Videokampagner med handling

Bemærk! Inden for et par måneder vil du ikke længere kunne føje indholdsmålretning til nye og eksisterende videokonverteringskampagner. Dette vil hjælpe dig med at finde flere konverteringsmuligheder. I starten af 2023 fjernes alle eksisterende indstillinger for indholdsmålretning automatisk fra videokampagner, der genererer konverteringer. Hvis du vil fjerne indholdsmålretning manuelt fra eksisterende konverteringskampagner, skal du gå til dine annoncegruppeindstillinger. Få flere oplysninger om, hvordan du optimerer din videokampagne til konverteringer.

Med videokampagner med handling kan du nemt og omkostningseffektivt få flere konverteringer på og uden for YouTube, alt sammen i én enkelt automatisk kampagne. I denne artikel kan du læse om fordelene ved videokampagner med handling, og hvordan videokampagner med handling fungerer.

Fordele

• Få flere konverteringer: Udvid kampagner, så de kører flere steder på og uden for YouTube og genererer flere konverteringer, samtidig med at de optimeres til den laveste CPA.
  • Gør din kampagne mere effektiv: Ved at kombinere beholdning fra YouTube, Google-videopartnere og meget mere kan videokampagner med handling hjælpe dig med at øge effektiviteten af dine kampagner og nå ud til nye kunder.
  • Skaler nemt dine kampagner: Videokampagner med handling gør det nemt at køre dine annoncer på mobil, computer og tv i én kampagne uden at skulle angive bud og budgetter for hver enkelt beholdningskilde.

Hvornår de kan bruges

Videokampagner med handling kan være det helt rigtige for dig, hvis:

• Du vil bruge video til at generere handlinger for din virksomhed, din tjeneste eller dit produkt.
  • Du ønsker at opskalere eller forbedre CPA-effektiviteten.
  • Du allerede bruger konverteringssporing i dine kampagner.

Sådan fungerer det

• Videokampagner med handling bruger formaterne Instream-annoncer, der kan springes over og InFeed-videoannoncer.
  • Dine annoncer kører på YouTube og Google-videopartnere, så du kan nå ud til flere personer.
  • Videoen i kampagnen skal have en varighed på mindst 10 sekunder.
  • Annoncematerialet til annoncerne i din kampagne kan indeholde en opfordring til handling (CTA, call to action), en overskrift (både kort og lang) og en beskrivelse.
  • Nogle funktioner understøttes ikke i alle annonceformater, der kan bruges til videokampagner med handling. Kontekstmålretning baseret på søgeord, emne og lokation understøttes f.eks. i instream-annoncer, der kan springes over, men ikke for InFeed-videoannoncer, der vises i YouTube-startfeedet.
  • Du kan føje aktiver (f.eks. undersidelinks eller kundeformularer) eller et produktfeed til din kampagne for at påvirke antallet af konverteringer. Husk! Det kan ændre udseendet eller funktionen af de annoncer, der inkluderes i kampagnen, hvis du føjer aktiver eller andre valgfrie annonceelementer til kampagnen.

Retningslinjer for annoncemateriale

*Annoncerne kan også blive vist i videoer på computere og i YouTube-appen på tv. Funktionaliteten kan variere fra enhed til enhed.

Du kan bruge disse retningslinjer for format til at oprette dine videoannoncer, der skal køre på tværs af YouTube-videoer, YouTube-søgeresultater, "Afspil som næste" på YouTube, YouTube-startfeed, Shorts-feed på mobilenheder, på Google-videopartneres websites og i apps.

Anbefales

Accepteret

Infoudvidelser

Opløsning

1080p (fuld HD)

Anbefalet antal pixels (px) for HD:

• 1920 x 1080 pixels (vandret)
  • 1080 x 1920 pixels (lodret)
  • 1080 x 1080 pixels (kvadrat)

720p (standard-HD)

Minimum antal pixels:

• 1.280 x 720 pixels (vandret)
  • 720 x 1.280 pixels (lodret)
  • 480 x 480 pixels (kvadrat)

Minimum antal pixels for SD:

• 640 x 480 (vandret), 480 x 640 (lodret)
  • 480 x 480 pixels (kvadrat)

Hvis du vil sikre dig optimal kvalitet, anbefaler vi ikke at bruge SD.

Billedformat

• 16:9 for vandret
  • 9:16 for lodret
  • 1:1 til kvadratisk format
  • 4:3 (SD) for vandret
  • 2:3 (SD) for lodret

Hvis du vil sikre dig optimal kvalitet, anbefaler vi ikke at bruge SD.

Format

.MPG (MPEG-2 eller MPEG-4)

.WMV, .AVI, .MOV og .FLV .MPEG-1, .MP4, .MPEGPS, 3GPP, WebM, DNxHR, ProRes, CineForm og HEVC (h265) Det er ikke muligt at acceptere lydfiler som MP3-, WAV- eller PCM-filer på YouTube.

Filstørrelse

≤256 GB

Længde

:15 ≥:10

Antal videoer

5 ≥1

3 forskellige billedformater tæller som 3 videoer.

Overskrift/beskrivelse

• Overskrifter: (1) ≤15 tegn og (1) ≤90 tegn
  • Beskrivelse : ≤70 tegn
  • Opfordring til handling: ≤10 tegn

En overskrift på ≤15 tegn vises i instream-beholdningen, og en på ≤90 tegn vises i InFeed-beholdningen.

Valgfrie annonceelementer (valgfrit)

Du kan tilføje:

Hvis du tilføjer en annoncematerialemulighed, kan det medføre, at annoncens udseende ændres. Der kan kun vises én annoncematerialemulighed ad gangen i en kampagne.

Mobile phone IconKun tilgængeligt i instream-annonceformatet, der kan springes over, til mobilenheder.

Videoannoncer i stående format

Optimer dine appkampagner, kampagner af typen "Maksimal effektivitet" og videokampagner ved at have videoer i lodret format i dine aktiver til annoncemateriale som en optimal løsning. Den mobilvenlige oplevelse i fuld skærm i stående videoer kan hjælpe dig med at forbedre din kampagnes engagement med seerne via mobilvideo.

Hvad angår YouTube, understøttes videoer i stående format i alle videokvalificerede kampagner med mulige placeringer i feedet, Instream, In-stream, på YouTube Søgning og YouTube Shorts. I nogle tilfælde kan du ved at føje et videoaktiv i stående format til en videokampagne med handling få 10-20% flere konverteringer, end hvis du kun har videoer i liggende format i YouTube Shorts.

Uden for YouTube vises dine annoncer også hos Google-videopartnere for at nå ud til flere personer. En stor del af beholdningen på Google-videopartnere er videofokuseret, f.eks. spil- og videoapps, for at udnytte dine videoaktiver i stående og kvadratisk format yderligere.

Bemærk! Videoer i lodret format kan også blive vist i feed for brugere, der bruger stationære computere, da dine mest effektive aktiver vises baseret på brugeradfærd og -miljø.

Få flere oplysninger om videooprettelse i Google Ads, så du kan komme i gang med at oprette videoaktiver i lodret format.

Nedenfor kan du se, hvordan videokampagner med handling ser ud forskellige steder på YouTube og hos Google-videopartnere:

YouTube-startfeed

Mobil

Eksempelannonce, der vises i YouTube-startfeedet på en mobiltelefon

Tv

En illustration, der viser et eksempel på en instream-annonce, der kan springes over.

Dette billede viser instream-annoncer, der kan springes over, med QR-kode.

Bemærk! QR-koden vises, når knappen "Spring annonce over" vises på skærmen. Kun nogle tv'er understøtter denne annonce.

Afspilningsside på YouTube

Mobil

Eksempelannonce, der vises på en YouTube-afspilningsside på en mobiltelefon

Computer

Eksempelannonce, der vises på YouTube-afspilningssiden på computere

Tv

En illustration, der viser et eksempel på en instream-annonce, der kan springes over.

Dette billede viser instream-annoncer, der kan springes over, med QR-kode.

Bemærk! QR-koden vises, når knappen "Spring annonce over" vises på skærmen. Kun nogle tv'er understøtter denne annonce.

"Afspil som næste" på YouTube

Mobil

Eksempelannonce, der vises på næste YouTube-afspilningssiden på en mobilenhed

YouTube-søgeresultater

Computer

En illustration af en video-Discovery-annonce i YouTube-søgeresultaterne i appen

Mobil

Eksempelannonce, der vises i YouTube-søgeresultaterne på en mobilenhed

Tv

En illustration, der viser et eksempel på en instream-annonce, der kan springes over.

Dette billede viser instream-annoncer, der kan springes over, med QR-kode.

Bemærk! QR-koden vises, når knappen "Spring annonce over" vises på skærmen. Kun nogle tv'er understøtter denne annonce.

Google-videopartnere

Mobil

Eksempel på en annonce, der vises på en videopartners website på en mobilenhed