Opret en TrueView til Shopping-kampagne

TrueView til Shopping-kampagner gør videoannoncer interaktive ved at forbinde seerne direkte med dine produkter og ved at angive oplysninger, der hjælper kunderne med at tage beslutningen om at købe.

Disse annoncer bruger dine eksisterende Merchant Center-produktdata til at generere Shopping-kort, og der kan vises op til seks Shopping-kort ad gangen i en videoannonce. Du kan filtrere din beholdning eller vælge specifikke produkter for at begrænse, hvilke produkter der kan vises sammen med dine videoannoncer.

I denne artikel gennemgår vi, hvordan du kan konfigurere en TrueView til Shopping-kampagne i Google Ads.

Før du begynder

Før du opretter en kampagne af typen "TrueView til Shopping", skal du knytte din Google Ads-konto til din Google Merchant Center-konto. Du bør også læse om TrueView-instream-annoncer.

TrueView til Shopping kan køre på In-stream-annoncer i lande, hvor Google Merchant Center er tilgængeligt.

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

Hvis oplysningerne i denne artikel ikke svarer til det, du kan se på din konto, har du muligvis andre mål. Få flere oplysninger om mål i den nye Google Ads-oplevelse

Her er en trinvis vejledning i oprettelse af TrueView til Shopping-kampagner:

Opret en kampagne af typen "TrueView til Shopping"

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Alle kampagner på sidemenuen til venstre.
  3. Klik på plusknappen , og vælg Ny kampagne.
  4. Vælg målet Produkt- og brandovervejelse.
    1. Hvis dette trin ikke afspejler det, der vises på din konto, skal du først vælge en kampagnetype og derefter vælge et mål. Få flere oplysninger om mål i den nye Google Ads-oplevelse.
  5. Vælg kampagnetypen Video.
  6. Vælg kampagneundertypen Shopping, og vælg derefter den linkede Merchant Center-konto for de produkter, du vil bruge i denne kampagne.
  7. Klik på Fortsæt.
  8. Navngiv din kampagne.
  9. Bevar standardindstillingen "Ingen – brug alle produkter" for "Produktfilter", hvis alle produkterne på din linkede Merchant Center-konto skal bruges på Shopping-kortene.
  10. Vælg Vælg specifikke produkter for at søge efter individuelle produkter på din Merchant Center-konto, hvis du kun vil bruge udvalgte produkter. Få flere oplysninger om, hvordan du vælger specifikke produkter.
  11. Angiv dit daglige budget, og vælg derefter målretning efter sted og sprog. Bemærk! Der er automatisk valgt "YouTube-videoer" under "Netværk".
  12. Navngiv din annoncegruppe, og angiv et annoncegruppebud.
  13. Vælg, hvilke målretningsmetoder der skal bruges til din annonce.
  14. Vælg en YouTube-video til din annonce ud for "Din YouTube-video". Bemærk! Der er automatisk valgt "In-stream-annonce" som annonceformat.
  15. Angiv de obligatoriske oplysninger for at oprette din annonce. Bemærk! Du kan altid gemme din annoncegruppe uden at oprette en annonce.
  16. Klik på Gem og fortsæt.

Sådan bruger du "Vælg specifikke produkter"

Hvis du vil bruge specifikke produkter fra din Merchant Center-konto i din kampagne, skal du vælge muligheden Vælg specifikke produkter. Du kan herefter søge efter produkter ud fra titel, vare-id eller varens webadresse i din netbutik, som blev uploadet til Merchant Center.

Du kan sågar vælge varer, der ikke er på lager (de vises dog først, når de er på lager igen), så det er ikke nødvendigt at justere din kampagne, hvis et produkt midlertidigt er udsolgt.

Når du har valgt muligheden "Vælg specifikke produkter", kan du få vist flere oplysninger om produkterne i dine søgeresultater ved at klikke på "Oplysninger". Du ser herefter detaljer for dine varer, som er versioner af produktet i hvert land, det er tilgængeligt i.  Kolonnen "Status" viser, om et produkt er klar til at blive vist i de enkelte lande.

Bemærk! For nogle produkters vedkommende vises der muligvis et gult ikon ud for "Oplysninger". Dette ikon vises, når et produkt ikke er godkendt eller ikke er på lager i et land, hvor det ellers er tilgængeligt. Hvis din kampagne er målrettet mod et bestemt land, kan den køre, så længe der er mindst én vare med statussen "Klar til visning" i det pågældende land.

Her er de statusser, der kan vises:

• Klar til visning: Varen er godkendt og kvalificeret til at køre på Shopping-kort i din videoannonce.

• Ikke godkendt: Varen er afvist på din Merchant Center-konto. Du kan se statussen i Merchant Center for at få flere oplysninger om, hvorfor varen er blevet afvist. Automatiske systemer identificerer varer, der overtræder vores politikker og specifikationen for produktfeeds. Hvis du alligevel bruger varen i din kampagne, anmoder vi om en yderligere manuel gennemgang, der tager én til tre hverdage. Bemærk! En vare kan kun gennemgås manuelt én gang.

• Ikke på lager: Varen er ikke på lager. Du angiver en vares tilgængelighed ved hjælp af attributten "tilgængelighed" i dine produktdata. Hvis tilgængeligheden angives til "ikke på lager" for et land, vises varen ikke i det pågældende land. Du kan dog stadig vælge den til din kampagne, men den vises først, når den bliver tilgængelig igen.

Sådan bruger du "Opret tilpassede filtre"

Før du begynder

Du skal have adgang til dine produktdata i Merchant Center og være villig til at føje attributter for "tilpasset etiket" til dine produkter.

Ændringer i den nye Google Ads-oplevelse

Med den nye Google Ads-oplevelse bliver det nemmere at oprette tilpassede filtre i TrueView til Shopping-kampagner. Du skal bare fjerne flere dimensioner, der bruges til udvælgelse af produkter, og erstatte dem med én fleksibel dimension. Dimensionerne Brand, Produkttype, Google Ads-etiket og Google Ads-gruppering er ikke længere tilgængelige. De er blevet erstattet af de mere fleksible tilpassede etiketter. Bemærk! Disse etiketter er ikke de samme som de Google Ads-etiketdimensioner, der var tilgængelige tidligere.

Hvis du bruger de nye tilpassede filtre i Google Ads, kan produktfiltret ikke redigeres i den forrige Google Ads-oplevelse.

Brug af tilpassede etiketter

Du kan have op til fem tilpassede etiketter i dine produktdata nummereret fra 0 til 4. Vælg en tilpasset etiket, og tildel et nyt navn til hvert af de produkter, som du vil bruge sammen i en TrueView til Shopping-kampagne i Google Merchant Center.

Når du har konfigureret tilpassede etiketter i dine produktdata, kan du bruge deres værdier til at vælge, hvilke produkter din Google Ads-kampagne skal bruge.

Få flere oplysninger om tilpassede etiketter til en Shopping-kampagne.

Eksempel

Hvis de produkter, du vil reklamere for, ikke allerede har "Tilpasset etiket 2", kan du opdatere dem i Google Merchant Center og angive deres attribut for "Tilpasset etiket 2" til en valgfri værdi, for eksempel "TrueViewProductList".

Du kan derefter føje det tilpassede filter til dine kampagner i panelet Produktfilter i den nye Google Ads-oplevelse, når du opretter kampagnen, eller ved at gå til Kampagne > Indstillinger.

Vælg den etiket, du vil bruge ("Tilpasset etiket 2"), og angiv værdien for denne attribut ("TrueViewProductList").