Utilitzar un feed de productes per mostrar els productes en campanyes de generació de demanda

Les campanyes de generació de demanda, que capturen la implicació i les accions a YouTube, Discover i Gmail, són ideals per als anunciants que volen difondre anuncis multiformat atractius visualment a les superfícies amb més impacte de Google. Les campanyes de generació de demanda ajuden els anunciants a trobar i aconseguir consumidors amb creativitats immersives, rellevants i visuals que captin l'atenció, i impulsin l'acció en el moment adequat. Els feeds de productes converteixen les campanyes de generació de demanda en un aparador virtual, la qual cosa genera consideració i compra.

Si sou un comerç al detall, és possible que tingueu un catàleg de productes que utilitzeu com a font per a la vostra publicitat. Un feed de productes de Google Merchant Center és un bon lloc per emmagatzemar aquest catàleg de productes perquè ajuda milions de persones a descobrir, explorar i comprar productes.

Utilitzeu feeds de productes amb la generació de demanda per convertir els anuncis d'imatge o de vídeo en un aparador virtual. Amb aquest tipus de creativitat, podeu mostrar imatges de productes consultables i animar els clients a visitar el vostre lloc web per obtenir més informació sobre la vostra empresa o a fer una compra.

Avantatges

• Rendiment: promocioneu els productes adients entre el públic adequat en el moment oportú. L'aprenentatge automàtic de Google preveurà els interessos i la intenció dels usuaris per mostrar automàticament productes rellevants, cosa que us ajudarà a assolir els vostres objectius de maximització de conversions, CPA objectiu i retorn objectiu de la inversió en publicitat (ROAS objectiu, en versió beta).
  • Simplicitat: en lloc de crear un anunci per a cada article que promocioneu, connecteu connecteu el feed de Google Merchant Center a una nova campanya de generació de demanda. Les imatges i els detalls del vostre feed de productes s'utilitzaran com un gran conjunt de creativitats per als anuncis que es mostren automàticament als clients potencials.
  • Flexibilitat: vinculeu els vostres productes personalitzats amb segments de públic concrets i, alhora, utilitzeu els formats d'imatge i de vídeo (curt i llarg) per promocionar els productes.

Requisits previs

1. Configureu el compte per a Google Merchant Center. Obteniu més informació sobre com podeu registrar-vos a Google Merchant Center.
  2. Creeu un feed per al compte de Google Merchant Center. Obteniu més informació sobre els feeds i sobre les especificacions de dades de producte. Els feeds de productes nous poden tardar fins a tres dies a aprovar-se; tingueu-ho present a l'hora de planificar les campanyes.
  3. Obteniu informació sobre com podeu enllaçar el vostre compte de Merchant Center als comptes de Google Ads.
  4. A Google Merchant Center, assegureu-vos d'activar "Anuncis de compres" com a destinació.
  5. Us recomanem que els productes estiguin representats amb imatges quadrades (1:1) per garantir que els vostres anuncis de producte obtinguin la millor cobertura possible. Les imatges amb una relació d'aspecte de 0,6 a 1,4 rebran prou cobertura.
  6. Familiaritzeu-vos amb les polítiques de Google Ads, les polítiques d'anuncis de compres i les polítiques dels feeds de productes per a la generació de demanda.
  7. Obteniu més informació sobre com podeu resoldre problemes relacionats amb un feed de productes.

Pràctiques recomanades

Utilitzeu aquestes pràctiques recomanades per obtenir resultats òptims en les vostres campanyes de prospecció o de remàrqueting amb feeds de productes. Les campanyes de prospecció us ajudaran a assolir diversos objectius generals, com ara generar trànsit al lloc web, implicacions i vendes. Les campanyes de remàrqueting se solen centrar en objectius concrets.

Segmentació per ubicació o per regió

Si el feed de Google Merchant Center està configurat per segmentar per diverses regions però voleu segmentar per un subconjunt d'aquestes regions a la campanya, seleccioneu les ubicacions objectiu durant la creació o la configuració de la campanya. Durant el temps de difusió, la generació de demanda cerca coincidències amb els productes i usuaris del país de segmentació. Assegureu-vos que la segmentació per ubicació/regió de la campanya coincideixi amb les ubicacions que heu definit per als productes al compte de Google Merchant Center.

Grups de productes

Incloeu tants productes com sigui possible que siguin rellevants i adequats per als públics que heu seleccionat, i altres recursos que hàgiu afegit a la campanya. Incloeu almenys 4 productes aptes perquè la campanya funcioni correctament; us recomanem que en tingueu com a mínim 50 per obtenir els millors resultats.

Consell: si la vostra selecció de productes és massa restringida, podria afectar la capacitat de difondre el producte més rellevant per a cada usuari.

Ofertes i pressupostos

• Si registreu valors de conversió, feu servir l'estratègia d'ofertes de retorn objectiu de la inversió en publicitat (ROAS objectiu). El ROAS objectiu proporciona ofertes en temps real automàtiques perquè pugueu assolir el vostre ROAS objectiu analitzant els valors de conversió i utilitzant-los per predir les conversions futures i els valors associats.
  • Compareu els KPI amb els vostres canals socials, ja que els anuncis de generació de demanda es publiquen en emplaçaments d'anuncis basats en feeds amb formats d'anunci similars als de les xarxes socials.
  • El pressupost diari recomanat és 10 vegades el CPA objectiu o el CPA esperat, o com a mínim de 100 USD a 500 USD al dia, el que sigui més alt.
Consell: tal com passa amb les campanyes de generació de demanda estàndard, deixeu passar una o dues setmanes sense fer canvis d'oferta o de pressupost perquè la campanya arrenqui.

Creativitats

Els recursos per als anuncis de feed de productes s'emplenen principalment des del catàleg de Google Merchant Center. Haureu d'afegir els detalls de l'anunci següents:
  • (Recomanat) Anunci d'imatge i de productes: afegiu imatges amb els anuncis de producte. Les imatges es mostraran com a alternativa quan no es puguin mostrar els detalls del producte i poden ajudar els anuncis a difondre's entre més usuaris.
  • Anunci de vídeo i de productes(recomanat): afegiu vídeos amb els anuncis de producte per ampliar l'abast als emplaçaments de YouTube que mostren formats d'anunci enriquits i amb opcions de compra. Pengeu vídeos en 3 relacions d'aspecte (horitzontal, quadrada i vertical) per optimitzar la difusió. Un vídeo vertical permetrà que el vostre anunci es difongui a YouTube Shorts, que té una mitjana de més de 50.000 milions de visualitzacions diàries.
  • Títol i descripció de l'anunci: utilitzeu el títol i la descripció del nivell d'anunci per mostrar l'aparador o l'oferta general. Nota: només podeu fer servir un títol i una descripció.
    • Exemple: "Enviament gratuït en tots els productes" o "10% de descompte en tota la botiga".

Consell: us recomanem que configureu tant un anunci d'imatge com de producte i un anunci de vídeo i de productes per obtenir el millor rendiment i una cobertura de format complet i d'emplaçament.

Google Merchant Center

• Assegureu-vos que les especificacions dels productes siguin precises al feed.
  • Assegureu-vos que el feed de productes tingui articles disponibles per als països als quals orienteu els anuncis. La disponibilitat dels productes a la campanya es basa en la configuració del feed de productes.
  • (Recomanat) Utilitzeu l'atribut de Google Merchant Center títol curt [short_title] per generar anuncis de producte impactants.
    • Utilitzeu títols ràpids i concisos, normalment de menys de 65 caràcters, que puguin captar l'atenció dels usuaris mentre naveguen.
    • Eviteu els atributs específics de les variants del producte, com ara les mides o el sexe.
  • Utilitzeu l'atribut item_group_id per a feeds de grans comerços que tinguin articles idèntics o semblants. Aquest atribut permet agrupar variants de productes al feed perquè no es mostrin imatges de producte duplicat a l'anunci.
  • Els feeds de productes nous poden tardar fins a tres dies a aprovar-se; tingueu-ho present a l'hora de planificar les campanyes.

Us recomanem que els productes estiguin representats amb imatges quadrades (1:1) per garantir que els vostres anuncis de producte obtinguin la millor cobertura possible. Les imatges amb una relació d'aspecte de 0,6 a 1,4 rebran prou cobertura.

Obteniu més informació sobre com podeu animar els usuaris a dur a terme accions als feeds personalitzats de Google amb les campanyes de generació de demanda.

Instruccions

Configurar la campanya

Nota: les instruccions de més avall formen part de la nova experiència d'usuari de Google Ads que llançarem per a tots els anunciants el 2024. Si encara feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Pas 1 de 5: creeu una campanya o afegiu el feed de productes a una campanya existent

Crear una campanya

Podeu duplicar, suprimir i crear una campanya (o grup d'anuncis) nova des del menú de navegació de l'esquerra.

1. Al menú de navegació, feu clic al menú de tres punts que hi ha al costat de "Campanya" i, tot seguit, a Afegeix una campanya nova.
  2. Afegiu el nom de la campanya.
  3. Feu clic al commutador per "Publicar una campanya de feed de productes" i seleccioneu el vostre compte de Google Merchant Center.
    • Nota: si el vostre compte de Google Merchant Center no es mostra, comproveu que compliu tots els requisits previs anteriors.

Afegir un feed de productes a una campanya existent

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la campanya de generació de demanda existent.
  2. Feu clic a la icona de llapis Icon representing edit i, tot seguit, a Edita els emplaçaments.
  3. Si teniu un feed de Merchant Center, hi ha d'haver una pestanya Feeds de productes a sota del nom de la campanya.
    • Si no es mostra la pestanya Feeds de productes, comproveu que compliu tots els requisits previs anteriors.
  4. Podeu seleccionar productes específics o incloure tot el feed a la campanya.
  5. Feu clic a Desa tots els canvis.
  6. Seguiu els passos 4 i 5 per seleccionar filtres de producte i crear els anuncis.

Pas 2 de 5: trieu un objectiu publicitari

Quan creeu una campanya de generació de demanda al compte de Google Ads, seleccioneu un d'aquests objectius publicitaris: Vendes, Trànsit al lloc web, Consideració de la marca i del producte i Crea una campanya sense l'ajuda d'un objectiu.

L'objectiu que seleccioneu s'ha d'ajustar a allò que voleu aconseguir amb la campanya. Per exemple, si voleu animar els usuaris a visitar el vostre lloc web, us recomanem que seleccioneu Trànsit al lloc web.

A continuació, heu de seleccionar els objectius de conversió en funció d'aquest objectiu publicitari.

Pas 3 de 5: definiu les ofertes, el pressupost i altres opcions de configuració

El pressupost influeix en la freqüència amb què es mostren els anuncis i en la notorietat amb què ho fan. Les ofertes determinen la manera com s'inverteix el pressupost. Obteniu més informació sobre els pressupostos de les campanyes i les ofertes.

1. Seleccioneu la segmentació per ubicació i els idiomes.
    1. Nota: si el feed està configurat per segmentar per diverses regions però voleu segmentar per aquestes regions a la campanya, seleccioneu les ubicacions objectiu durant la creació de la campanya o la configuració de la campanya. Durant el temps de difusió, la generació de demanda cerca coincidències amb els productes i usuaris del país de segmentació.
  2. Trieu l'estratègia d'oferta. L'estratègia d'oferta és la manera com optimitzeu les ofertes per assolir els vostres objectius publicitaris. Podeu triar entre:
    1. Cost per acció (CPA) objectiu
    2. Maximització de conversions
  3. Introduïu el pressupost de la campanya. Podeu triar un pressupost diari (l'import mitjà que voleu invertir cada dia, que recomanem que sigui 15 vegades superior al vostre CPA mitjà diari previst).
  4. Definiu una data d'inici i una de finalització per a la campanya. Aquest pas és obligatori si feu servir un pressupost total de la campanya.
  5. (Opcional) Seleccioneu els dispositius, els URL de la campanya i altres opcions de configuració addicionals.
Si la campanya gasta tot el pressupost, ja sigui perquè ha arribat al límit diari (en el cas dels pressupostos diaris) o al pressupost diari mitjà (en el cas dels pressupostos totals de campanya), plantegeu-vos la possibilitat d'incrementar el pressupost per obtenir resultats encara millors. En cas contrari, ajusteu la segmentació, les ofertes i els anuncis per comprovar si el rendiment de la campanya millora.

Pas 4 de 5: actualitzacions de grups d’anuncis: arribeu als usuaris que cerquen la vostra marca o empresa

Amb la segmentació per públic, podeu arribar a públics nous i rellevants amb probabilitats de fer una conversió, a persones que es trobin en una ubicació concreta, a persones que parlin un idioma concret, a usuaris que tinguin un interès determinat i a persones semblants als clients dels vostres productes o serveis. També podeu afegir exclusions de contingut a les campanyes per garantir que els anuncis no es publiquin al costat de contingut sensible. Obteniu més informació sobre la segmentació.

1. Filtres de productes: Podeu triar un conjunt de filtres de grups de productes predefinits que formen part del feed de productes de Merchant Center. De manera predeterminada, tots els productes del feed de Merchant Center es mostren amb els vostres anuncis de vídeo. Per utilitzar productes específics, seleccioneu "Productes específics" i cerqueu els que vulgueu incloure. Podeu filtrar per marca, identificador de producte, estat, tipus de producte o crear un filtre personalitzat per seleccionar un grup de productes personalitzat. Tingueu present que els canvis que feu a Google Merchant Center i a la interfície d'usuari de Google Ads poden tardar una mica a reflectir-se a la campanya.
    • Nota: incloeu tants productes com sigui possible i que siguin rellevants per als públics que heu seleccionat i per als altres recursos que hàgiu afegit a la campanya. Incloeu almenys 4 productes perquè la campanya funcioni correctament i us recomanem que en tingueu com a mínim 50 per obtenir els millors resultats. Si la vostra selecció de productes és massa restringida, podria afectar la capacitat de difondre el producte més rellevant per a cada usuari.
  2. Seleccioneu la segmentació per ubicació i els idiomes per al grup d'anuncis.
  3. Per triar un públic existent, cerqueu qualsevol segment personalitzat, segments de le vostres dades o segments similars, o seleccioneu interessos específics o informació demogràfica detallada. O bé creeu un públic al creador de públics del nivell de grup d'anuncis.
  4. Manteniu o desseleccioneu la segmentació optimitzada. Us recomanem que utilitzeu la segmentació optimitzada per obtenir un rendiment òptim de les campanyes.
  5. Excloeu públics i emplaçaments concrets.
  6. Feu seleccions demogràfiques per centrar-vos només en segments demogràfics concrets.

Pas 5 de 5: creeu anuncis rellevants

Podeu crear anuncis al nivell de grup d'anuncis. Per tant, per crear un anunci nou, seleccioneu Anunci nou al menú desplegable situat a sota del grup d'anuncis per al qual voleu crear l'anunci.

Nota: les campanyes de feed de productes de generació de demanda difonen anuncis de producte de Google Merchant Center de manera dinàmica. Els anuncis de producte es renderitzaran automàticament en format de carrusel.

Us recomanem que configureu un anunci d'imatge i de productes i un anunci de vídeo i de productes per obtenir el millor rendiment i una cobertura de format complet i d'emplaçament.

1. Trieu el tipus d'anunci que voleu crear:
    • Anunci d'imatge i de productes (opció recomanada): afegiu imatges amb els anuncis de producte. Les imatges es mostraran com a alternativa quan no es puguin mostrar els detalls del producte i poden ajudar els anuncis a difondre's entre més usuaris.
    • Anunci de vídeo i de productes (opció recomanada): afegiu vídeos amb els anuncis de producte per ampliar l'abast a emplaçaments valuosos de YouTube amb formats d'anunci enriquits i amb opcions de compra. Pengeu vídeos en 3 relacions d'aspecte (horitzontal, quadrada i vertical) per optimitzar la difusió. Un vídeo vertical permetrà que el vostre anunci es difongui a YouTube Shorts per millorar l'abast.
    • Anunci només de productes: mostreu anuncis que només presentin els vostres productes.
  2. Inseriu el nom de l'anunci.
  3. (Anunci d'imatge i de productes): afegiu imatges per als anuncis de producte. Les imatges es mostraran com a alternativa quan no es puguin mostrar els detalls del producte i poden ajudar els anuncis a difondre's entre més usuaris. Assegureu-vos que compliu els requisits de relació d'aspecte de les imatges següents:
    • Logotip quadrat (1:1)
      1. Recomanada: 1200 × 1200
      2. Dimensions mínimes: 128 x 128
      3. Mida màxima del fitxer: 5.120 kB.
    • Nota: és possible que les imatges seleccionades es retallin automàticament. Sempre podeu editar-les més endavant.
  4. (Anunci de vídeo i de productes): afegiu fins a 5 vídeos. Els vídeos amplien el vostre abast a emplaçaments valuosos de YouTube amb formats d'anunci de compra i enriquits. Pengeu vídeos en 3 relacions d'aspecte (horitzontal, quadrada i vertical) per optimitzar la difusió. Els vídeos verticals mostraran el teu anunci a YouTube Shorts per millorar-ne l'abast.
  5. Afegiu fins a 1 logotip.
  6. Incloeu els recursos de text. Si heu seleccionat l'anunci només de productes, només podeu afegir 1 títol, 1 descripció i 1 nom d'empresa.
  7. Afegiu els camps d'URL i de camí. Els camps "Camí" formen part de l'URL visible i ajuden els usuaris a saber què poden esperar de la pàgina de destinació. Cada camí pot tenir fins a 15 caràcters.
  8. Reviseu la campanya fent clic a Ves a la revisió.

Posar en pausa el feed de productes

Nota: posar en pausa el feed de productes pot afectar negativament el rendiment.

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la campanya de generació de demanda existent.
  2. Feu clic a la icona de llapis Icon representing edit i, tot seguit, a Edita la campanya.
  3. Si teniu un feed de Merchant Center enllaçat a la campanya, hi haurà un commutador de feeds de productes a sota del nom de la campanya. Feu clic al commutador per posar en pausa el feed de productes.