Campanyes d'acció de vídeo

Nota: per ajudar-vos a trobar més oportunitats de conversió, ja no podreu afegir segmentació per contingut a les campanyes de conversió de vídeo noves ni existents durant els propers mesos. A partir de principis de 2023, totes les opcions de configuració de segmentació per contingut existents es trauran automàticament de les campanyes de vídeo que generen conversions. Per treure manualment la segmentació per contingut de les campanyes de conversió existents, aneu a la configuració del grup d'anuncis. Obteniu informació sobre com podeu optimitzar una campanya de vídeo per obtenir més conversions.

Les campanyes d'acció de vídeo són una manera senzilla i rendible de generar més conversions dins i fora de YouTube, tot en una sola campanya automàtica. Aquest article descriu els avantatges i el funcionament de les campanyes d'acció de vídeo.

Avantatges

• Genereu més conversions: amplieu les campanyes perquè es publiquin en més llocs dins i fora de YouTube, i genereu més conversions sense deixar d'optimitzar les campanyes per assolir el cost per acció (CPA) més baix.
  • Milloreu el rendiment de les campanyes: com que les campanyes d'acció de vídeo combinen l'inventari de YouTube, dels partners de vídeo de Google i més, us poden ajudar a millorar el rendiment de les campanyes arribant a clients nous.
  • Difoneu a gran escala i fàcilment els anuncis de les campanyes: les campanyes d'acció de vídeo faciliten la publicació dels anuncis en mòbils, ordinadors i televisors en una sola campanya, sense haver d'establir ofertes ni pressupostos per a cada font d'inventari.

Quan s'utilitzen

Les campanyes d'acció de vídeo poden ser una bona opció en els casos següents:

• Si voleu utilitzar vídeos per generar accions per a la vostra empresa, o per al servei o producte que oferiu.
  • Si teniu intenció d'augmentar l'escala o de millorar el rendiment i l'eficiència del CPA.
  • Si ja utilitzeu el seguiment de conversions a les vostres campanyes.

Com funcionen

• Les campanyes d'acció de vídeo utilitzen els formats in-stream omissible i anuncis de vídeo in-feed.
  • Els vostres anuncis es publiquen a YouTube i als partners de vídeo de Google perquè pugueu arribar a més persones.
  • El vídeo que inclogueu a la campanya ha de tenir com a mínim 10 segons de durada.
  • Els anuncis inclosos a la campanya poden utilitzar una crida a l'acció (CTA), un títol (tant llarg com curt) i una descripció a la creativitat.
  • Algunes funcions no s'admeten en tots els formats d'anunci que s'inclouen a les campanyes d'acció de vídeo. Per exemple, la segmentació contextual basada en paraules clau, temes i emplaçaments s'admet amb els anuncis in-stream omissibles, però no amb els anuncis de vídeo in-feed que es mostren al feed de la pàgina d'inici de YouTube.
  • Podeu afegir recursos (per exemple, enllaços de lloc o formularis de contactes) o bé un feed de productes a la campanya per contribuir a generar conversions. Recordeu que si afegiu recursos o altres opcions de creativitat a la campanya, és possible que canviï l'aspecte o la funcionalitat dels anuncis que conté.

Directrius per a les creativitats

* Els anuncis també poden mostrar-se als vídeos que es publiquen en ordinadors i a l'aplicació YouTube per a televisors. La funcionalitat pot variar en funció del dispositiu.

Podeu utilitzar aquestes directrius de format per crear anuncis de vídeo que es publiquin als vídeos de YouTube, als resultats de la cerca de YouTube, a les recomanacions per a després de YouTube, al feed de la pàgina d'inici de YouTube, al feed de Shorts en dispositius mòbils i als llocs web i a les aplicacions dels partners de vídeo de Google.

Recomanat

Acceptat

Textos destacats

Resolució

1080p (Full HD)

Píxels recomanats per a HD:

• 1920 × 1080 píxels (horitzontal)
  • 1080 x 1920 píxels (vertical)
  • 1080 x 1080 píxels (quadrat)

720p (HD estàndard)

Píxels mínims:

• 1280 x 720 píxels (horitzontal)
  • 720 x 1280 píxels (vertical)
  • 480 x 480 píxels (quadrat)

Píxels mínims per a SD:

• 640 x 480 (horitzontal), 480 x 640 (vertical)
  • 480 x 480 píxels (quadrat)

Per obtenir una qualitat òptima, recomanem no fer servir SD.

Relació d'aspecte

• 16:9 per a horitzontal
  • 9:16 per a vertical
  • 1:1 per a quadrat
  • 4:3 (SD) per a horitzontal
  • 2:3 (SD) per a vertical

Per obtenir una qualitat òptima, recomanem no fer servir SD.

Format

.MPG (MPEG-2 o MPEG-4)

.WMV, .AVI, .MOV i .FLV, .MPEG-1, .MP4, .MPEGPS, 3GPP, WebM, DNxHR, ProRes, CineForm i HEVC (h265) No es poden acceptar fitxers d'àudio a YouTube, com ara fitxers MP3, WAV o PCM.

Mida del fitxer

≤256 GB

Durada

:15 ≥:10

Nombre de vídeos

5 ≥1

Es mostraran 3 relacions d'aspecte diferents com a 3 vídeos.

Títol/descripció

• Títols: (1) ≤ 15 caràcters i (1) ≤ 90 caràcters
  • Descripció: ≤70 caràcters
  • CAA: ≤10 caràcters

Els títols de ≤ 15 caràcters es publicaran a l'inventari in-stream i els títols de ≤ 90 caràcters es publicaran a l'inventari in-feed.

Opcions de creativitat (opcional)

Podeu afegir:

El fet d'afegir una opció de creativitat pot canviar l'aspecte general de l'anunci. Només es pot difondre una opció de creativitat cada vegada en una sola campanya.

Mobile phone Icon Només disponible en format d'anunci in-stream omissible per a mòbils.

Anuncis de vídeo compatibles amb orientació vertical

Optimitzeu les campanyes d'aplicacions, Màxim rendiment i de vídeo afegint vídeos verticals als recursos de creativitat com a pràctica recomanada. L'experiència de vídeos verticals en pantalla completa i adaptada per a mòbils us pot ajudar a millorar la implicació de la vostra campanya amb els espectadors de vídeos per a mòbils.

En el cas de YouTube, els vídeos verticals s'admeten en totes les campanyes aptes de vídeo amb emplaçaments possibles in-feed, in-stream, a la Cerca de YouTube i a YouTube Shorts. En alguns casos, només cal que afegiu un recurs de vídeo vertical a una campanya d'acció de vídeo per obtenir entre un 10 i un 20% més de conversions que només si teniu vídeos horitzontals per a YouTube Shorts.

Fora de YouTube, els anuncis també es publiquen als partners de vídeo de Google per arribar a més persones. Una gran part de l'inventari dels partners de vídeo de Google se centra en contingut vertical, com ara les aplicacions de videojocs i de vídeo, per utilitzar encara més els vostres recursos de vídeo verticals i quadrats.

Nota: és possible que els vídeos verticals es difonguin in-feed als usuaris que utilitzen ordinadors, ja que els recursos amb millor rendiment es difonen en funció del comportament i de l'entorn de l'usuari.

Per començar a crear recursos de vídeo vertical, obteniu més informació sobre la creació de vídeos a Google Ads.

A continuació podeu comprovar quin aspecte tenen les campanyes d'acció de vídeo en diferents llocs de YouTube i dels partners de vídeo de Google:

Feed de la pàgina d'inici de YouTube

Mòbil

Exemple d'anunci que es mostra al feed de la pàgina d'inici de YouTube en un telèfon mòbil.

TV

Il·lustració que proporciona un exemple d'anunci in-stream omissible.

Aquesta imatge mostra anuncis in-stream omissibles amb un codi QR.

Nota: el codi QR apareixerà quan es mostri el botó "Omet l'anunci" a la pantalla. Només alguns televisors admeten aquest anunci.

Pàgina de visualització de YouTube

Mòbil

Exemple d'anunci que es mostra en una pàgina de visualització de YouTube en un telèfon mòbil.

Ordinador

Exemple d'anunci que es mostra a la pàgina de visualització de YouTube en ordinadors.

TV

Il·lustració que proporciona un exemple d'anunci in-stream omissible.

Aquesta imatge mostra anuncis in-stream omissibles amb un codi QR.

Nota: el codi QR apareixerà quan es mostri el botó "Omet l'anunci" a la pantalla. Només alguns televisors admeten aquest anunci.

Recomanacions per a després de YouTube

Mòbil

Exemple d'anunci que es mostra a la pàgina de recomanacions per a després de YouTube en un dispositiu mòbil.

Resultats de la cerca de YouTube

Ordinador

Il·lustració d'un anunci de vídeo discovery que es mostra als resultats de la cerca de l'aplicació YouTube

Mòbil

Exemple d'anunci que es mostra als resultats de la cerca de YouTube en un dispositiu mòbil.

TV

Il·lustració que proporciona un exemple d'anunci in-stream omissible.

Aquesta imatge mostra anuncis in-stream omissibles amb un codi QR.

Nota: el codi QR apareixerà quan es mostri el botó "Omet l'anunci" a la pantalla. Només alguns televisors admeten aquest anunci.

Partners de vídeo de Google

Mòbil

Exemple d'anunci que es mostra en un lloc web d'un partner de vídeo en un dispositiu mòbil.