uden teknisk baggrund. Få flere oplysninger om Google Content API for Shopping

Feeds for regionalt lager (avanceret)

Feeds for regionalt lager er en type supplerende feed, som kan bruges til at tilsidesætte dine eksisterende produktdata i det primære feed for at vise regionale priser eller tilgængelighed for et udvalg af produkter i dine foruddefinerede områder. Feeds for regionalt lager kan ikke tilføje eller fjerne produkter eller bruges som uafhængige feeds. I stedet tilsidesætter de eksisterende produktdata.

Feeds for regionalt lager understøtter følgende attributter:

Feeds for regionalt lager er tilgængelige i USA samt tilgængelige i en betaversion i Australien, Frankrig og Tyskland. Få flere oplysninger om regional tilgængelighed og prissætning

Produktattributter

Attributter er datapunkter, der beskriver et produkt. Nogle, f.eks. condition [stand] og availability [tilgængelighed], kan have standardiserede eller accepterede værdier. Andre, bl.a. id [id] eller title [titel], er åbne, så du kan angive værdier for alle dine produkter.

Når du bruger de obligatoriske og foreslåede attributter til præcist at beskrive dine varer, bliver det nemmere for folk at søge efter og finde dem.

Vi har oprettet en række politikker, som omhandler brugen af hver enkelt attribut, og hvor ofte du skal opdatere dine produktdata. Husk at gennemse vores politikker omhyggeligt for at sikre, at du forstår kravene.

Opret dit feed, når du er klar.