Grundlaget for annonceeffektivitet på lang sigt

Grundlæggende viden om AI med fokus på privatlivsbeskyttelse

De løbende fremskridt med hensyn til AI-baserede teknologier (teknologier, der er baseret på kunstig intelligens) giver marketingmedarbejdere adgang til nye funktioner og muligheder. Nøglen til optimal udnyttelse af AI er anvendelse af fremtidssikrede måle- og målgruppeløsninger, som sammen gør det muligt for annoncører at træffe velovervejede beslutninger vedrørende deres virksomhed og sikre, at effektiviteten opretholdes på lang sigt.

Effektiv udnyttelse af AI er vigtigere nu end nogensinde før. Platformsrelaterede ændringer, heriblandt Chromes planer om at udfase brug af tredjepartscookies i starten af 2025, betyder, at virksomhedsejere og -administratorer er tvunget til at bruge nye metoder i bestræbelserne på at nå deres marketingmål, og de stadig skrappere lovkrav inden for branchen gør det nødvendigt at udvikle et mere gennemsigtigt økosystem for digitale annoncer, som lever op til forbrugernes forventninger med hensyn til privatlivsbeskyttelse.

Derfor har vi valgt at videreudvikle vores annonceplatforme og teste Privacy Sandbox API'erne sammen med andre privatlivssikrende signaler. Fremover bliver implementering af løsninger såsom Google-tagget en vigtig forudsætning for at nå ud til de rette potentielle kunder og foretage effektiv måling af resultater.

Du har sikkert set nogle af Checkbox with rainbow gradient-trinnene nedenfor under overskriften "Succes bygger på et godt fundament" i sektionen Grundlæggende viden om AI. I dette diagram får du nærmere oplysninger om disse tips med særligt fokus på privatlivsbeskyttelse, og ved at kombinere disse oplysninger med yderligere optimeringer kan du sikre dig, at effektiviteten opretholdes.

Google Ads

Display & Video 360
Campaign Manager 360
Search Ads 360

Skab en robust infrastruktur for annoncering

Checkbox with rainbow gradient Brug effektiv tagging på hele websitet via Google-tagget eller Google Tag Manager, så du kan registrere de data, der er vigtigst for dig. Det er vigtigt, at annoncører, som annoncerer i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde og Storbritannien, bruger samtykketilstand, så der skabes et solidt fundament for indsamling og administration af samtykke fra brugerne.

Checkbox Aktivér tilknytning på tværs af domæner for at få mulighed for at foretage pålidelig måling af "kunderejsen" på tværs af domæner.

Checkbox with rainbow gradient Konfigurer udvidede konverteringer for at gøre konverteringsmålingen mere præcis.

Checkbox with rainbow gradient BrugGoogle-tagget til Floodlight-aktiviteteri Search Ads 360Display & Video 360 og Campaign Manager 360, så du kan registrere de data, der er vigtigst for dig. Det er vigtigt, at annoncører, som annoncerer i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde og Storbritannien, bruger samtykketilstand, så der skabes et solidt fundament for indsamling og administration af samtykke fra brugerne.

Checkbox Navngiv dine Floodlight-tags med konverteringsmål (denne mulighed bliver snart tilgængelig)*, og deaktiver eller arkivér ubrugte Floodlight-aktiviteter for at gøre målingen mere effektiv.

Checkbox with rainbow gradient Konfigurer udvidede konverteringer i Search Ads 360 for at gøre konverteringsmålingen mere præcis på tværs af forskellige søgemaskiner.

Checkbox Brug MatchID i Search Ads 360 for at få en mere fremtidssikret løsning med hensyn til upload af offlinekonverteringer.

Foretag korrekt måling og tilskrivning af konverteringer

Checkbox with rainbow gradient Brug Google Analytics 4 for at få større indsigt vedrørende alle dine websites og apps.

Checkbox Find eventuelle HTTP-sider på dit website, og konvertér dem til sikre HTTPS-sider for at leve op til standarderne med hensyn til websitesikkerhed.

Checkbox Aktivér automatisk tagging på YouTube i Display & Video 360 og forbedret tilskrivning i Campaign Manager 360 for at opnå mere præcis tilskrivning af klikkonverteringer.

Checkbox Tjek, at dine konverteringsdomæner er konfigureret korrekt for hver placering i Campaign Manager 360, så du er sikker på, at det er de rette konverteringshændelser, der måles.

Checkbox Opret og konfigurer nye sporingsannoncer for at sikre mere præcis tilskrivning af konverteringer i Campaign Manager 360.

Checkbox with rainbow gradient Brug Google Analytics 4 for at få større indsigt vedrørende alle dine websites og apps.

Checkbox Find eventuelle HTTP-sider på dit website, og konvertér dem til sikre HTTPS-sider for at leve op til standarderne med hensyn til websitesikkerhed.

Nå ud til relevante kunder

Checkbox with rainbow gradient Brug Kundematch for at nå ud til kunder via Googles platforme med henblik på at få dem til at udvise fornyet engagement.

Checkbox Brug optimeret målretning to reach more customers who are likely to convert.

Checkbox with rainbow gradient Prøv at bruge Performance Max-kampagner, og vælg målene "anskaffelse af nye kunder" og "kundefastholdelse"* med henblik på at få såvel nye som nuværende kunder til at udvise engagement.

Checkbox with rainbow gradient Brug Kundematch for at nå ud til kunder via Googles platforme med henblik på at få dem til at udvise fornyet engagement.

Checkbox Brug optimeret målretning for at nå ud til flere potentielle kunder, som sandsynligvis vil foretage en konvertering.

Checkbox Test PAIR (Publisher Advertiser Identity Reconciliation) for at nå ud til de målgrupper, der tydeligst viser konverteringshensigt, på tværs af premium-udgiverindhold med henblik på at få dem til at udvise fornyet engagement.*

Checkbox Sørg for at tilvælge udvidet automatisering for fortsat at have optimale muligheder for at få målgrupper til at udvise fornyet engagement.

*Kontakt din Google-kontorepræsentant for at få flere oplysninger om denne nye løsning.

Disse trin bliver videreudviklet løbende, i takt med at vi opdaterer vores produkter. Sørg for at tilføje denne side som bogmærke og tjekke den med jævne mellemrum, så du kan holde dig orienteret om de seneste anbefalinger.

Hvis du samarbejder med en tredjepartsleverandør af annonceteknologi, f.eks. via en platform til dataadministration (DMP, Data Management Platform) eller en annonceserver, bør du kontakte den pågældende leverandør for at få oplysninger om de konkrete planer med hensyn til udfasning af tredjepartscookies.

Ud over ovenstående tiltag, der er udviklet til at optimere dine annoncekampagner, anbefaler vi, at websiteejere gennemgår Chromes vejledning til, hvordan de forbereder dit website mere generelt på udfasningen af tredjepartscookies.

Mail iconVil du gerne modtage avancerede Google Ads-tips og -opdateringer direkte i din indbakke? Tilmeld dig nyhedsbrevet med tips og tricks.