I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Introduktionsguide

Fejlfinding vedrørende dit feed

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center
Hvis du vil have oplysninger om fejlfinding af dit feed i Merchant Center Next, skal du klikke her.
I denne artikel kan du læse om, hvordan du finder og løser problemer med oprettelse, formatering og upload af dit feed.

Hvis dine produkter er blevet afvist, kan du tjekke Problemer i Merchant Center for at finde årsagen til afvisningen.

Gennemgå resultaterne af feedbehandling

Du kan gennemgå resultaterne af al feedbehandling for filbaserede feeds eller feeds, der er baseret på Google-regneark. Sådan finder du resultaterne:

1. Vælg Produkter i navigationsmenuen på din Merchant Center-konto.
  2. Klik på Feeds.
  3. Klik på navnet på det primære eller det supplerende feed, som du vil gennemgå.
  4. Gennemgå resultaterne:
    • Ejendomme: Omfatter centrale feedegenskaber, som varierer afhængigt af feedets inputmetode. Her kan du finde attributter som f.eks. inputmetode, tidszone, filstørrelse, registreret afgrænsning (hvis det er relevant) og meget mere.
    • Attributter: Dine feeds skal overholde specifikationerne for produktdata for de programmer, du har tilvalgt. Her kan du gennemgå alle de attributter, vi har fundet i dit feed, bl.a. de attributter, der genkendes og knyttes til feedspecifikationen, samt ikke-genkendte attributter, der ikke matcher nogen af dem, der er angivet i specifikationen for produktdata. Du kan gennemgå listen og bruge værktøjer som f.eks. feedregler til at fortælle Merchant Center, hvilken ikke-genkendt attribut du vil bruge til udfyldning af en Google-attribut. Du kan f.eks. bruge "produktnavn" i attributten 'titel' [title].
    • Behandler data: I denne sektion kan du gennemgå antallet af produkter, der findes i dit feed, og eventuelle registrerede problemer med de angivne data. Gennemgå listen over vareproblemer for at se, hvor mange produkter i dit feed der er berørt, herunder eksempler og links til dokumentation, der kan hjælpe med at løse problemet.

Hvis din konto er blevet afvist, og dine feeds ser ud til at være korrekte, kan du se en samlet problemoversigt for Shopping-produktdataene på din konto, i dine feeds og varer på siden "Diagnostik" under "Produkter".

Bemærk! Der tjekkes kun for grundlæggende problemer med filer og data. Gå til Diagnostik for at gennemgå alle problemer.

Få flere oplysninger om, hvordan du bruger feedetiketter til at annoncere for produkter fra bestemte feeds.

Problemer med feedoprettelse

Problemer med feedregistrering
  • Målgruppeland: Angiv det land, hvor dine varer sælges. Hvis du f.eks. angiver "USA" som det land, der målrettes mod, betyder det, at dine varer kan købes i USA. De produktdata, der uploades til et udvalgt land, skal opfylde kravene for det pågældende land, bl.a. feedspecifikationerne og politikker for Shopping-annoncer. Vi anbefaler, at "automatisk registrering" forbliver den valgte indstilling for datafeed, medmindre du skal løse et konkret problem.
  • Flere lande: Angiv flere lande, der målrettes mod, hvis du sælger det samme produkt i flere lande. Sørg for, at dine produkter opfylder kravene for hvert land, bl.a. feedspecifikationerne og politikkerne for Shopping-annoncer.
  • Google: RSS- og Atom-filer skal have filtypenavnet ".xml". Et filnavn, der ikke slutter med et filtypenavn, bliver som standard behandlet som en tabulatorafgrænset fil og skal slutte med ".txt". Bemærk! Vi accepterer ikke filer i Excel-format. Se konvertering af dit regneark for at få flere oplysninger.
  • Hvis du bruger filtypenavne såsom .zip eller .gz, skal du sørge for, at filen er komprimeret, da vores system forudsætter, at dette er tilfældet. Upload af en ukomprimeret fil med et af disse filtypenavne kan medføre, at feedet ikke fungerer. Sørg for, at det komprimerede arkiv indeholder præcis én fil.
Problemer med formatering
  • Tekstfil eller tabulatorafgrænset fil
    • Hvis du bruger en allerede formateret tekstfil (dvs. med linjeskift eller anførselstegn), skal du sørge for, at attributter i anførselstegn er aktiveret i dit feed.
    • Sørg for, at kolonnerne (fanerne) med de obligatoriske attributter matcher varerne. I mange tilfælde er der enten en fane for meget eller en for lidt.
    • Hvis du bruger Google Sheets, kan Google Merchant Center-tilføjelsen gøre det lettere for dig at validere dine data.
  • XML
    • Du må ikke medtage "un-escaped" specialtegn såsom "&".
    • Dine attributnavne må ikke indeholde store bogstaver. Alle store bogstaver i attributnavne skal fjernes. Attributten 'titel' [title] skal eksempelvis angives som <title> frem for <Title>.
    • Sørg for, at dine filer er kodet korrekt og i accepterede formater.
Problemer med upload
  • Dit feed er muligvis for stort til den uploadmetode, du bruger.
    • Filer, der uploades direkte, skal have en størrelse på under 4 GB (hvis du får vist en fejlmeddelelse, når denne metode benyttes, kan du prøve igen efter et par timer).
    • SFTP-filer (SSH File Transfer Protocol) skal have en størrelse på under 4 GB.
    • Filer, der indstilles til planlagt hentning, skal være mindre end 4 GB.
  • Almindelige årsager til, at automatiske uploads mislykkes:
    • Den webadresse, der bruges til den planlagte hentning, er blokeret, eller den er indstillet til, at Merchant Center ikke har tilladelse til at downloade datafeedet.
    • Den webadresse, der bruges i tidsplanen, fungerer ikke eller omdirigerer til en side, der ikke indeholder datafeedet.
  • Komprimerede filer skal have en størrelse på under 500 MB.

Her er nogle af de mest almindelige fejl, man kan opleve ved brug af SFTP.

Problem Løsning
Fejlen "Serveren blev ikke fundet"

Hvis du bruger SFTP, skal du verificere, at du logger på {sftp username}@partnerupload.google.com med serverporten 19321. Hvis du bruger en SFTP-klient, skal du muligvis føje "sftp://"-protokollen til hostnavnsadressen (f.eks. sftp://partnerupload.google.com).

Forkert brugernavn eller adgangskode Få flere oplysninger om loginfejl ved upload af filer via SFTP.
Fejlen "Filnavnet er ikke tilladt" Sørg for, at filnavnet ikke indeholder mellemrum. Din fils navn skal svare nøjagtigt til det filnavn, du har registreret på din konto.
Du har ikke registreret et datafeed med dette navn Sørg for, at navnet på den fil, du indsender via SFTP, svarer nøjagtigt til det filnavn, du angav, da du registrerede dit datafeed.
Fejlen "SFTP-forbindelse nulstillet af peer" Internetforbindelsen til vores SFTP-server blev afbrudt. Prøv at uploade din fil igen. Hvis din fil har en størrelse på under 200 MB, kan du også uploade filen direkte via siden Datafeeds i Google Merchant Center. Hvis din fil er større end 200 MB, kan du prøve at opdele dit datafeed i flere filer, så de enkelte filer bliver mindre end 200 MB. Den mindre filstørrelse giver dig mulighed for at uploade filerne via dit kontrolpanel.

Tjek Indsend feeds via SFTP for at få hjælp til specifikke problemer med SFTP, der ikke er beskrevet på denne side.

Hvis du har oprettet dit feed ved hjælp af en af uploadmetoderne og gerne vil gennemgå det i forbindelse med undersøgelsen, kan du downloade på følgende måde. Bemærk! Der er ikke er nogen fil at downloade for Content API-feeds.

1. Vælg Produkter i navigationsmenuen til venstre på din Merchant Center-konto.
  2. Klik på Feeds.
  3. Klik på feednavnet i kolonnen "Feed".
  4. På fanen "Behandler" klikker du på ikonet med tre prikker 3 dot icon helt til højre.
  5. Vælg muligheden Download fil.
Du kan også prøve at eksportere hele dit feed til Google Cloud ved hjælp af Merchant Center-eksport (beta)

Bemærk! Kun de brugere, der var tilknyttet sælgerkontoen, da filen blev uploadet, har rettigheder til at downloade feedet.

Når du har uploadet dit feed, kan du downloade en rapport i CSV-format med en oversigt over behandlingsfejl og -advarsler. Når en rapport er tilgængelig, får du mulighed for at downloade den ved hjælp af knappen "Download fil" på siden med feedoversigten. Rapporten indeholder identificerende oplysninger øverst, efterfulgt af en tabel med oplysninger om individuelle elementer og deres feedfejl og -advarsler. Bemærk! Rapporten er kun tilgængelig i 14 dage efter tidspunktet for upload af dit feed og indeholder maksimalt oplysninger om 100.000 fejl og advarsler i alt.

Du kan muligvis også bruge feedregler til at løse problemer med manglende eller forkert formaterede attributter i dit feed uden at redigere feedets indhold.