Corregir errors habituals de Google Ads Editor

Quan feu servir Editor, és possible que trobeu missatges d'error. Aquest article explica què volen dir els missatges d'error més habituals i com es poden corregir, i es proporcionen enllaços a recursos útils.

Consulteu el fòrum de la comunitat per determinar si el problema que teniu és conegut.

Error

Què vol dir

Com es pot solucionar

Recursos

"Error greu".

"Editor ha rebut una resposta inesperada del nostre servidor que no pot processar correctament. Això acostuma a passar quan intenteu publicar alguna cosa que està obsoleta o que ja no s'admet. Seguiu l'enllaç que hi ha a continuació."

Editor ha rebut una resposta inesperada de l'API. Això acostuma a passar quan intenteu utilitzar una funció que s'ha discontinuat a Google Ads o una funció beta que encara no està disponible per al compte en què esteu fent canvis.

Per exemple, aquest error es pot produir si proveu de penjar recursos de missatge, que ja no s'admeten.

Traieu la funció obsoleta, com ara els recursos de missatge, i torneu a provar de penjar el contingut.

Sobre els recursos

Sobre la publicació de canvis amb Editor

Política de funcions beta de Google Ads

"L'abast flexible no és vàlid".

Les opcions de segmentació que heu penjat no es permeten. Des del 30 de març, l'API bloqueja l'abast flexible de l'opció "Segmentació" per a les dimensions demogràfiques. Només es permet l'opció "Observació". Normalment, aquest error es produeix per problemes de segmentació demogràfica o per públic.

Traieu els atributs demogràfics, com ara el grup d'edat o el sexe.

Canvieu a "Observació" la configuració de la segmentació demogràfica o per públic al grup d'anuncis o a la campanya.

Sobre les opcions "Segmentació" i "Observació"

Sobre Editor i el remàrqueting

"S'ha superat el límit".

Aquest error es produeix en provar de superar algun tipus de límit d'entitat a Google Ads (per exemple, si s'intenta crear més campanyes de les que estan permeses en un compte o si es prova d'incloure massa anuncis en un grup d'anuncis).

Suprimiu algunes entitats antigues o que no utilitzeu si arribeu al límit d'un compte.

Reorganitzeu el compte si arribeu a un límit de nivell inferior, com ara el nombre d'anuncis d'un sol grup d'anuncis.

Sobre els límits del compte

Sobre l'organització del compte

“InternalApiError.
UNEXPECTED_
INTERNAL_API_ERROR."

"Google Ads Editor ha rebut un missatge inesperat de Google. Contacteu amb l'equip d'assistència de Google Ads i incloeu a l'informe l'error exacte que s'indica a continuació."

"El nostre servidor ha rebut dades d'Editor que no pot processar. Seguiu l'enllaç que hi ha a continuació."

L'API no pot processar les dades que rep d'Editor. Normalment, aquest error es produeix perquè hi ha un error en el format de la informació introduïda a Editor.

Per exemple, pot ser que hi hagi un problema de format amb la importació de CSV o que utilitzeu una versió obsoleta d'Editor. De vegades, aquest error també pot estar causat per un problema local temporal vostre que es pot resoldre per si mateix si ho torneu a provar més tard.

Reviseu el format de les dades del fitxer CSV i torneu a penjar-lo.

Actualitzeu Editor a la versió més recent disponible.

Desinstal·leu Editor i torneu a instal·lar-lo.

Sobre les columnes del fitxer CSV

Baixar la versió més recent d'Editor

Fòrum de la comunitat

"Error intern de Google. La vostra sol·licitud no es pot completar en aquests moments. Torneu-ho a provar més tard."

"Error intern de Google. La vostra sol·licitud no es pot completar en aquests moments. Seguiu l'enllaç que hi ha a continuació per obtenir consells sobre resolució de problemes. També podeu trobar més informació al fòrum de la comunitat de Google Ads."

Aquest error es pot produir per un problema tècnic de l'API.

Consulteu el fòrum de la comunitat per determinar si altres usuaris tenen problemes similars.

Contacteu amb l'equip d'assistència de Google Ads i informeu del problema.

Fòrum de la comunitat

Contactar amb l'equip d'assistència de Google Ads

"La imatge no és vàlida".

Heu provat de penjar una imatge que no compleix els criteris de mida, durada de l'animació i dimensions del fitxer.

Confirmeu les especificacions següents:

• La mida del fitxer d'imatge es troba dins de l'interval acceptable.
  • L'animació no dura més de 30 segons.
  • Es permeten les dimensions.

Especificacions sobre els anuncis de display penjats

Requisits dels anuncis d'imatge

Mides de les imatges dels anuncis d'imatge

"El títol no és vàlid".

El títol té un caràcter no permès, supera el límit de caràcters, té massa personalitzadors o té un format incorrecte.

Reviseu els títols tenint en compte les directrius editorials. Per exemple, no es permeten els apòstrofs, el límit és de 30 caràcters i només es pot utilitzar un personalitzador.

Sobre els anuncis de text

Directrius editorials

Altres errors de tipus "<ITEM> no és vàlid", per exemple:

"El tipus de campanya no és vàlid".

"El valor no és vàlid".

"Les dades demogràfiques detallades no són vàlides".

"No és vàlid. Editeu-ho per publicar-ho."

Esteu aplicant una opció de configuració que no està disponible per a una entitat determinada. Per exemple, és possible que hàgiu seleccionat el públic incorrecte per a un tipus d'anunci o que hàgiu introduït informació amb un format incorrecte en un camp, com ara un URL.

El missatge "Editeu-ho per publicar-ho" indica un problema amb la pujada.

Podeu cercar el tipus d'error indicat per filtrar segons les entitats que tenen el problema en qüestió. Qualsevol element que tingui aquest error al tauler d'edició tindrà un enllaç amb el text "Mostra les infraccions" al tauler d'errors, que filtrarà només les entitats que tinguin aquest error. A més, podeu fer cerques mitjançant la barra de cerca avançada.

Reviseu els canvis que heu intentat fer i determineu quines són les entitats que Editor ha marcat amb un advertiment vermell.

Torneu a provar de publicar els canvis i, si n'esteu fent molts, intenteu dividir-los en dues pujades o publicacions diferents.

Sobre el format dels URL

Sobre la segmentació per públic

"Hi ha un problema amb la ubicació. Reviseu-la i editeu-la."

Aquest error es produeix quan se seleccionen objectius geogràfics obsolets o no permesos.

No tots els números de cinc dígits es poden segmentar com a codis postals. Reviseu la segmentació per ubicació. Llegiu els recursos proporcionats.

Segmentació geogràfica per publicar anuncis

Segmentar anuncis a ubicacions geogràfiques

Sobre la segmentació per ubicació

Sobre la segmentació per ubicació geogràfica

"S'ha produït un problema temporal a la xarxa. Comproveu la connexió a la xarxa i la configuració del servidor intermediari i torneu-ho a provar. Si el problema persisteix, contacteu amb l'administrador del sistema."

"Error de connexió".

Hi ha un problema temporal amb la connexió entre l'ordinador i els nostres servidors.

Proveu cadascuna de les recomanacions següents en l'ordre indicat:

1. Intenteu replicar el comportament en un altre dispositiu i en una altra xarxa (per separat a fi d'aïllar la causa principal).

2. Desinstal·leu Editor completament seguint només aquestes indicacions, que garantiran que tots els fitxers de la base de dades també es treguin i, a continuació, torneu a instal·lar-lo. Finalment, torneu a baixar el compte i proveu-ho de nou.

Desinstal·lar Google Ads Editor

Baixar i instal·lar Google Ads Editor

Error del servidor: "[SERVER_ERROR_INTERNAL]".

"Google Ads Editor ha rebut un missatge inesperat de Google. Contacteu amb l'equip d'assistència de Google Ads i incloeu a l'informe l'error exacte que s'indica."

L'API no pot processar les dades que rep d'Editor. Aquest error es pot produir per una interrupció del servidor.

Actualitzeu Editor a la versió més recent disponible.

Desinstal·leu Editor i torneu a instal·lar-lo.

Contacteu amb l'equip d'assistència de Google Ads i informeu del problema.

Desinstal·lar Google Ads Editor

Baixar la versió més recent d'Editor

Contactar amb l'equip d'assistència de Google Ads

"Ha fallat la baixada".

"[AUTH_ERROR_TWO_STEP_
VERIFICATION_NOT
_ENROLLED:5bc7c8a0a0cb2]".

El vostre compte de correu electrònic no està inscrit a la verificació en dos passos. Alguns dels comptes als quals esteu provant d'accedir requereixen la verificació en dos passos.

Activeu la verificació en dos passos:

1. Obriu el vostre Compte de Google.
  2. Al tauler de navegació, seleccioneu Seguretat.
  3. A "Inici de sessió a Google", seleccioneu Verificació en dos passos i, tot seguit, Comença.
  4. Seguiu els passos en pantalla.

Protegir un compte amb la verificació en dos passos

Error "S'ha superat la quota". Aquest tipus d'error s'activa quan una quantitat important de sol·licituds s'envia als nostres servidors en un nombre breu de vegades. Això acostuma a passar si executeu scripts o feu canvis en l'API al vostre compte alhora que proveu de baixar Google Ads Editor. Intenteu programar els scripts perquè s'executin durant els temps d'inactivitat, si és possible, o bé torneu a provar l'acció a Editor més tard. API de Google Ads
CONCURRENT_MODIFICATION.

Hi ha diversos processos que proven d'actualitzar la mateixa entitat alhora.

Per exemple, un usuari de la interfície d'usuari de Google Ads està actualitzant l'entitat al mateix temps o bé un procés intern dels servidors de l'API de Google Ads està actualitzant una entitat alhora.

Espereu uns 30 segons i, tot seguit, torneu a provar de fer la sol·licitud.

Assegureu-vos que no teniu cap regla automàtica que modifiqui les mateixes entitats alhora.

Gestionar les regles automàtiques
[502] Passarel·la incorrecta. Normalment, aquests errors són el resultat d'un problema temporal a la xarxa.

Com que el problema és temporal, la millor solució és tornar a provar l'acció més tard.

Si això no funciona, podeu intentar el següent:

• Actualitzeu Editor a la versió més recent disponible.
  • Desinstal·leu Editor i torneu a instal·lar-lo.
  • Contacteu amb l'equip d'assistència de Google Ads i informeu del problema.

Desinstal·lar Google Ads Editor

Baixar la versió més recent d'Editor

Contactar amb l'equip d'assistència de Google Ads

"S'ha superat el termini".

"Temps d'espera de la sol·licitud".

Aquest error s'activa quan el nostre sistema no rep cap resposta després d'un període de temps determinat, i es pot produir per problemes temporals de la xarxa o perquè la configuració de xarxa bloqueja la comunicació.

Com que aquest problema és temporal, la nostra primera recomanació és que ho torneu a provar més tard.

Si ja ho heu provat diverses vegades, us recomanem que comproveu la configuració de xarxa amb l'administrador de la xarxa en qüestió per assegurar-vos que les comunicacions amb Google Ads Editor no estiguin bloquejades.

Error de la xarxa en connectar a Google Ads des de Google Ads Editor

"No teniu permís per modificar aquest compte".

"AUTH_ERROR_
AUTHENTICATION_FAILED".

"AUTH_ERROR_USER_
CANNOT_ACCESS_CUSTOMER".

Editor té problemes per autenticar el vostre accés al compte. Això pot passar perquè no teniu el nivell d'accés adequat, perquè Editor utilitza credencials d'inici de sessió obsoletes o bé perquè fa poc que se us ha concedit accés.

Per assegurar-vos que teniu accés al compte, proveu d'iniciar-hi la sessió a Google Ads.

Si no podeu iniciar la sessió, comproveu amb l'administrador del compte que teniu el nivell d'accés correcte. Si us acaben de concedir accés al compte, espereu aproximadament 24 hores per baixar-lo a Google Ads Editor.

Si heu verificat el nivell d'accés i encara teniu problemes, podeu esborrar les credencials d'inici de sessió desades a la memòria cau canviant la configuració a Tanca la sessió en sortir d'Editor (podeu desmarcar aquesta opció quan s'hagi resolt el problema).

Nivells d'accés dels usuaris

Tancar la sessió en sortir d'Editor