Brug et produktfeed til at vise dine produkter i Demand Gen-kampagner

Demand Gen-kampagner registrerer engagement og aktivitet på tværs af YouTube, Discover og Gmail og er et ideelt valg til annoncører, som vil vise visuelt appellerende multiformatannoncer på Googles mest indflydelsesrige platforme. Med Demand Gen-kampagner kan annoncører finde og konvertere forbrugere ved hjælp af relevant og visuelt annoncemateriale, der fanger folks opmærksomhed og tilskynder dem til at foretage de ønskede handlinger på det helt rigtige tidspunkt. Med produktfeeds bliver Demand Gen-kampagner til en virtuel "butiksfacade", der genererer overvejelse og køb.

Hvis du er forhandler, har du muligvis et produktkatalog, som du bruger som kilde i forbindelse med din annoncering. Et Google Merchant Center-produktfeed er et godt sted at gemme dette produktkatalog, fordi det giver millioner af mennesker mulighed for at opdage, udforske og købe produkter.

Brug produktfeeds med Demand Gen for at omdanne dine billed- eller videoannoncer til en virtuel butiksfacade. Med denne annoncematerialetype kan du vise produktbilleder, så kunderne bliver inspireret til at besøge dit website og få flere oplysninger om din virksomhed eller foretage et køb.

Fordele

• Effektivitet: Promover de rigtige produkter til den rigtige målgruppe på det rigtige tidspunkt. Google-maskinlæring forudser en brugers interesser og hensigt for automatisk at vise relevante produkter, hvilket hjælper dig med at nå dit mål for maksimalt antal konverteringer, mål-CPA eller mål-ROAS.
  • Brugervenlighed: I stedet for at oprette en annonce for hver af de varer, du promoverer, kan du knytte dit Google Merchant Center-feed til en ny Demand Gen-kampagne. Billeder og produktoplysninger i dit produktfeed vil blive anvendt som et stort sæt annoncemateriale til annoncer, der automatisk vises til potentielle kunder.
  • Fleksibilitet: Du kan kombinere dine skræddersyede produkter med specifikke målgruppesegmenter og samtidig bruge billed- og videoformater (kort + lang form) til at promovere dine produkter.

Forudsætninger

1. Konfigurer din konto til Google Merchant Center. Få flere oplysninger om, hvordan du tilmelder dig Google Merchant Center.
  2. Opret et feed til din Google Merchant Center-konto. Få flere oplysninger om feeds og produktdataspecifikationer. Det kan tage op til 3 dage at godkende nye produktfeeds, så sørg for at tage højde for dette, når du planlægger dine kampagner.
  3. Få oplysninger om, hvordan du knytter din Merchant Center-konto til din Google Ads-konto.
  4. Sørg for at aktivere "Shopping-annoncer" som en destination i Google Merchant Center.
  5. Vi anbefaler, at dine produkter repræsenteres med kvadratiske billeder (1:1) for at sikre, at dine produktannoncer opnår den bedst mulige dækning. Billeder med et billedformat på 0,6-1,4 får tilstrækkelig dækning.
  6. Sæt dig ind i Google Ads-politikkerne, politikkerne for Shopping-annoncer og politikkerne vedrørende produktfeeds til Demand Gen-kampagner.
  7. Få flere oplysninger om fejlfinding i forbindelse med dit produktfeed.

Bedste praksis

Brug disse optimale løsninger for at opnå optimale resultater for dine kundeemner eller remarketingkampagner. med produktfeeds. Kampagner til identificering af kundeemner kan hjælpe dig med at opnå en række forskellige mål, som f.eks. generering af websitetrafik, engagementer og salg. Remarketingkampagner fokuserer typisk på specifikke mål.

Lokationsmålretning/målretning efter region

Hvis dit Google Merchant Center-feed er konfigureret til at målrette mod flere regioner, men du vil målrette mod en undergruppe af disse regioner i din kampagne, skal du vælge mållokationerne under oprettelsen af kampagnen eller kampagneindstillingerne. Under visningen matcher Demand Gen produkter med brugere fra det land, der målrettes mod. Bemærk! Sørg for, at din kampagnes målretning efter lokation/region matcher de lokationer, du angiver for dine produkter på din Google Merchant Center-konto.

Produktgrupper

Medtag så mange produkter som muligt, der er relevante og passer godt til dine valgte målgrupper og andre aktiver, du har føjet til din kampagne. Medtag mindst 4 kvalificerede produkter, for at kampagnen skal fungere korrekt Vi anbefaler mindst 50 produkter for at opnå de bedste resultater.

Tip! Hvis dit produktudvalg er for smalt, kan det påvirke muligheden for at vise det mest relevante produkt for hver bruger.

Bud og budgetter

• Hvis du rapporterer konverteringsværdier, skal du bruge budstrategien mål for annonceafkast (mål-ROAS). Mål-ROAS giver dig automatiseret budgivning i realtid, så du kan ramme dit mål-ROAS, ved at analysere dine konverteringsværdier og bruge dem til at forudsige fremtidige konverteringer og tilknyttede værdier.
  • Foretag benchmarking af dine KPI'er i forhold til dine sociale kanaler, da Demand Gen-annoncer vises på feedbaserede annonceplaceringer med socialt orienterede annonceformater.
  • Det anbefalede daglige budget er 10 gange mål-CPA'et, det forventede CPA eller mindst 100 USD til 500 USD om dagen, afhængigt af hvilket beløb der er størst.
Tip! Ligesom i almindelige Demand Gen-kampagner skal du vente 1-2 uger, før du foretager bud- eller budgetændringer, så kampagnen får tid til at komme godt i gang.

Annoncemateriale

Aktiver til produktfeedannoncer udfyldes primært fra dit Google Merchant Center-katalog. Du skal stadig tilføje følgende annonceoplysninger:
  • (Anbefales) Billed- og produktannonce: Tilføj billeder sammen med dine produktannoncer. Billedet kan vises som et alternativ, når produktoplysningerne ikke kan vises, og det kan hjælpe dine annoncer med at blive vist til flere brugere.
  • (Anbefales) Video- og produktannonce: Tilføj videoer med dine produktannoncer for at udvide din rækkevidde på YouTube-placeringer, der viser indholdsrige annonceformater med købsmulighed. Upload videoer i 3 forskellige billedformater (liggende, kvadratisk og lodret) for at optimere til visning. En video i lodret format gør det muligt at vise din annonce på YouTube Shorts, som i gennemsnit har mere end 50 milliarder visninger om dagen.
  • Annonceoverskrift og beskrivelse: Brug overskriften og beskrivelsen på annonceniveau til at vise din butiksfacade eller det samlede tilbud. Bemærk! Du kan kun bruge én overskrift og beskrivelse.
    • Eksempel: "Gratis forsendelse på alle produkter" eller "10 % rabat i hele butikken".

Tip! Vi anbefaler, at du konfigurerer både en billed- og en produktannonce samt en video- og produktannonce for at opnå den størst mulige effektivitet og dækning i fuld format/placering.

Google Merchant Center

• Sørg for, at produktspecifikationerne i dit feed er korrekte.
  • Sørg for, at dit produktfeed indeholder varer, der er tilgængelige i de lande, du målretter mod. Produkttilgængeligheden for din kampagne er baseret på indstillingerne i dit produktfeed.
  • (Anbefalet) Brug Google Merchant Center-attributten kort titel [short_title] til at optimere dine produktannoncer.
    • Brug korte og fængende titler – som regel under 65 tegn – som kan tiltrække brugernes opmærksomhed, når de browser på nettet.
    • Undgå attributter, der er specifikke for produktvarianter, f.eks. størrelser eller køn.
  • Brug attributten 'varegruppe_id' item_group_id til store sælgerfeeds, der har identiske eller sammenlignelige varer. Denne attribut gør det muligt at gruppere produktvarianter i dit feed, så vi ikke viser identiske produktbilleder i din annonce.
  • Det kan tage op til 3 dage at godkende nye produktfeeds, så sørg for at tage højde for dette, når du planlægger dine kampagner.

Vi anbefaler, at dine produkter repræsenteres med kvadratiske billeder (1:1) for at sikre, at dine produktannoncer opnår den bedst mulige dækning. Billeder med et billedformat på 0,6-1,4 får tilstrækkelig dækning.

Få flere oplysninger om inspiration til handling i Googles tilpassede feeds med Demand Gen-kampagner.

Vejledning

Opret og konfigurer en kampagne

Bemærk! Vejledningen nedenfor er en del af en ny Google Ads-brugeroplevelse, der lanceres for alle annoncører i 2024. Hvis du stadig bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå Oversigtskort eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads til at finde den side, du søger efter.

Trin 1 af 5: Opret en ny kampagne, eller føj dit produktfeed til en eksisterende kampagn.

Opret en ny kampagne

Du kan kopiere, slette og oprette en ny kampagne (eller annoncegruppe) i navigationsmenuen til venstre.

1. Klik på prikmenuen ud for "Kampagne" i navigationsmenuen, og klik på Tilføj ny kampagne.
  2. Tilføj kampagnenavnet.
  3. Klik på kontakten "Kør en produktfeedkampagne", og vælg din Google Merchant Center-konto.
    • Bemærk! Hvis din Google Merchant Center-konto ikke vises, skal du sørge for, at du opfylder alle forudsætningerne ovenfor.

Føj dit produktfeed til en eksisterende kampagne

1. Klik på din allerede oprettede Demand Gen-kampagne på din Google Ads-konto.
  2. Klik på blyantikonet Icon representing edit, og klik derefter på Rediger kampagne.
  3. Hvis du har et Merchant Center-feed, skal der være fanen Produktfeeds under kampagnenavnet.
    • Hvis fanen Produktfeeds ikke vises, skal du sikre dig, at du opfylder alle forudsætningerne ovenfor.
  4. Du kan vælge specifikke produkter eller vælge at inkludere hele dit feed i kampagnen.
  5. Klik på Gem alle ændringer.
  6. Følg trin 4 og 5 for at vælge produktfiltre og oprette dine annoncer.

Trin 2 af 5: Vælg et annonceringsmål

Når du opretter en Demand Gen-kampagne på din Google Ads-konto, skal du vælge et af følgende annonceringsmål: Salg, Websitetrafik, Produkt- og brandovervejelse og "Opret en kampagne uden vejledning ved hjælp af mål".

Det mål, du vælger, skal passe til det, du vil opnå med din kampagne. Hvis du f.eks. vil opfordre folk til at besøge dit website, kan du vælge Websitetrafik.

Derefter skal du vælge dine konverteringsmål baseret på dette annonceringsmål.

Trin 3 af 5: Konfigurer budgivning, budget og andre indstillinger

Dit budget har betydning for, hvor ofte dine annoncer vises, og hvor iøjnefaldende de er. Budgivningen afgør, hvordan budgettet bruges. Få flere oplysninger om kampagnebudgetter og budgivning.

1. Vælg lokationsmålretning og sprog.
    1. Bemærk! Hvis dit feed er konfigureret til at målrette mod flere regioner, men du vil målrette mod en undergruppe af disse regioner i din kampagne, skal du vælge mållokationerne under oprettelsen af kampagnen eller kampagneindstillingerne. Under visningen matcher Demand Gen produkter med brugere fra det land, der målrettes mod.
  2. Vælg din budstrategi. Din budstrategi er den måde, hvorpå du optimerer dine bud med henblik på at nå dine annonceringsmål. Du kan vælge mellem følgende:
    1. Målpris pr. handling (CPA, cost-per-action)
    2. Maksimér antal konverteringer
  3. Angiv dit kampagnebudget. Du kan vælge et dagligt budget (det gennemsnitlige beløb, du vil bruge hver dag, som, vi anbefaler, er 15 x dit forventede daglige gennemsnitlige CPA).
  4. Angiv en startdato og en slutdato for din kampagne. Dette er påkrævet, hvis du bruger et samlet kampagnebudget.
  5. (Valgfrit) Foretag dine valg for enheder, webadresser til kampagner og andre indstillinger.
Hvis din kampagne bruger hele budgettet, enten ved at nå den daglige grænse (for daglige budgetter) eller det gennemsnitlige budget pr. dag (for samlede kampagnebudgetter), kan du overveje at øge budgettet for at skalere din succes. Hvis budgettet ikke bruges fuldstændigt, kan du justere din målretning, din budgivning og dine annoncer for at se, om det gør kampagnen mere effektiv.

Trin 4 af 5: Opdateringer af annoncegrupper: Nå ud til personer, der søger efter dit brand eller din virksomhed

Med målretning efter målgruppe kan du nå ud til nye og relevante målgrupper, som har sandsynlighed for at konvertere, personer på en bestemt lokation, personer, der taler et bestemt sprog, personer med en bestemt interesse og personer, der minder om kunder til dine produkter eller tjenester. DU kan også føje indholdekskluderinger til dine kampagner, så du kan sikre dine annoncer mod at blive vist sammen med følsomt indhold. Få flere oplysninger om målretning.

1. Produktfiltre: Du kan vælge et sæt foruddefinerede produktgruppefiltre, der indgår som en del af dit Merchant Center product-feed. Som standard vises alle produkter i dit Merchant Center-feed sammen med dine videoannoncer. Hvis du vil bruge specifikke produkter, skal du vælge "Specifikke produkter" og søge efter dem, du vil medtage. Du kan filtrere efter brand, produkt-id, stand, produkttype eller oprette et tilpasset filter for at vælge en tilpasset gruppe af produkter. Husk! Det kan tage lidt tid, før de ændringer, du foretager i Google Merchant Center og i Google Ads-brugerfladen, afspejles i kampagnen.
    • Bemærk! Medtag så mange produkter som muligt, der er relevante og passer godt til dine valgte målgrupper og andre aktiver, du har føjet til din kampagne. Medtag mindst 4 produkter, for at kampagnen skal fungere korrekt, og vi anbefaler mindst 50 produkter for at opnå de bedste resultater. Hvis dit produktudvalg er for smalt, kan det påvirke muligheden for at vise det mest relevante produkt for hver bruger.
  2. Vælg lokationsmålretning og sprog for annoncegruppen.
  3. Vælg en eksisterende målgruppe ved at søge efter eksisterende kundesegmenter og/eller vælge bestemte interesser eller detaljerede demografiske oplysninger. Eller opret en ny målgruppe i målgruppeværktøjet på annoncegruppeniveau.
  4. Behold eller fravælg optimeret målretning. Det anbefales, at du bruger optimeret målretning for at opnå optimal kampagneeffektivitet.
  5. Ekskluder specifikke målgrupper og placeringer.
  6. Foretag demografiske valg for kun at fokusere på bestemte demografiske segmenter.

Trin 5 af 5: Opret relevante annoncer

Dine annoncer oprettes på annoncegruppeniveau. Hvis du vil oprette en ny annonce, skal du derfor vælge Ny annonce i rullemenuen under den annoncegruppe, du vil oprette annoncen for.

Bemærk! Produktfeeds til Demand Gen-kampagner viser dynamisk produktannoncer fra Google Merchant Center. Produktannoncerne gengives automatisk i et karruselformat.

Vi anbefaler, at du opretter både en billed- og en produktannonce og en video- og produktannonce for at opnå den størst mulige effektivitet og dækning i fuld format/placering.

1. Vælg, hvilken type annonce du vil oprette:
    • Billed- og produktannonce (anbefales): Tilføj billeder sammen med dine produktannoncer. Billedet kan vises som et alternativ, når produktoplysningerne ikke kan vises, og det kan hjælpe dine annoncer med at blive vist til flere brugere.
    • Video- og produktannonce (anbefales): Tilføj videoer med dine produktannoncer for at udvide din rækkevidde til værdifulde YouTube-placeringer med indholdsrige annonceformater og annoncer med direkte købsmulighed. Upload videoer i 3 forskellige billedformater (liggende, kvadratisk og lodret) for at optimere til visning. En video i lodret format vil give din annonce mulighed for at blive vist på YouTube Shorts, så din rækkevidde bliver mere effektiv.
    • Kun produktannoncer: Vis annoncer, der kun fremhæver dine produkter.
  2. Indsæt annoncenavnet.
  3. (Billed- og produktannonce) Tilføj billeder til dine produktannoncer. Billederne vises som et alternativ, når produktoplysningerne ikke kan vises, og det kan hjælpe dine annoncer med at blive vist til flere brugere. Sørg for at følge nedenstående krav til billedformater:
    • Kvadratisk logo (1:1)
      1. Anbefalet størrelse: 1.200 x 1.200
      2. Minimumstørrelse: 128 x 128
      3. Maks. filstørrelse: 5.120 kB
    • Bemærk! De valgte billeder bliver muligvis beskåret automatisk, men du kan til enhver tid redigere dem efterfølgende.
  4. (Video- og produktannonce) Tilføj op til 5 videoer. Videoer udvider din rækkevidde til værdifulde YouTube-placeringer med effektive annonceformater med direkte købsmulighed. Upload videoer i 3 forskellige billedformater (liggende, kvadratisk og lodret) for at optimere til visning. En video i lodret format viser din annonce på YouTube Shorts, så din rækkevidde bliver mere effektiv.
  5. Tilføj op til 1 logo
  6. Inkluder dine tekstaktiver. Hvis du har valgt "kun produktannoncer", kan du kun tilføje 1 overskrift, 1 beskrivelse og 1 virksomhedsnavn.
  7. Tilføj dine webadresse- og stifelter. Stifelterne er en del af din annoncerede webadresse og giver læserne en ide om, hvad de kan forvente af din landingsside. Hver sti kan indeholde op til 15 tegn.
  8. Gennemgå din kampagne ved at klikke på Gå til gennemgang.

Sådan sætter du dit produktfeed på pause

Bemærk! Hvis du sætter dit produktfeed på pause, kan det have en negativ indvirkning på effektiviteten.

1. Klik på din allerede oprettede Demand Gen-kampagne på din Google Ads-konto.
  2. Klik på blyantikonet Icon representing edit, og klik derefter på Rediger kampagne.
  3. Hvis du har et Merchant Center-feed knyttet til din kampagne, kan du finde en kontakt til produktfeeds under kampagnenavnet. Klik på kontakten for at sætte dit produktfeed på pause.