To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Styr Google Nest- eller Google Home-enheder ved hjælp af stemmen

Du kan bruge stemmekommandoer til at styre funktioner som f.eks. medier, alarmer, indstillinger for lys og termostater, informationssøgninger og meget mere på Google Nest- eller Google Home-højttalere eller -skærme.

Du bruger en stemmekommando ved at sige "Hey Google" efterfulgt af kommandoen.

Hvis du har aktiveret Se og snak (kun på engelsk) eller kvikkommandoer (kun på engelsk) på din Nest Hub Max, kan du også aktivere Google Assistent uden at sige "Hey Google".

Bemærk! Hvis Digital balance er aktiveret, begrænses eller blokeres denne funktion muligvis af Pause, filtre eller Forstyr ikke.

Få flere oplysninger om Digital balance

Se, hvordan du får din Assistent til at gøre flere ting på én gang (kun på amerikansk engelsk).

Lyt til medier

Musik
Handlinger: Sig "Hey Google" efterfulgt af:
Anmod om en sang "Afspil [navn på sang]"
"Afspil [navn på sang] af [navn på kunstner]"
"Afspil [navn på sang] fra [navn på album]"
"Afspil [navn på sang] på [musiktjeneste]"
"Afspil sange, der minder om [navn på sang]"
Anmod om en kunstner "Afspil [navn på kunstner]"
"Afspil musik af [navn på kunstner]"
"Afspil [navn på kunstner] på [musiktjeneste]"
"Afspil sange, der minder om [navn på kunstner]"
Anmod om et album "Afspil [navn på album]"
"Afspil [navn på album] af [navn på kunstner]"
"Afspil [navn på album] af [navn på kunstner] på [musiktjeneste]"
Spil musik baseret på genre, stemning eller aktivitet "Afspil klassisk musik"
"Afspil glad musik"
"Afspil musik til madlavning"
"Afspil [genre] på [musiktjeneste]"
Afspil personligt tilpasset foreslået indhold fra den valgte tjeneste "Afspil noget musik"
"Afspil [genre] på [musiktjeneste]"

Bland

"Bland"
"Bland [album]"
"Bland noget musik"
"Afspil [album], og bland"
"Afspil [album] blandet"
"Afspil [album] i blandet rækkefølge"

Du kan også bruge navnet på en kunstner eller playliste i stedet for navnet på et album.

Sæt på pause "Pause"
"Sæt musikken på pause"
Genoptag "Genoptag"
"Fortsæt afspilningen"
Stop "Stop"
"Stop musikken"
Afspil næste sang "Næste"
"Spring over"
"Næste sang"
Find ud af, hvad der afspilles "Hvad lytter jeg til?"
"Hvad er det her for en sang?"
"Hvilken kunstner er det her?"
Juster lydstyrken "Højere"
"Indstil lydstyrken til 40 %"

Afspil musik på dine højttalere, dit fjernsyn eller din videoenhed

Bemærk! Du skal bruge en Chromecast, et fjernsyn med indbygget Chromecast eller et fjernsyn med indbygget Assistent, som er knyttet til Google Nest- eller Google Home-højttaleren eller -skærmen.

"Afspil musik på fjernsynet i min stue"
"Afspil [genre] på højttalerne i mit soveværelse"

Afspil musik på en højttalergruppe

"Afspil musik på [navn på højttalergruppe]"

Bemærk! Konfigurer en højttalergruppe i Google Home-appen for at aktivere denne funktion.

Få flere oplysninger om, hvordan du hører musik.
Podcasts
Handlinger: Sig "Hey Google" efterfulgt af:
Hør en podcast "Lyt til [navn på podcast] på [podcasttjeneste]"
"Afspil [navn på podcast] på [podcasttjeneste]"
Fortsæt med at høre en podcast "Fortsæt med at lytte til [navn på podcast]"
"Afspil min podcast"
Hør podcast efter det nyeste afsnit "Lyt til det nyeste afsnit af [navn på podcast]"
Hør det næste/forrige afsnit "Næste afsnit"
"Forrige"
"Spring over"
Sæt på pause "Pause"
"Sæt podcasten på pause"
Genoptag "Genoptag"
"Fortsæt afspilningen"
Juster lydstyrken "Højere"
"Indstil lydstyrken til 40 %"
Stop "Stop"
"Stop podcasten"
Skift afspilningshastigheden "Afspil i dobbelt hastighed"
"Afspil langsommere"
"Afspil dobbelt så hurtigt"
"Afspil i halvt tempo"
Find ud af, hvilken podcast der afspilles "Hvad lytter jeg til?"
"Hvilken podcast afspilles?"
Find nye podcasts "Anbefal en podcast"
"Afspil en comedy-podcast"
"Find podcasts om investeringer"

Få flere oplysninger om, hvordan du hører podcasts.
Radio
Handlinger: Sig "Hey Google" efterfulgt af:

Lyt til den nærmeste radiostation efter navn, kaldesignal eller frekvens

Bemærk! Betalingsradiokanaler på nettet kræver et abonnement (kun tilgængeligt i USA og Canada).

"Afspil [navn på radiokanal]"
"Afspil [kaldesignal for radiokanal]"
"Afspil [frekvens for radiokanal]"
"Afspil [radiokanal] på [radiotjeneste]"

Lyt til en radiokanal på en anden lokation "Afspil [navn på radiokanal] i [lokation]"
"Afspil [radiokanalfrekvens] [lokation]"
Lyt til den radiostation eller kanal, du sidst har afspillet "Tænd radioen"
"Spil radio"
Lyt til den radiostation eller kanal, du sidst har afspillet via en bestemt tjeneste "Afspil [radiotjeneste]"
Afspil radio på et fjernsyn eller en højttaler med indbygget Chromecast "Afspil [radiokanal] på [enhedsnavn]"
Lyt til en NPR-station i nærheden "Spil NPR"
Sæt på pause "Sæt på pause"
"Sæt radioen på pause"
Genoptag "Genoptag"
"Fortsæt afspilningen"
Stop "Stop"
"Stop radioen"
Find ud af, hvilken radiostation der spilles "Hvad lytter jeg til?"
Juster lydstyrken "Højere"
"Indstil lydstyrken til 40 %"

Få flere oplysninger om, hvordan du hører radio.
Nyheder
Handlinger: Sig "Hey Google" efterfulgt af:
Hør de seneste nyheder "Afspil nyhederne"
"Hør nyhederne"
Hør nyheder fra bestemte kilder "Lyt til (nyhederne fra) [navn på udbyder]"
"Afspil (nyhederne fra) [navn på udbyder]"
Hør nyheder om et emne "Hør nyheder om NASA"
"Afspil det sidste nye om amerikansk universitetsfodbold"
"Hør overskrifterne om Wall Street"
Hør sidste nyt i en bestemt nyhedskategori "Hvad er sidste nyt inden for sport?"
"Afspil erhvervsnyheder"
Sæt på pause "Pause"
"Sæt nyhederne på pause"
Genoptag "Genoptag"
"Fortsæt afspilningen"
Juster lydstyrken "Højere"
"Indstil lydstyrken til 40 %"
Stop "Stop"
"Stop afspilningen af nyheder"
Skift afspilningshastigheden "Afspil i dobbelt hastighed"
"Afspil langsommere"
"Afspil dobbelt så hurtigt"
"Afspil i halvt tempo"
Afspil den næste nyhedshistorie "Næste"
"Spring over"
Spol tilbage "Spol tilbage"
"Spol [antal] sekunder tilbage"
"Spol [antal] minutter tilbage"
Få at vide, hvad der afspilles (nyheder) "Hvad lytter jeg til?"
"Hvilke nyheder afspilles?"

Få flere oplysninger om, hvordan du hører nyheder.
Chromecast-kompatible apps
Handlinger: Sig "Hey Google" efterfulgt af:
Sæt på pause "Pause"
"Sæt musikken på pause"
Genoptag "Genoptag"
"Fortsæt afspilningen"
Stop "Stop"
"Stop musikken"
Find ud af, hvad der afspilles "Hvad lytter jeg til?"
"Hvad er det her for en sang?"
"Hvilken kunstner er det her?"
Juster lydstyrken "Højere"
"Indstil lydstyrken til 40 %"

Få flere oplysninger om, hvordan du afspiller medier fra Chromecast-kompatible apps.
Android-lyd
Handlinger: Sig "Hey Google" efterfulgt af:
Stop afspilning af Android-lyd på din højttaler eller skærm "Stop"
Juster lydstyrken "Højere"
"Indstil lydstyrken til 40 %"

Få flere oplysninger om, hvordan du afspiller Android-lyd.
Afspilning af indhold fra Chrome på din højttaler eller skærm
Handlinger: Sig "Hey Google" efterfulgt af:
Stop med at afspille Chrome-indhold på din højttaler eller skærm "Stop"
Juster lydstyrken "Skru op"
"Skru ned"
"Maks. lydstyrke"

Få flere oplysninger om, hvordan du afspiller indhold fra Chrome-browseren på din højttaler eller skærm.
Juster lydstyrken på højttalere og skærme

Vigtigt! Stemmekommandoer ændrer kun lydstyrken for medier og Google Assistent. De ændrer ikke lydstyrken for alarmer og timere.

Handlinger: Sig "Hey Google" efterfulgt af:

Øg lydstyrken med 10 %

Bemærk! På Google Home Max øges lydstyrken med 5 %.

"Skru op"

Sænk lydstyrken med 10 %

Bemærk! På Google Home Max sænkes lydstyrken med 5 %.

"Skru ned"

Angiv specifik lydstyrke

Bemærk! Lydstyrken går fra 0-100 % eller 0-10. Ved 0 er lyden slået fra for medier, men Google Assistent taler ved 5 % lydstyrke.

"Lydstyrke 5"
"Sæt lydstyrken på 65 %"

Indstil lydstyrken til 100 % "Skru lydstyrken helt op"
Indstil lydstyrken til 5 % "Skru lydstyrken helt ned"

Slå lyden til eller fra for medier

Bemærk! Google Assistent, alarmer og timere bevarer den aktuelle lydstyrke.

"Slå lyden fra"
"Slå lyden til"

Juster lydstyrken med en bestemt mængde "Forøg lydstyrken med 10 %"
"Sænk lydstyrken med 15 %"
Få den aktuelle lydstyrke "Hvad er lydstyrken?"

Styr fjernsyn eller højttalere

Afspil musik på højttalere og fjernsyn ved hjælp af din højttaler eller skærm
Handlinger: Sig "Hey Google" efterfulgt af:

Afspil musik på en bestemt enhed efter navn.

Du kan starte, stoppe og styre musik på en fjernenhed ved at føje "på [enhedsnavn]" til en af de grundlæggende stemmekommandoer.

Bemærk! Nyheder og podcasts understøttes ikke.

"Afspil [kunstner] via [musiktjeneste] på [enhedsnavn]"
"Sæt på pause på [enhedsnavn]"
"Afspil [musikgenre] på [enhedsnavn]"
"Stop [enhedsnavn]"

Få flere oplysninger om, hvordan du afspiller lyd på højttalere og fjernsyn fra din højttaler eller skærm.
Afspil video på fjernsyn ved hjælp af din højttaler eller skærm
Handlinger: Sig "Hey Google" efterfulgt af:
Afspil generelle videoer fra tv-serier, YouTube-kanaler eller kunstnere "Afspil [kunstner] på [navn på tv]"
"Afspil videoer fra [YouTube-kanal] på [navn på tv]"
"Afspil videoer fra [tv-serie] på [navn på Chromecast]"
Afspil bestemte videoer eller sange "Afspil trailer for [videonavn] på [navn på tv]"
"Afspil [navn på sang] på [navn på tv]"
Afspil videoer efter kategori "Afspil videoer om [emne] på [navn på tv]"

Slå undertekster til

Slå undertekster fra

"Aktivér undertekster"
"Slå undertekster til"
"Undertekster til"
"Undertekster aktiveret"

"Deaktiver undertekster"
"Slå undertekster fra"
"Undertekster fra"
"Undertekster deaktiveret"

Slå undertekster til for et bestemt sprog

Bemærk! Udbuddet af understøttede sprog afhænger af indholdsudbyderen og videotitlen.

"Aktivér undertekster på [sprog]"

Hvis du vil styre videoer på en fjernenhed, skal du føje "på [enhedsnavn]" til en af de grundlæggende stemmekommandoer til musik. "Sæt på pause på [enhedsnavn]"
"Genoptag på [enhedsnavn]"
"Spring over på [enhedsnavn]"
"Stop på [enhedsnavn]"

Få flere oplysninger om, hvordan du afspiller video på fjernsyn ved hjælp af din højttaler eller skærm.
Afspil tv-serier og film ved hjælp af din højttaler eller skærm
Handlinger: Sig "Hey Google" efterfulgt af:
Åbn en app "Åbn [appnavn] på fjernsynet"
"Start [appnavn] på fjernsynet"
Afspil en bestemt kanal "Afspil [kanal] på fjernsynet"
"Skift kanal til [kanal]"
Find og afspil indhold "Søg efter [genre]-film"
"Afspil [navn på album]"
"Afspil [navn på kunstner]"

Afspil tv-serier, tv-udsendelser eller film

Bemærk! Hvis du ser tv-serier, starter hver session normalt der, hvor den foregående session sluttede. På CW starter hver session med det afsnit, der senest er blevet sendt.

Anmodninger om bestemte afsnit eller sæsoner af en tv-serie understøttes ikke.

"Se [tv-serie] på [navn på tv]"
"Se [tv-serie] fra [tjeneste] på [navn på tv]"
"Se [tv-serie] på [navn på tv]"
"Se [tv-serie] i [tjeneste] på [navn på tv]"
"Afspil [film] på [navn på tv]"
"Afspil [film] i [tjeneste] på [navn på tv]"

Afspil næste afsnit eller forrige afsnit

Bemærk! Nogle tjenester understøtter ikke anmodninger om næste eller forrige afsnit.

"Næste afsnit på [navn på tv]"
"Forrige afsnit på [navn på tv]"

Sæt på pause, genoptag eller stop "Sæt på pause på [navn på tv]"
"Genoptag på [navn på tv]"
"Stop på [navn på tv]"
Gå tilbage "Spring [tid] tilbage på [navn på tv]"
"Spol [tid] tilbage på [navn på tv]"
"Gå [tid] tilbage på [navn på tv]"

Slå undertekster til

Slå undertekster fra

"Aktivér undertekster"
"Slå undertekster til"
"Undertekster til"
"Undertekster aktiveret"

"Deaktiver undertekster"
"Slå undertekster fra"
"Undertekster fra"
"Undertekster deaktiveret"

Slå undertekster til for et bestemt sprog

Bemærk! Udbuddet af understøttede sprog afhænger af indholdsudbyderen og videotitlen.

"Aktivér undertekster på [sprog]"

Aktivér eftersynkronisering

Bemærk! Eftersynkronisering skifter det talte sprog til det sprog, du vælger. Nogle tjenester understøtter ikke eftersynkronisering.

"Slå eftersynkronisering til"
"Aktivér eftersynkronisering"
"Kan du slå eftersynkronisering til?"

Skift eftersynkronisering til et sprog, du selv vælger "Sæt sprog til [sprog]"
"Skift sprog til [sprog]"
"Aktivér eftersynkronisering på [sprog]"
"Afspil det på [sprog]"

Få flere oplysninger om, hvordan du afspiller tv-serier og film med din højttaler eller skærm.
Gruppeafspilning i flere rum ved hjælp af din højttaler eller skærm
Handlinger: Sig "Hey Google" efterfulgt af:
Afspil musik ved hjælp af et gruppenavn "Afspil rock på [gruppenavn]"
Styr musik ved hjælp af grundlæggende kommandoer "Sæt på pause"
"Genoptag"
"Stop"
"Afspil næste sang"
Juster lydstyrken for en enhed i en højttalergruppe "Højere"
"Indstil lydstyrken til 40 %"

Bemærk! Under gruppeafspilning ændres lydstyrken kun på den enhed, du har rettet stemmekommandoen mod.

Få flere oplysninger om, hvordan du bruger gruppeafspilning i flere rum ved hjælp af din højttaler eller skærm.

Styr underholdningstilbehør
Handlinger: Sig "Hey Google" efterfulgt af:
Tænd modtagerboks "Tænd [navn på modtagerboks]"
Juster lydstyrken "Lydstyrke op på [navn på modtagerboks]"
"Lydstyrke ned med 5 på [navn på modtagerboks]"
Spil et spil på Xbox "Spil [navn på spil] på Xbox"

Planlæg din dag

Trafik og pendling
Handlinger: Sig "Hey Google" efterfulgt af: Din højttaler eller skærm giver dig følgende:

Få pendlerforhold

"Hvor lang tid tager det mig at komme på arbejde?"

Anslået tid, det tager at komme på arbejde med din foretrukne transportform

Angiv transportmiddel

"Hvor lang tid tager det at gå til biblioteket?"

Du kan også spørge om, hvor lang tid det tager at cykle eller tage med bus eller tog.

Anslået transporttid til en destination fra din hjemmeadresse med din angivne transportform

Angiv en destination

"Hvor lang tid tager det at komme til [destination]?"

Anslået transporttid til en destination fra din hjemmeadresse med din foretrukne transportform

Angiv startsted og destination

"Hvor lang tid tager det at komme fra [startsted] til [destination]?"

Anslået transporttid med din foretrukne transportform

Se, hvordan du får oplysninger om trafik og pendling.
Vejrudsigter
Handlinger: Sig "Hey Google" efterfulgt af:
Bed om den aktuelle vejrudsigt for din enheds hjemmeadresse "Hvordan er vejret?"
Bed om vejrudsigten for din enheds hjemmeadresse for:
  • I morgen
  • En bestemt dag
  • Weekenden
  • Ugen
  • De næste [antal] dage (vælg op til 10 dage)
"Hvordan bliver vejret i morgen?"
"Hvordan bliver vejret [bestemt dag]?"
"Hvordan bliver vejret i weekenden?"
"Hvordan bliver vejret de næste [antal] dage?"
"Hvordan bliver vejret mellem [dag] og [dag]?"
Stil specifikke spørgsmål om vejret eller vejrudsigten for din enheds hjemmeadresse "Bliver det regnvejr i morgen?"
"Bliver det solskinsvejr i dag?"
"Får jeg brug for en paraply i morgen?"
Stil et specifikt spørgsmål om vejret eller vejrudsigten på en bestemt lokation for:
  • I morgen
  • En bestemt dag
  • Weekenden
  • Ugen
  • De næste [antal] dage (vælg mellem 1-10 dage)
"Bliver det regnvejr i [lokation] i morgen?"
"Hvordan bliver vejret i [lokation] i weekenden?"
Bed om generelle vejroplysninger om en bestemt lokation "Hvordan er vejret i [lokation]?"
Vælg enhed "Hvordan er vejret i [enhed]?"

Se, hvordan du får oplysninger om vejret og vejrudsigter.
Erhverv
Handlinger: Sig "Hey Google" efterfulgt af:
Find steder i nærheden "Hvor ligger de nærmeste apoteker?"
"Er der nogen hæveautomater i nærheden?"
"Find en restaurant"
Få telefonnumre til virksomheder "Hvad er telefonnummeret til den nærmeste [virksomhedsnavn]?"
Få adresser til virksomheder "Hvad er adressen på [virksomhedsnavn] i [bynavn]?"
Få åbningstider til virksomheder "Har [virksomhedsnavn] på [gadenavn] åben lige nu?"

Se, hvordan du finder oplysninger om lokale virksomheder.
Kalender og begivenhed
Handlinger: Sig "Hey Google" efterfulgt af:

Få oplysninger om én kommende begivenhed eller ét kommende møde

"Hvornår er min første begivenhed?"
"Hvor er mit første møde?"
"Hvad er min næste begivenhed?"

Få oplysninger om flere begivenheder, møder, agendaer eller kalenderposter

Bemærk! Du får oplysninger om dine første 3 planlagte begivenheder.

"Vis en liste over alle begivenheder den [dato]."
"Hvad er min agenda for i dag?"
"Hvad har jeg i kalenderen på [dag]?"

Se, hvordan du får kalender- og begivenhedsoplysninger.

Styr dit hjem

Lys
Handlinger: Sig "Hey Google" efterfulgt af:
Tænd eller sluk en lampe "Tænd eller sluk [navn på lampe]"
Skru ned for lysstyrken på en lampe "Dæmp [navn på lampe]"
Skru op for lysstyrken på en lampe "Skru op for lysstyrken på [navn på lampe]"
Indstil lysstyrken til en bestemt procentdel "Indstil [navn på lampe] til 50 %"
Skru op eller ned for lysstyrken med en bestemt procentdel "Skru 50 % ned for lysstyrken på [navn på lampe]"
"Skru 50 % op for lysstyrken på [navn på lampe]"
Skift farve på lyset (hvis der er flere tilgængelige farver til dine lamper) "Gør [navn på lampe] grøn"
Sluk eller tænd alt lyset i et rum "Tænd eller sluk lyset i [navn på rum]"
Tænd eller sluk alt lyset "Tænd alle lamper"
"Sluk alle lamper"

Se, hvordan du tilslutter og styrer lys ved hjælp af din højttaler eller skærm.
Termostat
Handlinger: Sig "Hey Google" efterfulgt af:
Juster temperaturen "Skru op for varmen"
"Skru ned for temperaturen"
"Hæv temperaturen med 2 grader"
"Indstil temperaturen til 22 grader"
Skift mellem opvarmning eller køling "Aktivér køling"
"Indstil termostaten til opvarmning"
"Skift til varme- eller køletilstand på termostaten"

Se, hvordan du tilslutter og styrer termostater ved hjælp af Google Assistent.
Stik og kontakter
Handlinger: Sig "Hey Google" efterfulgt af:
Tænd eller sluk stik "Tænd/sluk for [navn på stik]"
Tænd eller sluk kontakt "Tænd/sluk for [navn på kontakt]"

Se, hvordan du tilslutter og styrer stik eller kontakter ved hjælp af Google Assistent.
Wi-Fi
Handlinger: Sig "Hey Google" efterfulgt af:
Sæt Wi-Fi på pause for en enhedsgruppe med Familie-Wi-Fi "Sæt Wi-Fi på pause for [Familie-Wi-Fi-gruppe]"
Genoptag Wi-Fi for en enhedsgruppe med Familie-Wi-Fi, der er sat på pause "Genopret Wi-Fi-forbindelsen for [Familie-Wi-Fi-gruppe]"
Tjek routerens internethastighed "Hvad er min internethastighed?"
Tjek adgangskoden til Gæste-Wi-Fi

Bemærk! Denne kommando er i øjeblikket ikke tilgængelig i Filippinerne, Finland, Hongkong og Portugal.

"Hvad er adgangskoden til mit Gæste-Wi-Fi?"

Denne funktion er tilgængelig, når du bruger Google Nest Wifi eller Google Wifi i Home-appen.

Bemærk! Da det er muligt at sætte på pause eller genoprette forbindelsen igen ved hjælp af stemmestyring, skal du være forsigtig, når du føjer vigtige enheder til en Familie-Wi-Fi-gruppe.

Hjemmesikring
Handlinger: Sig "Hey Google" efterfulgt af:
Start stream "Vis [kameranavn]"
"Hvad er der på [kameranavn]?"
"[Kameraets navn] på [navn på Chromecast-enhed]"
"Afspil [kameraets navn] på [navn på Chromecast-enhed]"
"Vis [kameraets navn] på [navn på Chromecast-enhed]"
Stop stream "Stop [navn på fjernsyn eller Chromecast-enhed]"

Se, hvordan du streamer og styrer sikkerhedskameraer.

Bemærk! Du kan ikke deaktivere sikkerhedssystemet ved hjælp af stemmekommandoer.

Støvsugere
Handlinger: Sig "Hey Google" efterfulgt af:
Start støvsuger "Start [navn på støvsuger]"
"Start med at støvsuge"
"Er [navn på støvsuger] i gang?"
Stop støvsuger "Stop [navn på støvsuger]"
"Stop med at støvsuge"

Styr alarmer, timere og indkøbslister

Alarmer
Handlinger: Sig "Hey Google" efterfulgt af:
Indstil en ny alarm "Sæt en alarm til klokken 6 i morgen"
Indstil en alarm med et navn "Sæt en alarm til klokken 7 ved navn Medicin"
Indstil en fast alarm "Sæt en alarm til klokken 7 alle ugens dage"
Spørg om en eksisterende alarm "Hvornår er min alarm sat til?"
"Hvornår er min fredagsalarm sat til?"
"Hvornår er alarmen Medicin sat til?"
Spørg til alle alarmer "Hvilke alarmer har jeg?"
Annuller en eksisterende alarm "Annuller min alarm"
"Annuller alarmen Medicin"

Stop en alarm, der ringer

"Stop"

Du behøver ikke at sige "Hey Google" for at stoppe en alarm. Du kan bare sige "Stop". (Kun på engelsk)

Udsæt "Udsæt i 10 minutter"
"Udsæt"

Se, hvordan du konfigurerer og administrerer alarmer.
Timere
Handlinger: Sig "Hey Google" efterfulgt af:
Indstil en timer
Indstil en timer med et navn
"Indstil en timer til ét minut"
"Indstil en timer på 10 minutter til pizza"
Find ud af, hvor lang tid der er tilbage af en timer
Find ud af, hvor lang tid der er tilbage af en timer med et navn
"Hvor lang tid er der tilbage?"
"Hvor lang tid er der tilbage af min pizza?"
Annuller en timer
Annuller en timer med et navn
"Annuller timer"
"Annuller timer til pizza"

Stop en timeralarm

"Stop"

Du behøver ikke at sige "Hey Google" for at stoppe en timer. Du kan bare sige "Stop". (Kun på engelsk)

Sæt timer på pause "Sæt timer på pause"
Genoptag timer "Genoptag timer"
"Genstart timer"

Se, hvordan du konfigurerer og administrerer timere.
Indkøbslister
Handlinger: Sig "Hey Google" efterfulgt af:
Føj varer til en liste "Skriv køkkenrulle på min indkøbsliste"
Føj flere varer til en liste "Skriv køkkenrulle og batterier på min indkøbsliste"
Spørg om, hvad der er på listen "Hvad står der på min indkøbsliste?"

Se, hvordan du opretter og administrerer indkøbslister.

Få svar og oplysninger

Fakta, oplysninger og meget mere

Fakta og oplysninger

Få svar på de spørgsmål, der falder dig ind.

• "Hvor høj er Barack Obama?"
  • "Hvad er hovedstaden i Mali?"
  • "Hvor mange Oscars har Denzel Washington vundet?"
  • "Hvorfor er himlen blå?"
  • "Hvor langt væk er solen?"
  • "Hvad er det mindste land i Europa?"

Beregninger

Udfør vanskelige beregninger.

• "Hvad er 15 % af 92?"
  • "Hvad er den 5. rod af 97?"

Oversættelse

Få oversættelser af ord eller sætninger på understøttede sprog.

• "Hvordan siger man hej på japansk?"
  • "Hvad hedder "godmorgen" på fransk?"

Valutaomregning

Få omregninger af globale valutaer.

• "Hvor mange euro svarer en dollar til?"

Enhedsomregner

Få omregninger af enheder. Fantastisk, når du laver mad.

• "Hvor mange pund er 2 kilo?"