Crear una campanya Màxim rendiment amb un objectiu de botiga

Un dels objectius més habituals dels anunciants és animar els clients a visitar el local físic. Els objectius de botiga estan dissenyats per ajudar-vos a anunciar-vos a les propietats de Google, com ara Google Maps, YouTube, Gmail i la Xarxa de Display de Google, que generen negoci fora de línia.

Aquest article explica com podeu crear una campanya Màxim rendiment amb l'objectiu de generar visites i vendes fora de línia mitjançant les visites a la botiga, les vendes a la botiga, els clics de trucada o els clics per obtenir indicacions. Obteniu més informació sobre Màxim rendiment per a objectius de botiga.

Màxim rendiment en basa en la IA de Google per generar opcions de configuració de campanya que us ajuden treure més profit de la publicitat. A mesura que creeu la campanya, pot ser que rebeu notificacions sobre problemes que poden afectar el rendiment. Utilitzeu el menú de navegació de creació de campanyes per revisar i resoldre aquests problemes. Obteniu més informació sobre com podeu configurar una campanya eficaç.

Consell: si els objectius d'aquest article no coincideixen amb els objectius de campanya que heu configurat a Google Ads, Google proporcionarà opcions addicionals de creació de campanyes Màxim rendiment. Obteniu més informació sobre altres maneres de crear una campanya Màxim rendiment.

En aquesta pàgina

Abans de començar

Setting up a Performance Max campaign for store goals

• Heu de definir les ubicacions de botiga que vulgueu promocionar. Per fer-ho, podeu enllaçar el perfil d'empresa o bé seleccionar ubicacions afiliades.
  • Proporcioneu les ubicacions de botiga, el pressupost de la campanya i els recursos d'anunci. Amb aquesta informació, la IA de Google optimitzarà les ofertes, els emplaçaments d'anuncis i les combinacions de recursos.
  • Els anuncis són aptes per mostrar-se en totes les propietats de Google, com ara la Xarxa de Cerca de Google i la Xarxa de Display de Google.
  • Les campanyes Màxim rendiment per a objectius de botiga estan dissenyades per ajudar les empreses a proporcionar als clients potencials la informació que necessiten per decidir quan i com visitaran les botigues.

Instruccions

Si teniu l'objectiu "Promocions i visites a botigues locals", seguiu aquests passos per crear una campanya Màxim rendiment. Si no coneixeu el seguiment de conversions, consulteu l'article Configurar el seguiment de conversions en un lloc web abans de configurar els objectius.

Pas 1 de 6: creeu una campanya i trieu un objectiu

1. Al compte de Google Ads, feu clic al botó de creació Create Button i, tot seguit, seleccioneu Campanya.
  2. Trieu "Promocions i visites a botigues locals" com a objectiu general de la campanya.
  3. Seleccioneu el tipus de campanya Màxim rendiment.
  4. Confirmeu els objectius de conversió de la campanya: visites a la botiga, contactes (allotjats a Google) o indicacions per a objectius de botiga. Els objectius del compte s'emplenaran automàticament, però podeu treure els objectius predeterminats o afegir objectius nous en funció del resultat que vulgueu.
    • Nota: podeu seleccionar "Promocions i visites a botigues locals" o "Vendes" com a objectiu del compte o de la campanya, però no tots dos alhora. Si voleu canviar entre objectius, assegureu-vos d'afegir primer un objectiu de conversió que no sigui de botiga i, tot seguit, traieu l'objectiu de conversió de botiga existent abans d'afegir l'objectiu de conversió de botiga que vulgueu. Després, podeu treure l'objectiu que no sigui de botiga.
    • Els comptes aptes per a les visites a la botiga no podran treure l'objectiu de visites a la botiga a l'opció de creació de campanyes "Promocions i visites a botigues locals". Encara que el vostre compte sigui apte per a les visites a la botiga (opció recomanada), si voleu optimitzar amb l'objectiu d'assolir només accions locals (contactes o indicacions), seleccioneu Crea una campanya sense un objectiu concret.
  5. A "Afegiu ubicacions a aquesta campanya", seleccioneu els grups d'ubicacions que vulgueu utilitzar per a la campanya.
    • A Perfil d'empresa, podeu segmentar per totes les ubicacions del compte seleccionant Utilitza totes les ubicacions (# fitxa). Podeu segmentar per un subconjunt d'ubicacions de botiga seleccionant Utilitza grups d'ubicacions. Utilitzeu un grup d'ubicacions existent o creeu-ne un de nou seleccionant Nou grup d'ubicacions. Obteniu més informació sobre els grups d'ubicacions i el filtratge.
    • En el cas de les ubicacions afiliades, trieu un grup d'ubicacions existent o creeu-ne un de nou. Per segmentar per totes les ubicacions d'un recurs d'ubicació afiliada, seleccioneu Utilitza totes les ubicacions (# fitxes). Per segmentar per un subconjunt d'ubicacions del recurs, seleccioneu Utilitza grups d'ubicacions. Obteniu més informació sobre com es poden crear i gestionar grups d'ubicacions.
    • Important: la segmentació geogràfica es dedueix a partir de les ubicacions físiques de l'empresa especificades a la campanya i, per tant, no es recomana quan s'apliquen objectius de botiga. Si cal, podeu excloure de la campanya determinades ubicacions geogràfiques.
  6. (Opcional) Si heu activat els anuncis d'inventari local i voleu anunciar productes a la botiga, marqueu la casella "Anuncia també productes a la botiga" i seleccioneu un compte de Merchant Center.
  7. (Opcional) Seleccioneu el feed concret que vulgueu utilitzar del compte de Merchant Center per etiqueta de feed o país de venda.
  8. Introduïu un nom per a la campanya.
  9. Seleccioneu Continua.

Recordatori

• Actualitzeu o traieu objectius irrellevants o inactius: heu d'actualitzar els objectius de conversió per millorar el rendiment i per evitar treure'ls contínuament dels vostres objectius de segmentació. Feu clic a la icona de tres punts 3 dot icon per editar o treure objectius irrellevants, o bé aneu a "Conversions" per actualitzar els objectius de conversió del nivell de compte.
  • Definiu valors de conversió: definiu valors de conversió per a diferents objectius o quan cada conversió tingui un valor monetari diferent per a la vostra empresa. Per exemple, si la vostra campanya s'optimitza a fi d'assolir tant trucades telefòniques com accions al lloc web, podeu definir el valor de les trucades telefòniques com a valor mitjà de l'ordre de venda. La IA de Google optimitzarà els objectius amb el ROAS més alt.
    • Els anunciants que utilitzen el mesurament de vendes a la botiga poden rebre informes dinàmics de valor de conversió de vendes a la botiga, si són aptes, però us recomanem que actualitzeu el valor de conversió predeterminat, que pot ser que s'utilitzi en alguns casos. Obteniu més informació sobre el mesurament de vendes a la botiga.

Pas 2 de 6: definiu les preferències d'ofertes

1. A la secció "Ofertes", seleccioneu una estratègia d'oferta.
    • Conversions: si marqueu la casella de selecció "Defineix un cost per acció objectiu", la campanya provarà d'assolir el CPA objectiu que introduïu.
    • Valor de conversió: si marqueu la casella de selecció "Defineix un retorn objectiu de la inversió en publicitat", la campanya provarà d'assolir el ROAS objectiu que introduïu.
  2. A "Adquisició de clients", marqueu la casella de selecció "Ajusta les ofertes per obtenir clients nous" si voleu definir millor el vostre públic objectiu, independentment de l'estratègia d'oferta. Obteniu més informació sobre l'objectiu d'adquisició de clients nous.
    • Nota: per fer ofertes pels clients nous, heu d'incloure un segment de públic amb un mínim de 1.000 membres actius en almenys una xarxa.
  1. Si decidiu optimitzar la campanya d'objectius de botiga per adquirir clients nous, tingueu present que la campanya es difondrà entre els clients nous en funció de:
    • Les conversions de compra en línia anteriors
    • Les llistes de clients existents compartides mitjançant "Segmentació per llista de clients"

Podeu trobar els detalls de l'adquisició de clients nous al tauler "Adquisició" de la pàgina Resum de conversions. Tingueu en compte que l'únic mode d'adquisició de clients nous que és compatible amb els objectius de botiga és el mode "Només clients nous". Si seleccioneu el mode "Valor de client nou", la campanya no s'optimitzarà amb l'objectiu d'adquirir clients nous i es publicarà com una campanya Màxim rendiment estàndard.

1. Trieu Següent per anar a "Configuració de la campanya".

Definir una estratègia d’oferta

En funció dels vostres objectius, Màxim rendiment us ajudarà a definir les ofertes adequades per a cada subhasta a fi d'optimitzar la campanya.

• Si feu un seguiment dels valors amb les conversions, us recomanem que utilitzeu l'estratègia d'oferta Maximització del valor de conversió.
  • Si no feu un seguiment dels valors i doneu la mateixa importància a totes les conversions, plantegeu-vos utilitzar l'estratègia d'oferta Maximització de conversions.

Obteniu informació sobre com podeu triar l'oferta i el pressupost.

Pas 3 de 6: definiu la configuració de la campanya

Nota: abans de finalitzar la configuració de la campanya, recordeu les directrius següents:

• La segmentació per ubicació no es recomana per a les campanyes optimitzades per a les "Promocions i visites a botigues locals".
  • Nota: la programació d'anuncis no està disponible en crear campanyes amb objectius de botiga aplicats i no es recomana afegir-la després de crear-les.
  • Nota: quan només s'afegeixen a una campanya objectius de botiga (visites a la botiga, vendes a la botiga, contactes i clics per obtenir indicacions), no s'admet l'expansió d'URL final.
  1. A la pàgina "Configuració de la campanya", seleccioneu les ubicacions per les quals voleu segmentar a "Ubicacions".
  2. A fi de segmentar per una ubicació que no es mostra, seleccioneu Introdueix una altra ubicació, introduïu el nom del lloc pel qual voleu segmentar i, a continuació, seleccioneu Segmenta per o bé Exclou.
    • Si voleu segmentar per llocs específics d'una ubicació, seleccioneu A prop i torneu a seleccionar Segmenta per o Exclou ubicacions.
  3. Al menú desplegable "Idiomes", seleccioneu els idiomes que parlen els vostres clients. Podeu seleccionar diversos idiomes per mostrar els anuncis a conjunts de clients concrets.
    • Nota: a fi de veure més opcions de segmentació per ubicació, utilitzeu "Cerca avançada". Podeu afegir ubicacions de manera massiva o introduir una ubicació i un radi al voltant de la ubicació concreta per la qual vulgueu segmentar.
  4. Finalitzeu les opcions de configuració addicionals que voleu configurar a "Més opcions de configuració". Feu clic a Següent.

Activar els recursos creats automàticament

Si manteniu seleccionats els recursos creats automàticament, pot ser que les campanyes Màxim rendiment generin recursos automàticament si la IA de Google prediu que el rendiment de les campanyes es pot millorar. La IA de Google selecciona text i imatges de les pàgines de destinació i els mostra als anuncis quan preveu que milloraran el rendiment. Tot seguit, podeu afegir-hi informació, com ara els colors de marca, perquè la campanya tingui un aspecte més personalitzat.

Si la configuració dels recursos creats automàticament (recursos de text i URL final) de Google Ads està marcada i activada per a la campanya, és possible que l'URL final se substitueixi per un domini més rellevant en funció de la intenció dels clients, que utilitzi un títol dinàmic, una descripció i recursos de creativitat del contingut de la pàgina de destinació. Si activeu aquesta funció, podeu augmentar la capacitat de difusió de la campanya.

Nota: si només afegiu objectius de botiga (com ara visites a la botiga, contactes i clics per obtenir indicacions) a una campanya, no s'admetrà l'expansió d'URL final.

Més opcions de configuració

Podeu definir la programació d'anuncis, les dates d'inici i de finalització de la campanya i la configuració de l'URL a "Més opcions".

Programació d'anuncis

Utilitzeu la programació d'anuncis per determinar el nombre de dies i d'hores que es mostrarà l'anunci. Per a alguns objectius, pot ser que vulgueu que l'anunci només es mostri durant l'horari d'obertura o quan estigueu disponible per atendre consultes dels clients.

Excloure trànsit de marca

Nota: la funció de llista de marques s'està llançant de manera activa aquest 2023 per utilitzar-la a les campanyes Màxim rendiment, però encara no està disponible per a tots els usuaris.

Podeu evitar que els anuncis de les campanyes Màxim rendiment es difonguin en cerques de marques concretes (incloses les que tenen errors ortogràfics) creant una llista de marques al vostre compte i aplicant-la a la campanya Màxim rendiment.

Obteniu més informació sobre la configuració de marca per a la cerca i Màxim rendiment.

Opcions d'URL de campanya

La plantilla de seguiment és el lloc en què introduïu la informació de seguiment. Màxim rendiment només admet plantilles de seguiment al nivell de compte o de campanya. Les plantilles de seguiment que hi hagi en un nivell inferior, com ara el de grup d'anuncis o grup de productes, es trauran automàticament.

Podeu utilitzar paràmetres d'URL a la plantilla per personalitzar l'URL final. Quan es fa clic en un anunci, s’utilitza la informació per crear l'URL de la pàgina de destinació.

Pas 4 de 6: configureu el grup de recursos i els recursos

1. A la pàgina "Grup de recursos", introduïu un nom únic per al grup.
  2. Creeu el grup de recursos seguint les directrius que s'indiquen a continuació.
  3. Feu clic a Següent.
Recurs Directrius recomanades per als recursos

Imatge

Afegiu fins a 15 imatges.
Logotips Afegiu fins a 5 logotips.
Vídeos

Si no pengeu cap vídeo, és possible que Google en generi un automàticament a partir dels vostres altres recursos. Per desactivar un vídeo generat automàticament, pengeu un vídeo durant la creació o el llançament de la campanya.

En qualsevol cas, Google canviarà automàticament la mida dels anuncis de vídeo per augmentar el rendiment i per millorar l'eficàcia dels anuncis en totes les plataformes. Recordeu que si no teniu pensat penjar un vídeo, haureu de plantejar-vos la manera com es mostraran els recursos de creativitat en un vídeo generat automàticament si se'n canvia la mida.

Si no teniu cap vídeo, utilitzeu l'eina Video Creation de Google Ads per crear-ne tenint en compte les directrius següents.

• Afegiu fins a 5 vídeos.
  • Trieu els formats de vídeo en funció d'on es publicaran els anuncis. És possible que els vídeos horitzontals s'ajustin per difondre's en formats quadrats o verticals.
Obteniu més informació sobre com podeu crear un vídeo mitjançant la biblioteca de recursos.
Títols (30 caràcters com a màxim) Afegiu fins a 5 títols.
Títols llargs (90 caràcters com a màxim) Afegiu fins a 5 títols llargs.
Descripcions

Descripció breu (60 caràcters com a màxim)

• Afegiu 1 descripció breu.

Descripció llarga (90 caràcters com a màxim)

• Afegiu fins a 4 descripcions llargues.

* Les descripcions llargues no s'admeten en els formats locals.

Crida a l'acció Seleccioneu una crida a l'acció que s'ajusti als vostres objectius, com ara "registreu-vos" o "subscriviu-vos".
Nom de l'empresa Afegiu el nom de l'empresa o de la marca, que es mostra al text de l'anunci.
Opcions d'URL de l'anunci Afegiu el camí de l'URL visible i trieu un altre URL final per a mòbils.
URL final Amb l'expansió d'URL final activada, pot ser que Google substitueixi l'URL final per una pàgina de destinació més rellevant en funció de les consultes de cerca de l'usuari. Google també pot generar títols, descripcions i recursos dinàmics que coincideixin amb la pàgina de destinació. Obteniu més informació sobre els recursos creats automàticament.
Etiquetes personalitzades

Nota: aquesta opció de configuració només es mostrarà per als comptes que tinguin els feeds de pàgines configurats i un feed de pàgines annexat a la campanya. Obteniu més informació sobre com podeu configurar els feeds de pàgines.

Per incloure determinats URL de feeds de pàgines als anuncis de campanyes Màxim rendiment, especifiqueu etiquetes personalitzades del feed per indicar quins URL s'han d'utilitzar. Quan l'expansió d'URL final està activada a la campanya Màxim rendiment, els feeds de pàgines ajuden a verificar que indexem els URL proporcionats, però és possible que la campanya difongui altres pàgines de destinació a part de les que només figuren al feed de pàgines.

Consell: podeu crear un o diversos grups de recursos amb recursos relacionats amb un sol tema o públic. Després de crear-los, combineu els recursos del mateix grup per crear anuncis que es difonguin a la Cerca de Google, a Google Maps, a display, a YouTube, a Gmail, al feed de discovery i en llocs web associats de Google. Passeu el cursor per sobre de la icona del signe d'interrogació a fi d'obtenir més informació sobre els requisits.

Podeu crear un grup de recursos abans de llançar la campanya Màxim rendiment i altres grups de recursos després de la configuració. Els vostres recursos s'agruparan automàticament en tots els formats aplicables i mostraran la creativitat d'anunci més rellevant.

Senyals de públic

Els senyals de públic us permeten afegir suggeriments de públics que ajuden l'automatització de Google Ads a optimitzar els objectius que seleccioneu. Tot i que afegir senyals de públic és opcional, fer-ne servir us pot ajudar a accelerar i guiar la IA de Google de la millor manera per optimitzar la campanya.

Recordeu que les campanyes Màxim rendiment poden mostrar anuncis a públics rellevants que no estiguin inclosos als vostres senyals si tenen moltes probabilitats de fer conversions, a fi d'ajudar-vos a assolir els vostres objectius de rendiment.

Eficàcia de l'anunci

L'eficàcia de l'anunci és una indicació de la rellevància i la diversitat de les combinacions de creativitats d'anunci. Tenir contingut més rellevant i únic pot ajudar-vos a mostrar l'anunci adequat als vostres clients i millorar-ne el rendiment.

Creació de vídeos a Google Ads

Podeu penjar els vostres propis vídeos durant la creació de la campanya o utilitzar el servei gratuït de creació de vídeos de Google Ads a fi de crear vídeos horitzontals o verticals per a les campanyes. Si no teniu cap recurs de vídeo i no voleu fer servir la generació automàtica de vídeos, us recomanem que utilitzeu l'eina de creació de vídeos. Per crear un vídeo a Google Ads, trieu una plantilla de la biblioteca de recursos i pengeu els elements següents:

• Elements de brànding com ara logotips o colors de marca
  • Imatges com ara productes o imatges d'estils de vida
  • Missatges adequats per a vídeos

Quan creeu un vídeo, Google canviarà automàticament la mida dels anuncis de vídeo per augmentar el rendiment i millorar l'eficàcia dels anuncis en totes les plataformes. Recordeu que també podeu retallar o reenfocar les imatges de Google Ads abans de crear i penjar el vídeo en un canal de YouTube designat per utilitzar-lo en una campanya. Obteniu més informació sobre com podeu crear una campanya de vídeo.

Pas 5 de 6: definiu el pressupost

El pressupost estableix un límit de càrrec mensual per a una campanya individual. El límit de càrrec és el pressupost diari mitjà que establiu multiplicat pel nombre mitjà de dies en un mes. Tot i que la despesa pot variar cada dia, no se us cobrarà més del límit de càrrec mensual. Obteniu més informació sobre els límits de despesa.

En el cas de Màxim rendiment, heu de fer el següent:

• Definir un pressupost diari mitjà que sigui almenys tres vegades el cost per acció (CPA) o el cost per conversió de les accions de conversió seleccionades per a la campanya. Teniu la flexibilitat de canviar el pressupost en qualsevol moment.
  • Consultar el compte diàriament per saber quin rendiment han tingut les campanyes fins al moment.
  • Recordar que, els dies en què és probable que els anuncis rebin més trànsit, podeu gastar fins al doble del pressupost diari mitjà. Aquests dies es veuen compensats pels dies en què la despesa no arriba al pressupost diari mitjà.

Pas 6 de 6: reviseu i publiqueu la campanya

Abans de finalitzar la configuració de la campanya, se us dirigirà a un resum perquè reviseu els detalls de la campanya nova. Seleccioneu Publica la campanya per completar el procés.

Important: als països que formen part del programa CSS, les campanyes Màxim rendiment es poden utilitzar amb qualsevol servei de comparació de preus (CSS) amb què es treballi. Els anuncis es mostraran a les pàgines de resultats de cerca generals i en altres superfícies en què s'hagi activat el CSS. Obteniu més informació sobre la publicitat mitjançant serveis de comparació de preus.