Opret en appkampagne

Appkampagner giver dig mulighed for at promovere din app på tværs af Google Søgning, Google Play, YouTube og Gmail samt andre apps og mobilwebsites på Displaynetværket. I denne artikel beskrives det, hvordan du opretter en af disse kampagner på din Google Ads-konto. Denne proces omfatter oprettelse af en annoncegruppe bestående af annoncer, der genereres ud fra dine annonceaktiver.

Bemærk! Tilgængeligheden af annoncegruppefunktionen forbedres i slutningen af året og findes muligvis ikke for din konto endnu.

Før du begynder

Læs om appkampagner og vores optimale løsninger til promovering af apps på Google for at få flere oplysninger om, hvordan disse kampagner fungerer.

Er du klar til at annoncere for din app? Klik her for at få 450 DKK, når du har brugt 200 DKK på appkampagner.

Vejledning

1. Log ind på Google Ads.
  2. Klik på Kampagner i sidemenuen til venstre.
  3. Klik på plusknappen , og vælg derefter Ny kampagne.
  4. Vælg Promovering af apps som dit kampagnemål.
  5. Vælg mellem Appinstallationer og Appengagement som din "Kampagneundertype".
  6. Vælg din apps platform.
  7. Angiv appnavn, pakkenavn eller udgiver i dit søgefelt, og vælg derefter din app fra den liste, der vises. Google Ads kan automatisk tælle installationer som konverteringer for Android-apps i Google Play Butik. For at spore alle andre installationer skal du konfigurere sporing af mobilappkonverteringer.
  8. Klik på Fortsæt.
  9. Navngiv din kampagne i feltet "Kampagnenavn". Det kan være en god idé at angive i navnet, at dette er en appkampagne, så du nemmere kan finde kampagnen fremover.
  10. Opdater om nødvendigt sted- og sprogindstillingerne. Vær opmærksom på, at Google Ads ikke oversætter dine annoncer, så du bør kun målrette mod sprog, der matcher dine annoncer.
  11. Angiv dit daglige budget.
  12. Under "Kampagneoptimering" vælger du at optimere din kampagne til den type brugerhandlinger, som du vil prioritere.
  13. Indstil dine målbud. Hvis der er tale om appinstallationer på Android, vises der muligvis et skønnet antal installationer for en række forskellige budværdier, hvis du har linket din Google Play-konto og din Google Ads-konto. Få flere oplysninger om budgivning i appkampagner
  14. Angiv en start- og slutdato for din kampagne.
  15. Vælg, om du udelukkende vil bruge videoannoncer til din kampagne.
  16. Klik på Gem og fortsæt.
  17. Angiv dit annoncegruppenavn.
  18. Tilføj mindst to idéer til overskrifter og en idé til beskrivelse (det anbefales at tilføje op til fem af hver) under "Annonceaktiver".
  19. Du kan tilføje op til 20 af hvert af følgende aktiver:
    • Video
      • Videoer skal være hostet på YouTube
      • Retningen kan være liggende, stående eller kvadratisk
      • Hvis du ikke har en video, som du vil tilføje, opretter Google Ads muligvis en videoannonce for dig ved hjælp af aktiver fra din fortegnelse i appbutikken
    • Billede
    • HTML5
      • Upload HTML5 som .zip med en maksimal størrelse på 1 MB og ikke mere end 40 filer
      • Hvis du vil validere dine HTML5-aktiver, før du uploader, skal du køre din .zip-fil gennem HTML5-valideringsværktøjet
      • Blandt de accepterede HTML5-størrelser er i øjeblikket:
        • 480 x 320 (mellemliggende annonce i liggende format, variabel størrelse)
        • 320 x 480 (mellemliggende annonce i stående format, variabel størrelse)
        • 300 x 250 (fast størrelse)
        • 320 x 50 (fast størrelse)
      • Få flere oplysninger om HTML5 til appkampagner
  20. Klik på Gem og fortsæt.

Bemærk! Alt efter hvor din annonce vises, kan aktiverne for dine appkampagner ændres med henblik på effektivitet og brugeroplevelse. Eksempelvis kan tekst blive afkortet, og billeder og videoer kan blive beskåret, så de passer til brugerens skærmstørrelse.

Tips!