Käyttöönotto-opas

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Image depicting a local inventory onboarding guide

Jos haluat esitellä paikallisia tuotteita Googlessa, sinun on lisättävä tietoa yrityksestäsi, kaupoistasi ja tuotteistasi. Tämän oppaan avulla voit ottaa käyttöön paikalliset tuotemainokset tai maksuttomat paikalliset tuotelistaukset.

Vinkki: Automaattisen syötteen indeksointi on nyt käytettävissä paikallisille tuotemainoksille. Näin paikallisvarastosyöte voidaan luoda automaattisesti hyödyntämällä sivustollasi olevia tuotteiden saatavuustietoja. Lue lisää automaattisen syötteen indeksoinnista paikallisia tuotemainoksia varten.
  • Haluatko tehdä käyttöönoton APIn kautta? Lue lisää
  • Oletko jälleenmyyjä ja haluat, että myyntipiste-/varastodatan tarjoaja lähettää varastodatasi Googlelle puolestasi? Vai oletko myyntipiste-/varastodatan tarjoaja ja haluat lähettää asiakkaidesi datan Googlelle? Katso, miten pääset alkuun.
Vinkki: Ehdot täyttävät jälleenmyyjät Yhdysvalloissa, Kanadassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Irlannissa voivat lisätä kaupassa myytävät tuotteet Googleen automaattisesti ja maksutta tuotelukijan tai paikallisvarastosovelluksen avulla. Aloita
Step 1 of showing your local products on Google is setting up your accounts

Vaihe 1: Tilien määrittäminen

Step 2 of showing your local products on Google is enabling local inventory ads or free local product listings

Vaihe 2: Paikallisten tuotemainosten tai maksuttomien paikallisten tuotelistausten käyttöönotto

Step 3 of showing your local products on Google is adding your business information

Vaihe 3: Yritystietojen lisääminen

Step 4 of showing your local products on Google is linking your Google My Business account and selecting your location groups

Vaihe 4: Yritysprofiilien linkittäminen Yritysprofiilin ylläpidon kautta ja toimipaikkaryhmän valitseminen

Step 5 of showing your local products on Google is creating, registering and submitting your feeds

Vaihe 5: Syötteiden luominen, rekisteröiminen ja lähettäminen

1. Ensisijaisen syötteen luominen
  2. Paikallistuotevarastosyötteen luominen
  3. Paikallisten syötteiden rekisteröinti ja toimittaminen
Step 2 of showing your local products on Google is enabling local inventory ads or free local product listings

Vaihe 6: Käyttöönottovaihtoehdon valitseminen

Onko sinulla ajantasaiset varastotiedot?

1. Jos vastauksesi on "Kyllä, tiedän kauppojen varastotilanteen":
    1. Valitse paikallisten tuotemainosten laskeutumissivutyyppi
Huom. Tämä vaihe on tarkoitettu vain paikallisille tuotemainoksille. Jos olet ottamassa käyttöön maksuttomia paikallisia tuotelistauksia, siirry vaiheeseen 7.
  1. Jos vastauksesi on "Ei, en tiedä kauppojen varastotilannetta, mutta voin toimittaa tuotteita kauppoihin":
    1. Valitse Nouto myöhemmin ‑kohdasta "Jos tuotetta ei ole varastossa, toimitus kauppaan on mahdollinen" ja lähetä esimerkki tuotesivusta.
Step 6 of showing your local products on Google is verifying your About page Vaihe 7: Tietoja-sivun vahvistaminen (vain Itävalta, Saksa ja Sveitsi)
Step 7 of showing your local products on Google is requesting inventory verification

Vaihe 8: Varaston vahvistuksen pyytäminen

Huom. Varaston vahvistusta ei tarvita, jos sinut on hyväksytty kauppiaan ylläpitämän paikallisen tuotesivun käyttäjäksi.

Lue lisää varaston vahvistusprosessista.

Step 8 of showing your local products on Google is setting up Google Ads for local inventory ads

Vaihe 9: Google Adsin käyttöönotto paikallisille tuotemainoksille (valinnainen)

1. Kauppiaskeskus- ja Google Ads ‑tilien linkittäminen
  2. Paikallisten tuotteiden käyttöönotto kampanjassa

Vinkki: Jos sinulla on ongelmia, täytä yhteydenottolomake.