Tilien välisen kehityksen valvominen hallinnoijan tililtä

Google Adsin hallinnoijan tilillä voit seurata helposti kaikkien hallinnoimiesi tilien kehitystä.

Tässä artikkelissa kerrotaan, millä eri tavoilla voit tarkastella tiliesi kehitystä hallinnoijan tilin eri sivuilta. Lisätietoja hallinnoijan tilien raporteista on artikkelissa Kehitysraporttien luominen ja ajoittaminen hallinnoijan tilin avulla.

Kehitys-sivun datan katselu

Hallinnoijan tilin Kehitys-sivulta voit tutkia kaikkien hallinnoitujen tiliesi tilitason kehitysdataa. Sivulta voit tarkistaa esimerkiksi tietyn tilin saamien klikkausten määrän valitsemallasi ajanjaksolla, minkä jälkeen voit verrata kyseistä arvoa muiden tilien saamien klikkausten määrään.

Lisäksi näet sivulla tilikohtaisia hintaan liittyviä tietoja, kuten keskimääräisen klikkauskohtaisen hinnan ja keskimääräisen hinnan. Taulukon alaosasta näet hallinnoitujen tiliesi kokonaiskulutukset. Huomaa, että jos hallinnoitujen tiliesi hintadatan valuutta poikkeaa hallinnoijan tilisi valuutasta, kokonaiskulutuksia ei näytetä, ellet ota Muunnettu valuutta ‑tasoa käyttöön taulukossasi.

Kampanjat-sivun datan katselu

Kampanjat-sivulta voit katsella hallinnoitujen tiliesi kampanjoiden kaikkia kehitystilastoja valitsemaltasi ajanjaksolta. Halutessasi voit myös muuttaa näkymää siten, että näet vain sinua kiinnostavat tilit.

Huomioitavaa

Jos tilit ovat erittäin suuria, kaikkien tilien dataa ei välttämättä voida näyttää oletusnäkymässä. Näin saattaa käydä myös tarkasteltaessa suodatettuja tilitietoja, jos valittuja tilejä on paljon. Jos näin käy, pyydämme sinua valitsemaan pienemmän joukon tilejä.

Kehitys- ja Kampanjat-sivujen hyödyllisiä ominaisuuksia

Seuraavien Kehitys- ja Kampanjat-sivujen ominaisuuksien avulla voit seurata tilien välistä kehitysdataa entistä helpommin:

• Tili-sarakkeesta näet dataan liittyvän hallinnoidun tilin nimen.

• Suora hallinnoija ‑sarakkeesta näet, kuka hallinnoi tiettyä tiliä suoraan.
  • Suodattimien ja segmenttien avulla voit rajata tai järjestää datanäkymää tarpeidesi mukaan.
  • Ajanjaksovalitsimella voit rajata tai laajentaa datanäkymän haluamasi ajanjakson mukaiseksi.
  • Tilin tunnisteet ‑sarakkeen avulla voit katsella tilejä ja lajitella tilit luomiesi omien tilitunnisteiden perusteella.
  • Jos hallinnoitujen tiliesi kustannustietojen valuutta poikkeaa hallinnoijan tilisi valuutasta, voit ottaa Muunnettu valuutta ‑tason käyttöön kyseiselle datalle. Kun otat tason käyttöön, muunnetun valuutan mukaiset arvot näytetään paikallisen valuutan arvojen alla taulukon kaikissa kustannustietoja sisältävissä sarakkeissa. Voit myös lajitella ja suodattaa dataa näiden muunnetun valuutan mukaisten arvojen avulla sekä nähdä sarakkeiden kokonaisarvot hallinnoijan tilin valuutassa.