Om videokampagner til handling

Videokampagner til handlinger en enkel og omkostningsbesparende metode til at få flere konverteringer på YouTube. Videokampagner til handling tager de bedste funktioner i TrueView for Action og skalerer dem til flere steder på og uden for YouTube – alt sammen i én enkelt automatisk kampagne. I denne artikel kan du læse om fordelene ved videokampagner til handling, og hvordan videokampagner til handling fungerer.

Fordele

• Få flere konverteringer: Udvid kampagner, så de kører flere steder på og uden for YouTube og genererer flere konverteringer, samtidig med at de optimeres til den laveste CPA.
  • Gør din kampagne mere effektiv: Ved at kombinere beholdning fra YouTube-startfeedet, afspilningssider på YouTube, Google-videopartnere og meget mere kan videokampagner til handling hjælpe dig med at øge effektiviteten af dine kampagner og nå ud til nye kunder.
  • Skaler nemt dine kampagner nemt: Med videokampagner til handling kan du køre annoncer flere steder med én kampagne uden at skulle angive bud og budgetter for hver enkelt beholdningskilde.

Hvornår de kan bruges

Videokampagner til handling kan være det helt rigtige for dig, hvis:

• Du vil bruge video til at generere handlinger for din virksomhed, din tjeneste eller dit produkt.
  • Du ønsker at opskalere eller forbedre CPA-effektiviteten.
  • Du bruger allerede konverteringssporing i dine kampagner.

Sådan fungerer det

• Videokampagner til handling bruger annonceformaterne instream, der kan springes over og video-Discovery.
  • Videoen i kampagnen skal have en varighed på mindst ti sekunder.
  • Annoncematerialet til annoncerne i din kampagne kan indeholde en opfordring til handling (CTA, call to action), en overskrift (både kort og lang) og en beskrivelse. Du kan også tilføje valgfrie funktioner i annoncematerialet, f.eks. undersidelinks.
  • Nogle funktioner understøttes ikke i alle annonceformater, der kan bruges til videokampagner til handling. Kontekstmålretning understøttes f.eks. til instream-annoncer, men ikke til video-Discovery-annoncer, der vises i YouTube-startfeedet.

Retningslinjer for annoncemateriale

Retningslinjer for annoncemateriale i forbindelse med videokampagner til handling