Aktivoivat videokampanjat

Huom. Haluamme auttaa sinua saamaan enemmän konversioita, joten sisältökohdistuksen lisäämismahdollisuus uusiin ja aiemmin luotuihin videokonversiokampanjoihin poistuu lähikuukausina. Vuoden 2023 alkupuolelta lähtien kaikki sisältökohdistusasetukset poistuvat automaattisesti Videokampanjoista, joilla pyritään saamaan konversioita. Jos haluat poistaa sisältökohdistuksen konversiokampanjoista manuaalisesti, voit tehdä sen mainosryhmän asetuksista. Katso, miten voit optimoida Videokampanjan konversioille.

Aktivoivat videokampanjat tarjoavat helpon ja edullisen tavan saada lisää konversioita YouTubessa ja sen ulkopuolella – yhden automatisoidun kampanjan avulla. Tässä artikkelissa kerrotaan Aktivoivien videokampanjoiden hyödyistä ja toiminnasta.

Hyödyt

• Enemmän konversioita: Kampanjasi näkyvät useammissa paikoissa YouTubessa ja sen ulkopuolella, joten voit saada enemmän konversioita ja pitää CPA-hinnan mahdollisimman alhaisena.
  • Parempia tuloksia: Aktivoivat videokampanjat voivat auttaa tavoittamaan uusia asiakkaita ja parantamaan kampanjoiden tuloksia, koska niiden mainosinventaari sisältää muun muassa YouTuben sekä Googlen videokumppaneiden sivustot ja sovellukset.
  • Helppo skaalattavuus: Aktivoivien videokampanjoiden avulla voit mainostaa helposti mobiililaitteilla, tietokoneilla ja televisioissa käyttämällä niissä samaa kampanjaa. Näin sinun ei tarvitse asettaa hintatarjouksia ja budjetteja jokaiselle inventaarilähteelle.

Milloin käyttö kannattaa?

Aktivoivat videokampanjat voivat olla hyvä vaihtoehto, jos

• haluat saada videoiden avulla aikaan toimintaa, joka kohdistuu yritykseesi, tuotteeseesi tai palveluusi
  • haluat laajentaa mainontaasi tai parantaa CPA-hinnan kehitystä ja tehokkuutta
  • käytät jo kampanjoissasi konversioseurantaa.

Näin ne toimivat

• Aktivoivissa videokampanjoissa käytetään ohitettavia In-Stream-mainoksia ja In-Feed-videomainoksia.
  • Mainoksesi näkyvät YouTubessa ja Googlen videokumppaneiden sivustoilla ja sovelluksissa, jotta voit tavoittaa enemmän ihmisiä.
  • Kampanjaan lisätyn videon on oltava vähintään 10 sekunnin pituinen.
  • Kampanjan mainokset voivat sisältää toimintakehotuksen, otsikon (sekä lyhyen että pitkän) ja kuvauksen.
  • Joitakin ominaisuuksia ei tueta kaikissa Aktivoivien videokampanjoiden mainosmuodoissa. Esimerkiksi avainsanaan, aiheeseen ja sijoitteluun perustuvaa asiayhteyteen kohdistusta tuetaan ohitettavissa In-Stream-mainoksissa mutta ei In-Feed-videomainoksissa, jotka näkyvät YouTuben etusivun fiidissä.
  • Voit lisätä kampanjaan elementtejä (esim. sivustolinkkejä tai liidilomakkeita) tai tuotesyötteen kannustaaksesi käyttäjiä konvertoitumaan. Muista, että tällaisten lisäelementtien lisääminen kampanjaan voi muuttaa mainosten ulkonäköä tai toimintaa.

Mainosaineistoja koskevat ohjeet

* Mainokset voivat näkyä myös niissä videoissa, jotka näkyvät tietokoneella ja TV:n YouTube-sovelluksessa. Toiminnot voivat vaihdella laitteen mukaan.

Näiden muoto-ohjeiden avulla voit luoda videomainoksia, jotka näkyvät YouTube-videoissa, YouTuben hakutuloksissa, YouTuben Katso seuraavaksi ‑kohdassa, YouTuben etusivun fiidissä, Shorts-fiidissä mobiililaitteilla ja Googlen videokumppaneiden verkkosivustoilla ja sovelluksissa.

Suositus

Hyväksyttävä

Hyvä huomata

Resoluutio

1080p (Full HD)

Suositellut pikselit HD-tarkkuudelle:

• 1 920 x 1 080 (vaaka)
  • 1 080 x 1 920 pikseliä (pysty)
  • 1 080 x 1 080 pikseliä (neliö)

720p (HD)

Pikseleiden vähimmäismäärä:

• 1 280 x 720 (vaaka)
  • 720 x 1 280 (pysty)
  • 480 x 480 (neliö)

Pikseleiden vähimmäismäärä SD-tarkkuudelle:

• 640 x 480 (vaaka), 480 x 640 (pysty)
  • 480 x 480 (neliö)

Parhaan laadun varmistamiseksi emme suosittele SD-tarkkuuden käyttöä.

Kuvasuhde

• 16:9 (vaaka)
  • 9:16 (pysty)
  • 1:1 (neliö)
  • 4:3 (SD, vaaka)
  • 2:3 (SD, pysty)

Parhaan laadun varmistamiseksi emme suosittele SD-tarkkuuden käyttöä.

Muoto

MPG (MPEG-2 tai MPEG-4)

.WMV, .AVI, .MOV, .FLV, .MPEG-1, .MP4, .MPEGPS, 3GPP, WebM, DNxHR, ProRes, CineForm ja HEVC (h265) Audiotiedostoja (esim. MP3-, WAV- tai PCM-tiedostoja) ei hyväksytä YouTubessa.

Tiedoston koko

≤ 256 Gt

Pituus

:15 ≥ 10 sekuntia

Videoiden määrä

5 ≥ 1

3 kuvasuhdetta lasketaan 3 eri videoksi.

Otsikko/kuvaus

• Otsikot: ≤ 15 merkkiä (1 kpl) ja ≤ 90 merkkiä (1 kpl)
  • Kuvaus: ≤ 70 merkkiä
  • Toimintakehotus: ≤ 10 merkkiä

Enintään 15 merkin pituinen otsikko näkyy In-Stream-inventaarissa ja enintään 90 merkin pituinen otsikko In-Feed-inventaarissa.

Lisäelementit (valinnainen)

Voit lisätä seuraavia:

Lisäaineiston käyttäminen voi muuttaa mainoksen ulkoasua. Yhdessä kampanjassa voi näkyä kerrallaan vain yksi lisäelementti.

Mobile phone Icon Käytettävissä vain mobiililaitteilla näkyvissä ohitettavissa In-Stream‑mainoksissa.

Pystysuuntaiset videomainokset

Optimoi Sovellus-, Maksimitulokset- ja Videokampanjasi lisäämällä pystyvideoita mainoselementeiksi parhaiden käytäntöjen mukaisesti. Pystyvideot ovat mobiiliystävällisiä ja näkyvät koko näytöllä, joten voit aktivoida kampanjallasi paremmin käyttäjiä, jotka katsovat videoita mobiililaitteilla.

YouTubessa pystyvideoita tuetaan kaikissa videoita tukevissa kampanjoissa, ja niiden mahdollisia sijoitteluja ovat In-Feed, In-Stream, YouTube-haku ja YouTube Shorts. Joissain tapauksissa pelkkä pystyvideoelementin lisääminen Aktivoivaan videokampanjaan voi tuottaa 10–20 % enemmän konversioita kuin pelkkien vaakasuuntaisten videoiden käyttö YouTube Shortsissa.

YouTuben lisäksi mainoksesi näkyvät myös Googlen videokumppanien sivustoilla ja sovelluksissa, jotta voit tavoittaa suuremman yleisön. Suuri osa Googlen videokumppaneiden mainosinventaarista on keskittynyt pystysuuntaiseen sisältöön, kuten peli- ja videosovelluksiin, jotta voit paremmin hyödyntää pystysuuntaisia ja neliönmuotoisia videoelementtejäsi.

Huom. Pystyvideot voivat näkyä tietokoneella myös In-Feed-muodossa, sillä parhaita tuloksia tuottavia elementtejä näytetään käyttäjien toiminnan ja käyttöympäristön mukaan.

Jos haluat aloittaa pystyvideoelementtien luomisen, tutustu Google Adsin videotyökaluun.

Alta näet, miltä Aktivoivat videokampanjat näyttävät eri paikoissa YouTubessa ja Googlen videokumppaneiden sivustoilla ja sovelluksissa.

YouTuben etusivun fiidi

Mobiililaite

Esimerkkimainos, joka näkyy YouTuben etusivun fiidissä matkapuhelimella

Televisio

Kuva, jossa on esimerkki ohitettavasta In-Stream-mainoksesta

Tässä kuvassa näkyy ohitettava In-Stream-mainos, jossa on QR-koodi.

Hyvä huomata: QR-koodi tulee näkyviin, kun Ohita mainos ‑painike näkyy näytöllä. Kaikki TV:t eivät tue tätä mainostyyppiä.

YouTuben katselusivu

Mobiililaite

Esimerkkimainos, joka näkyy YouTuben katselusivulla mobiililaitteella

Tietokone

Esimerkkimainos, joka näkyy YouTuben katselusivulla tietokoneella

Televisio

Kuva, jossa on esimerkki ohitettavasta In-Stream-mainoksesta

Tässä kuvassa näkyy ohitettava In-Stream-mainos, jossa on QR-koodi.

Hyvä huomata: QR-koodi tulee näkyviin, kun Ohita mainos ‑painike näkyy näytöllä. Kaikki TV:t eivät tue tätä mainostyyppiä.

YouTuben Katso seuraavaksi ‑osio

Mobiililaite

Esimerkkimainos, joka näkyy YouTuben Katso seuraavaksi ‑sivulla mobiililaitteella

YouTuben hakutulokset

Tietokone

Kuva Video Discovery ‑mainoksesta, joka näkyy YouTube-sovelluksen hakutuloksissa.

Mobiililaitteet

Esimerkkimainos, joka näkyy YouTuben hakutuloksissa mobiililaitteella

Televisio

Kuva, jossa on esimerkki ohitettavasta In-Stream-mainoksesta

Tässä kuvassa näkyy ohitettava In-Stream-mainos, jossa on QR-koodi.

Hyvä huomata: QR-koodi tulee näkyviin, kun Ohita mainos ‑painike näkyy näytöllä. Kaikki TV:t eivät tue tätä mainostyyppiä.

Googlen videokumppanit

Mobiililaite

Esimerkkimainos, joka näkyy videokumppanin verkkosivustolla mobiililaitteella