Onboardingguide för annonser för lokalt butikslager

Om att tillämpa annonser för lokala butikslager

Visa upp vilka varor du har i lager, informera om verksamheten, butikerna och produkterna. Ställ in annonser för lokala butikslager med den här guiden.

• Är du intresserad av onboarding via API? Läs mer.
  • Är du återförsäljare och vill att din kassa-/lagerdataleverantör skickar din transaktionsdata till Google åt dig? Eller är du kassa-/lagerdataleverantör och vill skicka in dina kunders data till Google? Läs mer om hur du kommer igång.

Steg 1: Skapa konton

Steg 2: Aktivera annonser för lokala butikslager

a. Aktivera annonser för lokala butikslager

b. Verifiera sidan Om (endast europeiska länder)

Steg 3: Skapa, registrera och skicka in flöden

a. Skapa ett primärt flöde

b. Skapa ett lagerflöde för lokala produkter

c. Registrera och skicka in lokala flöden

Steg 4: Begär lagerverifiering

Steg 5: Aktivera annonser för lokala butikslager i Shopping-kampanjen

Om du har problem med annonser för lokala butikslager kan du fylla i formuläret Kontakta oss.