To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Kontrollér Google Nest- eller Home-enheter med stemmen

Du kan bruke talekommandoer til å administrere funksjoner på Google Nest- eller Home-høyttaleren eller -skjermen din, for eksempel medieavspilling, alarmer, lys, termostater, informasjonssøk og mye annet.

For å bruke talekommandoer, si «Hey Google» eller «Ok Google» og så kommandoen.

Hvis du har slått på Se og snakk (bare på engelsk) eller hurtigfraser (bare på amerikansk engelsk) på Nest Hub Max, kan du også aktivere Google-assistenten uten å si «Hey Google».

Merk: Hvis Digital balanse er slått på, kan denne funksjonen være begrenset eller blokkert av enten Pause, Filtre eller Ikke forstyrr.

Finn ut mer om Digital balanse

Finn ut hvordan du spør assistenten om å gjøre flere ting samtidig (fungerer bare på amerikansk engelsk).

Lytt til medieinnhold

Musikk
Handling: Si «Hey Google» og deretter dette:
Be om en sang «Spill [sangnavn]»
«Spill [sangnavn] av [artistnavn]»
«Spill [sangnavn] fra [albumnavn]»
«Spill [sangnavn] på [musikktjeneste]»
«Spill sanger som [sangnavn]»
Be om en artist «Spill [artistnavn]»
«Spill musikk av [artistnavn]»
«Spill [artistnavn] på [musikktjeneste]»
«Spill sanger som minner om [artistnavn]»
Be om et album «Spill [albumnavn]»
«Spill [albumnavn] av [artistnavn]»
«Spill [albumnavn] av [artistnavn] på [musikktjeneste]»
Spill musikk basert på sjanger, stemning eller aktivitet «Spill klassisk musikk»
«Spill munter musikk»
«Spill musikk for matlaging»
«Spill [sjanger] på [musikktjeneste]»
Spill foreslått innhold fra en utvalgt tjeneste «Spill noe musikk»
«Spill [sjanger]-musikk på [musikktjeneste]»

Spill i tilfeldig rekkefølge

«Spill i tilfeldig rekkefølge»
«Spill [album] i tilfeldig rekkefølge»
«Spill noe musikk i tilfeldig rekkefølge»
«Sett på [album] i tilfeldig rekkefølge»
«Spill [album] med tilfeldig rekkefølge»
«Spill [album] i vilkårlig rekkefølge»

Du kan også bruke navnet på en artist eller spilleliste i stedet for navnet på et album.

Sett på pause «Sett på pause»
«Sett musikken på pause»
Gjenoppta «Gjenoppta»
«Gjenoppta avspillingen»
Stopp «Stopp»
«Stopp musikken»
Spill neste sang «Neste»
«Hopp over»
«Neste sang»
Hva spilles nå? «Hva spilles nå?»
«Hvilken sang spilles nå?»
«Hvilken artist spilles nå?»
Juster volumet «Høyere»
«Still volumet til 40 %»

Spill musikk på høyttalere, TV-er eller videoenheter

Merk: Du må bruke en Chromecast, TV med Chromecast innebygd eller TV med assistenten innebygd som er tilknyttet en Google Nest- eller Home-høyttaler eller -skjerm.

«Spill musikk på TV-en i stua»
«Spill [sjanger] på høyttalerne på soverommet»

Spill musikk på en høyttalergruppe

«Spill musikk på [navnet på høyttalergruppen]»

Merk: Du må konfigurere en høyttalergruppe i Google Home-appen for å bruke denne funksjonen.

Finn ut mer om hvordan du hører på musikk.
Podcaster
Handling: Si «Hey Google» og deretter dette:
Lytt til en podcast «Hør på [podcastnavn] på [podcasttjeneste]»
«Spill [podcastnavn] på [podcasttjeneste]»
Fortsett å lytte til en podcast «Fortsett å lytte til [podcastnavn]»
«Spill podcasten min»
Lytt til en podcast etter nyeste episode «Hør på den nyeste episoden av [podcastnavn]»
Lytt til neste eller forrige episode «Neste episode»
«Forrige»
«Hopp over»
Sett på pause «Sett på pause»
«Sett podcasten på pause»
Fortsett «Gjenoppta»
«Fortsett avspillingen»
Juster volumet «Høyere»
«Still volumet til 40 %»
Stopp «Stopp»
«Stopp podcasten»
Endre hastigheten på avspillingen «Spill med dobbel hastighet»
«Spill saktere eller raskere»
«Spill dobbelt så fort»
«Spill i halv hastighet»
Hva spilles nå (podcast)? «Hva spilles nå?»
«Hvilken podcast spilles nå?»
Finn nye podcaster «Anbefal en podcast»
«Spill en komediepodcast»
«Finn podcaster om investering»

Finn ut mer om hvordan du hører på podcaster.
Radio
Handling: Si «Hey Google» og deretter dette:

Hør på nærmeste radiostasjon etter navn, kallenavn eller frekvens

Merk: For å strømme premium-radio på nettet må du ha abonnement (bare tilgjengelig i USA og Canada).

«Spill [radiostasjonens navn]»
«Spill [radiostasjonens kallesignal]»
«Spill [radiostasjonens frekvens]»
«Spill [radiostasjon] på [radiotjeneste]»

Lytt til en radiostasjon et annet sted «Spill [radiostasjonens navn] i [sted]»
«Spill [radiostasjonens frekvens] [sted]»
Hør på den siste radiostasjonen eller -kanalen du spilte «Slå på radioen»
«Spill radio»
Hør på den siste radiostasjonen eller -kanalen du spilte på en spesifikk tjeneste «Spill [radiotjeneste]»
Spill radio på TV-er eller høyttalere med Chromecast innebygd «Spill [radiostasjon] på [enhetsnavn]»
Spill en NRK-stasjon i nærheten «Spill av Radio Norge»
Sett på pause «Sett på pause»
«Sett radioen på pause»
Fortsett «Gjenoppta»
«Fortsett avspillingen»
Stopp «Stopp»
«Stopp radioen»
Hvilken radiostasjon spilles nå? «Hva spilles nå?»
Juster volumet «Høyere»
«Still volumet til 40 %»

Finn ut mer om hvordan du hører på radio.
Nyheter
Handling: Si «Hey Google» og deretter dette:
Hør siste nytt «Spill nyhetene»
«Hør på nyhetene»
Hør nyheter fra en bestemt leverandør «Hør på (nyhetene fra) [navnet på leverandøren]»
«Spill (nyhetene fra) [navnet på leverandøren]»
Hør nyheter om et bestemt emne «Hør nyheter om NASA»
«Spill siste nytt om tippeligaen»
«Hør overskrifter om Oslo børs»
Hør siste nytt innen en bestemt nyhetskategori «Hva er siste nytt innen sport?»
«Spill næringslivsnyheter»
Sett på pause «Sett på pause»
«Sett nyhetene på pause»
Fortsett «Gjenoppta»
«Fortsett avspillingen»
Juster volumet «Høyere»
«Still volumet til 40 %»
Stopp «Stopp»
«Stopp nyhetene»
Endre hastigheten på avspillingen «Spill med dobbel hastighet»
«Spill saktere eller raskere»
«Spill dobbelt så fort»
«Spill i halv hastighet»
Spill neste nyhetssak «Neste»
«Hopp over»
Spol tilbake «Spol tilbake»
«Spol tilbake [antall] sekunder»
«Spol tilbake [antall] minutter»
Hva spilles nå (nyheter)? «Hva spilles nå?»
«Hvilke nyheter spilles nå?»

Finn ut mer om hvordan du hører på nyheter.
Chromecast-kompatible apper
Handling: Si «Hey Google» og deretter dette:
Sett på pause «Sett på pause»
«Sett musikken på pause»
Fortsett «Gjenoppta»
«Fortsett avspillingen»
Stopp «Stopp»
«Stopp musikken»
Hva spilles nå? «Hva spilles nå?»
«Hvilken sang spilles nå?»
«Hvilken artist spilles nå?»
Juster volumet «Høyere»
«Still volumet til 40 %»

Finn ut mer om hvordan du spiller medieinnhold fra Chromecast-kompatible apper.
Android-lyd
Handling: Si «Hey Google» og deretter dette:
Slutt å spille Android-lyd på høyttaleren eller skjermen «Stopp»
Juster volumet «Høyere»
«Still volumet til 40 %»

Finn ut mer om hvordan du spiller Android-lyd.
Avspilling av innhold fra Chrome på høyttaleren eller skjermen din
Handling: Si «Hey Google» og deretter dette:
Slutt å spille av Chrome-innhold på høyttaleren eller skjermen din «Stopp»
Juster volumet «Skru opp lyden»
«Skru ned lyden»
«Maksimalt volum»

Finn ut mer om hvordan du spiller innhold fra Chrome-nettleseren på høyttaleren eller skjermen din.
Kontroller volumet på høyttalere og skjermer

Viktig: Talekommandoer endrer bare volumet for medieinnholdet og Google-assistenten. De endrer ikke volumet for alarmer og nedtellinger.

Handling: Si «Ok Google» eller «Hey Google» og deretter dette:

Øk volumet med 10 %

Merk: På Google Home Max øker volumet med 5 %.

«Skru opp volumet»

Senk volumet med 10 %

Merk: På Google Home Max reduseres volumet med 5 %.

«Skru ned volumet»

Angi et bestemt volumnivå

Merk: Volumet går fra 0 til 100 % eller fra 0 til 10. Ved 0 er lyden kuttet for medieinnhold, men Google-assistenten snakker med 5 % volum.

«Volumnivå 5»
«Volum på 65 %»

Still volumet til 100 % «Maksimalt volum»
Still volumet til 5 % «Minimalt volum»

Slå av eller på medielyden

Merk: Google-assistenten, alarmer og nedtellinger beholder det nåværende volumet.

«Kutt lyden»
«Slå på lyden»

Endre volumet med et bestemt beløp «Øk volumet med 10 %»
«Reduser volumet med 15 %»
Finn ut hva volumnivået er nå «Hva er volumet?»

Kontroller TV-er eller høyttalere

Spill musikk på høyttalere og TV-er ved hjelp av høyttaleren eller skjermen din
Handling: Si «Hey Google» og deretter dette:

Spill musikk på en navngitt enhet.

For å starte, stoppe og kontrollere musikk på eksterne enheter kan du ta med «på [enhetsnavn]» i de grunnleggende talekommandoene.

Merk: Nyheter og podcaster støttes ikke.

«Spill [artist] med [musikktjeneste] på [enhetsnavn]»
«Sett på pause på [enhetsnavn]»
«Spill [musikksjanger] på [enhetsnavn]»
«Stopp [enhetsnavn]»

Finn ut mer om hvordan du spiller lyd fra høyttalere og TV-er fra høyttaleren eller skjermen din.
Spill videoer på TV-er med høyttaleren eller skjermen din
Handling: Si «Hey Google» og deretter dette:
Spill generelle videoer fra TV-serier, YouTube-kanaler eller artister «Spill videoer av [artist] på [TV-navn]
«Spill videoer fra [YouTube-kanal] på [TV-navn]»
«Spill videoer fra [TV-serie] på [Chromecast-navn]»
Spill bestemte videoer eller sanger «Spill traileren for [videonavn] på [TV-navn]
«Spill [sangnavn] på [TV-navn]»
Spill videoer etter kategori «Spill videoer om [emne] på [TV-navn]»

Slå på undertekster eller teksting

Slå av undertekster eller teksting

«Slå på undertekster»
«Slå på teksting»
«Undertekster på»
«Teksting på»

«Slå av undertekster»
«Slå av teksting»
«Undertekster av»
«Teksting av»

Slå på undertekster for et bestemt språk

Merk: Hvilke språk som støttes, avhenger av innholdstjenesten og videoinnholdet.

«Slå på undertekster på [språk]»

For å kontrollere videoer på eksterne enheter kan du ta med «på [navnet på enheten]» i de grunnleggende talekommandoene for musikk. «Sett på pause på [enhetsnavn]»
«Gjenoppta på [enhetsnavn]»
«Hopp over på [enhetsnavn]»
«Stopp på [enhetsnavn]]»

Finn ut mer om hvordan du spiller videoer på TV-er med høyttaleren eller skjermen din.
Spill TV-serier og filmer med høyttaleren eller skjermen din
Handling: Si eller «Hey Google» og deretter dette:
Åpne en app «Åpne [appnavn] på TV-en»
«Start [appnavn] på TV-en»
Spill en bestemt kanal «Spill [kanal] på TV-en»
«Bytt kanal til [kanal]»
Søk etter og spill innhold «Søk etter [sjanger]-filmer»
«Spill [albumnavn]»
«Spill [artistnavn]»

Se TV-serier, TV-programmer eller filmer

Merk: Når du ser TV-serier, starter vanligvis avspillingen der du avsluttet forrige gang. For The CW startes avspillingen med den sist sendte episoden.

Forespørsler om bestemte episoder eller sesonger av TV-serier støttes ikke.

«Se [TV-serie] på [TV-navn]»
«Se [TV-serie] fra [tjeneste] på [TV-navn]»
«Se [TV-program] på [TV-navn]»
«Se [TV-program] på [tjeneste] på [TV-navn]»
«Spill [film] på [TV-navn]»
«Spill [film] på [tjeneste] på [TV-navn]»

Spill neste eller forrige episode

Merk: Noen tjenester støtter ikke forespørsler om neste eller forrige episode.

«Neste episode på [TV-navn]»
«Forrige episode på [TV-navn]»

Sett på pause, gjenoppta eller stopp «Sett på pause på [TV-navn]»
«Gjenoppta på [TV-navn]»
«Stopp på [TV-navn]»
Hopp tilbake «Hopp tilbake [tid] på [TV-navn]»
«Spol [tid] tilbake på [TV-navn]»
«Hopp [tid] tilbake på [TV-navn]»

Slå på undertekster eller teksting

Slå av undertekster eller teksting

«Slå på undertekster»
«Slå på teksting»
«Undertekster på»
«Teksting på»

«Slå av undertekster»
«Slå av teksting»
«Undertekster av»
«Teksting av»

Slå på undertekster for et bestemt språk

Merk: Hvilke språk som støttes, avhenger av innholdstjenesten og videotittelen.

«Slå på undertekster på [språk]»

Slå på dubbing

Merk: Dubbing endrer det opprinnelige språket i videoen til språket du velger. Noen tjenester støtter ikke dubbing.

«Dubbing på»
«Slå på dubbing»
«Kan du slå på dubbing?»

Bytt dubbet språk «Bytt språk til [språk]»
«Bytt språk til [språk]»
«Slå på dubbing på [språk]
«Spill det på [språk]»

Finn ut mer om hvordan du spiller TV-serier og filmer med høyttaleren eller skjermen din.
Gruppeavspilling via Multirom med høyttaleren eller skjermen din
Handling: Si «Hey Google» og deretter dette:
Spill musikk ved å bruke gruppenavn «Spill rock på [gruppenavn]»
Kontroller musikk med grunnleggende kommandoer «Sett på pause»
«Gjenoppta»
«Stopp»
«Spill neste sang»
Kontroller volumet for en enhet i en høyttalergruppe «Høyere»
«Still volumet til 40 %»

Merk: Ved gruppeavspilling endrer volumkommandoene bare volumet på enheten du sier talekommandoen til.

Finn ut mer om hvordan du bruker gruppeavspilling via Multirom med høyttaleren eller skjermen din.

Kontroller underholdningstilbehør
Handling: Si «Hey Google» og deretter dette:
Slå på mottakerboksen «Slå på [navnet på mottakerboksen]»
Endre volumet «Skru opp lyden på [navnet på mottakerboksen]»
«Skru ned volumet med 5 på [navnet på mottakerboksen]»
Spill et spill på Xbox «Spill [spill] på Xbox»

Planlegg dagen

Trafikkoppdateringer og reisevei
Handling: Si «Hey Google» og deretter dette: Dette forteller høyttaleren eller skjermen deg:

Få trafikkforholdene for reiseveien

«Hvor lang er reiseveien min?»

Anslått tid til jobben med den foretrukne reisemåten din

Spesifiser metode

«Hvor lang tid tar det å gå til biblioteket?»

Du kan også spørre om hvor lang tid det tar på sykkel, med buss eller med tog.

Anslått tid det tar å komme seg til en destinasjon fra hjemmeadressen din med metoden du har spesifisert

Spesifiser destinasjon

«Hvor lang tid tar det til [destinasjon]?»

Anslått tid det tar å komme seg til en destinasjon fra hjemmeadressen din, med den foretrukne reisemetoden din

Spesifiser avreisepunkt og destinasjon

«Hvor lang tid tar det fra [startsted] til [destinasjon]?»

Anslått tid til destinasjonen med den foretrukne reisemetoden din

Finn ut mer om hvordan du får informasjon om trafikk og reisevei.
Værmeldinger
Handling: Si «Hey Google» og deretter dette:
Be om informasjon om været ved enhetens hjemmeadresse «Hvordan er været?»
Be om værmeldingen ved enhetens hjemmeadresse for
  • i morgen
  • en spesifikk dag
  • helgen
  • uken
  • de neste [antall] dagene (velg opptil 10 dager)
«Hvordan blir været i morgen?»
«Hvordan blir været [spesifikk dag]?»
«Hvordan blir været til helgen?»
«Hvordan blir været de neste [antall] dagene?»
«Hvordan blir været fra [dag] til [dag]?»
Still spesifikke spørsmål om været eller værmeldingen ved enhetens hjemmeadresse «Skal det regne i morgen?»
«Er det sol i dag?»
«Trenger jeg paraply i morgen?»
Still spesifikke spørsmål om været eller værmeldingen på et spesifikt sted for
  • i morgen
  • en spesifikk dag
  • helgen
  • uken
  • de neste [antall] dagene (velg mellom 1 og 10 dager)
«Kommer det til å regne i morgen [på sted]?»
«Hvordan blir været til helgen [på sted]?»
Still generelle spørsmål om været på et spesifikt sted «Hvordan er været [på sted]?»
Spesifiser en enhet «Hvordan er været i [enhet]?»

Finn ut mer om hvordan du får værmeldinger.
Bedrifter
Handling: Si «Hey Google» og deretter dette:
Finn steder i nærheten «Hvor er nærmeste apotek?»
«Er det noen minibanker i nærheten?»
«Finn en restaurant»
Få en bedrifts telefonnummer «Hva er telefonnummeret til nærmeste [bedriftsnavn]?»
Få en bedrifts adresse «Hva er adressen til [bedriftsnavn] i [bynavn]?»
Få en bedrifts åpningstider «Er [bedriftsnavn] på [gatenavn] åpen nå?»

Finn ut mer om hvordan du får informasjon om lokale bedrifter.
Kalender og aktiviteter
Handling: Si «Hey Google» og deretter dette:

Få informasjon om ett kommende arrangement/møte

«Når er det første arrangementet mitt?»
«Hvor er det første møtet mitt?»
«Hva er det neste arrangementet mitt?»

Få informasjon om flere arrangementer, møter eller kalenderoppføringer.

Merk: Du får informasjon om de 3 første planlagte arrangementene.

«List opp alle arrangementer for [dato].»
«Hva står på oversikten min for i dag?»
«Hva har jeg på kalenderen for [dag]?»

Finn ut mer om hvordan du får kalender- og aktivitetsinformasjon.

Kontroller hjemmet ditt

Lys
Handling: Si «Hey Google» og deretter dette:
Slå et lys av eller på «Slå av eller på [navnet på lyset]»
Demp et lys «Demp [navnet på lyset]»
Gjør et lys lysere «Gjør [navnet på lyset] lysere»
Still lysstyrken til en bestemt prosentverdi «Still [navnet på lyset] til 50 %»
Reduser eller øk lysstyrken med en bestemt prosentverdi «Demp [navnet på lyset] med 50 %»
«Gjør [navnet på lyset] 50 % lysere»
Endre fargen på et lys (hvis flere farger er tilgjengelige på lysene) «Gjør [navnet på lyset] grønt»
Slå alle lys i rommet av eller på «Slå av eller på lysene i [romnavn]»
Slå alle lys av eller på «Slå på alle lysene»
«Slå av alle lysene»

Finn ut mer om hvordan du kobler til og administrerer lys med høyttaleren eller skjermen din.
Termostat
Handling: Si «Hey Google» og deretter dette:
Juster temperaturen «Gjør det varmere»
«Senk temperaturen»
«Øk temperaturen med to grader»
«Still temperaturen til 22»
Bytt mellom oppvarmings- og avkjølingsmodus «Slå på kjøling»
«Sett termostaten til oppvarming»
«Slå på oppvarmings- eller avkjølingsmodus»

Finn ut mer om hvordan du kobler til og administrerer termostater med Google-assistenten.
Stikkontakter og brytere
Handling: Si «Hey Google» og deretter dette:
Slå stikkontakter av eller på «Slå av/på [navnet på stikkontakten]»
Slå brytere av eller på «Slå av/på [navnet på bryteren]»

Finn ut mer om hvordan du kobler til og administrerer stikkontakter og brytere med Google-assistenten.
Wifi
For å gjøre dette: Si «Hey Google» og deretter dette:
Sett wifi på pause for enheter i en Familie-wifi-gruppe «Sett Wi-Fi på pause for [navnet på Familie-Wi-Fi-gruppen].»
Gjenoppta Wi-Fi som er satt på pause for enheter i en Familie-Wi-Fi-gruppe «Opphev pausen for Wi-Fi for [navnet på Familie-Wi-Fi-gruppen].»
Sjekk ruterens internetthastighet «Hva er internetthastigheten min?»
Sjekk passordet for wifi for gjester

Merk: Denne kommandoen er foreløpig ikke tilgjengelig i Finland, Portugal, Hongkong og Filippinene.

«Hva er passordet for wifi for gjester?»

Dette er tilgjengelig når du bruker Google Nest Wifi eller Google Wifi i Home-appen.

Merk: Siden du kan starte eller oppheve pauser med stemmen, må du være forsiktig når du legger til viktige enheter i Familie-wifi-grupper.

Hjemmesikring
Handling: Si «Hey Google» og deretter dette:
Start strømmingen «Vis [kameranavn]»
«Hva skjer på [kameranavn]?»
«[Kameranavn] på [navnet på Chromecast-enheten]»
«Spill [kameranavn] på [navnet på Chromecast-enheten]»
«Vis [kameranavn] på [navnet på Chromecast-enheten]»
Stopp strømmingen «Stopp [navnet på TV-en/Chromecast-enheten]»

Finn ut mer om hvordan du strømmer og kontrollerer sikkerhetskameraer.

Merk: Du kan ikke deaktivere med talekommandoer.

Støvsugere
Handling: Si «Hey Google» og deretter dette:
Start støvsugeren «Start [navnet på støvsugeren]»
«Begynn å støvsuge»
«Er [navnet på støvsugeren] i gang?»
Stopp støvsugeren «Stopp [navnet på støvsugeren]»
«Slutt å støvsuge»

Administrer alarmer, nedtellinger og handlelister

Alarmer
Handling: Si «Hey Google» og deretter dette:
Still inn en ny alarm «Still inn en alarm for klokken 6 i morgen»
Still inn en alarm med navn «Still inn en alarm for klokken 7 om morgenen kalt Medisin»
Still inn en gjentakende alarm «Still inn en alarm for klokken 7 hver dag»
Spør om en eksisterende alarm «Når er alarmen stilt inn til?»
«Når er alarmen min på fredag?»
«Når er medisinalarmen min?»
Spør om alle alarmer «Hvilke alarmer er stilt inn?»
Avbryt eksisterende alarmer «Avbryt alarmen min»
«Avbryt medisinalarmen min»

Stopp alarmer som ringer

«Stopp»

Når du vil stoppe alarmer, trenger du ikke å si «Hey Google». Bare si «Stopp». (Fungerer bare på engelsk.)

Slumre «Slumre i 10 minutter»
«Slumre»

Finn ut mer om hvordan du stiller inn og administrerer alarmer.
Nedtellinger
Handling: Si «Hey Google» og deretter dette:
Start en nedtelling
Start en navngitt nedtelling
«Start en nedtelling på ett minutt»
«Start en nedtelling for pizza på 10 minutter»
Finn ut hvor mye tid som er igjen av en nedtelling
Finn ut hvor mye tid som er igjen av en navngitt nedtelling
«Hvor mye tid er det igjen?»
«Hvor mye tid er det igjen av pizzanedtellingen?»
Avbryt en nedtelling
Avbryt en navngitt nedtelling
«Avbryt nedtellingen»
«Avbryt pizzanedtellingen»

Stopp en nedtelling som ringer

«Stopp»

Når du vil stoppe nedtellinger, trenger du ikke å si «Hey Google». Bare si «Stopp». (Fungerer bare på engelsk.)

Sett nedtellingen på pause «Sett nedtellingen på pause»
Gjenoppta nedtellingen «Gjenoppta nedtellingen»
«Start nedtellingen på nytt»

Finn ut mer om hvordan du stiller inn og administrerer nedtellinger.
Handlelister
Handling: Si «Hey Google» og deretter dette:
Legg til et element på en liste «Legg til kjøkkenrull på handlelisten»
Legg til flere elementer på en liste «Legg til kjøkkenrull og batterier på handlelisten»
Spør hva som står på en liste «Hva står på handlelisten min?»

Finn ut mer om hvordan du oppretter og administrerer handlelister.

Få svar og informasjon

Fakta og informasjon

Fakta og informasjon

Få svar på alle slags spørsmål.

• «Hvor høy er Barack Obama?»
  • «Hva er hovedstaden i Mali?»
  • «Hvor mange Oscar-priser har Denzel Washington vunnet?»
  • «Hvorfor er himmelen blå?»
  • «Hvor langt er det til solen?»
  • «Hva er det minste landet i Europa?»

Utregninger

Utfør kompliserte utregninger.

• «Hva er 15 % av 92?»
  • «Hva er femteroten av 97?»

Oversettelse

Få oversettelser av ord og setninger på støttede språk.

• «Hvordan sier man 'hei' på japansk?»
  • «Hva er 'god morgen' på fransk?»

Valutakonvertering

Få hjelp til å konvertere globale valutaer.

• «Hvor mange euro er én dollar?»

Enhetskonvertering

Få hjelp til å konvertere måleenheter. Perfekt når du lager mat!

• «Hvor mange pund er 2 kilo?»
  • «Hvor mange liter er 2 gallons?»

Ernæring

Få informasjon om næringsinnholdet for ingredienser og mat.

• «Hvor mye fiber er det i grønnkål?»
  • «Hvor mye sukker er det i en flaske Cola?»

Ordbok

Få definisjoner og stavemåter for ord.

• «Hvordan staves 'graffiti'?»
  • «Hva betyr 'perifrase'?»

Klokkeslett

Finn ut hva klokken er på forskjellige steder.

• «Hva er klokken nå?»
  • «Hva er klokken i [sted]?»

Høytider

Få informasjon om kommende høytider.

• «Når er [høytid]?»
  • «Hvor mange dager er det til [høytid]?»

Finn ut hva høyttaleren eller skjermen din kan gjøre

• «Hva kan du gjøre?»

Finn ut mer om hvordan du kan få fakta, informasjon, ordbøker, enhetskonverteringer og andre ting.
Sport
Handling: Si «Hey Google» og deretter dette: Høyttaleren eller skjermen sier eller gjør følgende:
Hør et kampresultat «Hva ble stillingen i [lag]-kampen?» Kampresultatet

Hør hvordan det går med et lag

«Hvordan går det med [lag]?»

Hvis det spilles en kamp: kampresultatet

Det totale antallet seire/tap for laget

Hør informasjon om et lags ligaposisjon «Hva er tabellposisjonen til [lag]?»
«Hva er tabellposisjonen til [lag]?»
Posisjonene og lederne i ligaen
Hør den neste kampen for et lag / en turnering «Når er den neste kampen til [lag]?» Dagen, tidspunktet, stedet og motstanderen for den neste kampen
Hør spilleplanen for et lag eller en liga «Hvem spiller [lag] mot denne uken?»
«Hvem spiller i [liga] i dag?»
Spilleplanen for laget eller ligaen
Hør om et lag har vunnet eller tapt «Vinner eller taper [lag]?» Om laget vant eller tapte
Få ligaposisjoner «Rangeringer i [liga]» Laget på topp

Finn ut mer om hvordan du får sportsinformasjon.
Aksjemarkedet og økonomi
Handling: Si «Hey Google» og deretter dette: Høyttaleren eller skjermen sier eller gjør følgende:

Få informasjon om en enkeltaksje

«Hva omsettes [bedriftsnavn] for?»

Den nåværende prisen for [bedriftsnavn]-aksjen

Dagens økning eller nedgang for den aktuelle aksjen

Få informasjon om en indeks

«Hva omsettes OSEBX for?»

Den nåværende prisen for indeksen

Dagens økning eller nedgang for den aktuelle aksjen

Få informasjon om markedets tilstand «Hvordan går det med markedene?» Oppsummerer de største indeksene

Få informasjon om aksjekurser

• i førbørshandelen
  • ved åpning
  • ved stenging
  • i etterbørshandelen

«Hva var førbørsprisen på [aksjenavn]?»
«Hva åpnet [aksjenavn] på?»
«Hva stengte [aksjenavn] på?»
«Hva er etterbørsprisen på [aksjenavn]?»

Merk: Du kan bruke børssymboler eller bedriftsnavn.

Informasjon om bedriftens aksjepris

Få informasjon om markedsverdien for en bedrift «Hva er markedsverdien for [bedriftsnavn]?» Bedriftens markedsverdi