Log ud, når jeg afslutter Google Ads Editor

Hvis du ikke vil have, at Google Ads Editor skal huske adgangskoden til din konto, når du afslutter programmet, skal du følge disse trin:

1. Gå til menuen Funktioner > Indstillinger (Windows) eller Google Ads Editor > Præferencer (Mac).
  2. På fanen Generelt skal du vælge Log ud, når jeg afslutter Google Ads Editor under overskriften "Sikkerhed".
  3. Klik på OK.

Med denne indstilling logger du ud af din konto, hver gang du lukker Google Ads Editor. Du kan stadig foretage lokale ændringer i Google Ads Editor, mens du er offline, men du bliver bedt om at logge på din konto igen, hvis du vil uploade eller downloade ændringer.