Opret en TrueView til Shopping-kampagne

TrueView til Shopping-kampagner gør videoannoncer interaktive ved at forbinde seerne direkte med dine produkter og ved at angive oplysninger, der hjælper kunderne med at tage beslutningen om at købe.

Disse annoncer bruger dine eksisterende Merchant Center-produktdata til at generere Shopping-kort, og der kan vises op til seks Shopping-kort ad gangen i en videoannonce. Du kan filtrere din beholdning eller vælge specifikke produkter for at begrænse, hvilke produkter der kan vises sammen med dine videoannoncer.

I denne artikel gennemgår vi, hvordan du kan konfigurere en TrueView til Shopping-kampagne i Google Ads.

Før du begynder

Før du opretter en kampagne af typen "TrueView til Shopping", skal du knytte din Google Ads-konto til din Google Merchant Center-konto. Du bør også læse om TrueView-instream-annoncer.

TrueView til Shopping kan køre på In-stream-annoncer i lande, hvor Google Merchant Center er tilgængeligt.

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

Hvis oplysningerne i denne artikel ikke svarer til det, du kan se på din konto, har du muligvis andre mål. Få flere oplysninger om mål i den nye Google Ads-oplevelse

Her er en trinvis vejledning i oprettelse af TrueView til Shopping-kampagner:

1. Log ind på din AdWords-konto.
  2. Klik på fanen Kampagner, klik på +Kampagne, og vælg derefter Video.
  3. Angiv et kampagnenavn, og skift til kampagneundertypen "Shopping".
  4. Vælg det sælger-id, du vil bruge i denne kampagne, ud for "Sælger-id".
  5. Hvis du ønsker, at shoppingkortene skal bruge alle produkterne på din linkede Merchant Center-konto, skal du bevare standardindstillingen "Ingen – brug alle produkter" for "Produktfilter".

Hvis du ønsker at vælge en undergruppe af produkter, der skal annonceres for i din kampagne, har du to muligheder:

1. Vælg Vælg specifikke produkter for at søge efter individuelle produkter fra din Merchant Center-konto. Se vejledningen nedenfor.
    2. Vælg Opret tilpassede filtre, og angiv attributter, f.eks. brand eller produkttype, for de produkter, du vil annoncere for. Se vejledningen nedenfor.
  6. Angiv dit budget. Vælg netværk, steder, du vil målrette mod, og kundernes sprog.
  7. Klik på Gem og fortsæt.
  8. Angiv et Annoncegruppenavn, og følg vejledningen i oprettelse af en annoncegruppe under Sådan opretter du en TrueView-videokampagne. Bemærk! Der er automatisk valgt "In-stream-annonce" som annonceformat.

Tip!

Når du opretter din kampagne, kan du senere foretage ændringer af dit produktfilter via dine kampagneindstillinger. Vælg kampagnen, klik på fanen Indstillinger og derefter på Rediger ud for "Produktfilter".

Sådan bruger du "Vælg specifikke produkter"

Hvis du vil bruge specifikke produkter fra din Merchant Center-konto i din kampagne, skal du vælge muligheden Vælg specifikke produkter. Du kan herefter søge efter produkter ud fra titel, vare-id eller varens webadresse i din netbutik, som blev uploadet til Merchant Center.

Du kan sågar vælge varer, der ikke er på lager (de vises dog først, når de på lager igen), så det er ikke nødvendigt at justere din kampagne, hvis et produkt midlertidigt er udsolgt.

Det betyder den enkelte status

Når du har valgt muligheden "Vælg specifikke produkter", kan du få vist flere oplysninger om produkterne i dine søgeresultater ved at klikke på "Oplysninger". Du ser herefter detaljer for dine varer, som er versioner af produktet i hvert land, det er tilgængeligt i.  Kolonnen "Status" viser, om et produkt er klar til at blive vist i de enkelte lande.

Bemærk! For nogle produkters vedkommende vises der muligvis et gult ikon ud for "Oplysninger". Dette ikon vises, når et produkt ikke er godkendt eller ikke er på lager i et land, hvor det ellers er tilgængeligt. Hvis din kampagne er målrettet mod et bestemt land, kan den køre, så længe der er mindst én vare med statussen "Klar til visning" i det pågældende land.

Her er de statusser, der kan vises:

• Klar til visning: Varen er godkendt og kvalificeret til at køre på Shopping-kort i din videoannonce.
  • Ikke godkendt: Varen er afvist på din Merchant Center-konto. Du kan se statussen i Merchant Center for at få flere oplysninger om, hvorfor varen er blevet afvist. Automatiske systemer identificerer varer, der overtræder vores politikker og specifikationen for produktfeeds. Hvis du alligevel bruger varen i din kampagne, anmoder vi om en yderligere manuel gennemgang, der tager én til tre hverdage. Bemærk! En vare kan kun gennemgås manuelt én gang.
  • Ikke på lager: Varen er ikke på lager. Du angiver en vares tilgængelighed ved hjælp af attributten "tilgængelighed" i dine produktdata. Hvis tilgængeligheden angives til "ikke på lager" for et land, vises varen ikke i det pågældende land. Du kan dog stadig vælge den til din kampagne, men den vises først, når den bliver tilgængelig igen.

Sådan bruger du "Opret tilpassede filtre"

Bemærk! Med den nye AdWords-oplevelse er det blevet nemmere at oprette ​tilpassede filtre ved at fjerne de mange forskellige attributter, der bruges til at vælge produkter. Nu kan du vælge mellem de mere fleksible tilpassede etiketter i Google Merchant Center. Andre produktfilterindstillinger ("Ingen – brug alle produkter" og "Vælg specifikke produkter") forbliver uændrede. Fra slutningen af ​​maj kan du ikke længere oprette eller redigere tilpassede filtre i den gamle AdWords-oplevelse. Med tiden vil den gamle AdWords-oplevelse ikke længere understøtte tilpassede filtre. Hvis du vil fortsætte med at køre en kampagne, der bruger tilpassede filtre, der er oprettet i den gamle AdWords-oplevelse, skal du skifte til den nye AdWords-oplevelse og opdatere dit tilpassede filtervalg i dine kampagneindstillinger.

Vælg Opret tilpassede filtre for at annoncere for en undergruppe af produkter baseret på attributter fra din Merchant Center-konto, f.eks. brand eller produkttype. På rullemenuerne under "Matcher alle følgende" vælger du attributter og tilsvarende værdier, der matcher dine produktdata.

Husk på, at:

• Den tekst, du indtaster i attributfeltet, skal svare nøjagtig til den tekst, som vises i dine produktdata.
  • Brug knappen +OG til at føje op til syv attributter til et tilpasset filter.
  • Brug knappen +ELLER til at oprette endnu et tilpasset filter.
  • Du kan kun bruge én produkttype, ét brand eller én AdWords-gruppering pr. tilpasset filter. Du kan bruge flere AdWords-etiketter pr. tilpasset filter. Hvis du f.eks. vil inkludere flere produkttyper eller brands, kan du bruge knappen +ELLER til at tilføje endnu et tilpasset filter.
  • Du kan kun tilføje én værdi pr. felt. Du kan ikke angive flere værdier adskilt af kommaer.