Introductiegids voor winkelvoorraad

Implementatiehandleiding

Image depicting a local inventory onboarding guide

Als u uw lokale producten op Google wilt tonen, geeft u informatie op over uw bedrijf, winkels en producten. Gebruik deze implementatiehandleiding om advertenties met lokale voorraad of gratis lokale productvermeldingen in te stellen.

• Bent u geïnteresseerd in toelating via een API? Meer informatie
  • Bent u verkoper en wilt u dat uw provider van verkooppunt-/voorraadgegevens uw transactiegegevens namens u bij Google indient? Of bent u provider van verkooppunt-/voorraadgegevens en wilt u de gegevens van uw klanten bij Google indienen? Ontdek hoe u aan de slag gaat
Tip: U kunt Pointy van Google gebruiken om automatisch productinformatie in de winkel toe te voegen aan uw producten op Google. Beschikbaar voor verkopers in de VS, Canada, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Aan de slag.
Step 1 of showing your local products on Google is setting up your accounts

Stap 1: Uw accounts instellen

Step 2 of showing your local products on Google is enabling local inventory ads or free local product listings

Stap 2: Advertenties met lokale voorraad of gratis lokale productvermeldingen aanzetten

Step 3 of showing your local products on Google is adding your business information

Stap 3: Uw bedrijfsinformatie toevoegen

Step 4 of showing your local products on Google is linking your Google My Business account and selecting your location groups

Stap 4: Uw bedrijfsprofielen koppelen via uw Bedrijfsprofielmanager en uw bedrijfsgroep selecteren

Step 2 of showing your local products on Google is enabling local inventory ads or free local product listings

Stap 5: Uw type landingspagina kiezen voor advertenties met lokale voorraad

• Opmerking: Deze stap is alleen beschikbaar voor advertenties met lokale voorraad. Als u gratis lokale productvermeldingen instelt, gaat u verder met stap 6.
Step 5 of showing your local products on Google is creating, registering and submitting your feeds

Stap 6: Feeds maken, registreren en indienen

1. Een primaire feed maken
  2. Een feed met lokale productvoorraad maken
  3. Lokale feeds registreren en indienen
Step 6 of showing your local products on Google is verifying your About page Stap 7: Uw pagina Over verifiëren (alleen voor Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland)
Step 7 of showing your local products on Google is requesting inventory verification Stap 8: Voorraadverificatie aanvragen
Step 8 of showing your local products on Google is setting up Google Ads for local inventory ads

Stap 9: Google Ads instellen voor advertenties met lokale voorraad

1. Uw Merchant Center- en Google Ads-accounts koppelen (optioneel)
  2. Producten in de buurt aanzetten in uw Shopping-campagne

Gebruik ons contactformulier als u problemen ondervindt.