Google Meet-hardware beheren

In de Google Beheerdersconsole kunt u instellingen voor Google Meet-hardware bekijken, aanpassen en updaten. Afhankelijk van de instelling worden sommige toegepast op individueel apparaatniveau en andere op basis van de organisatie-eenheid waarin uw apparaten zich bevinden. U moet beheerdersrechten voor Google Meet-hardware hebben om te kunnen inloggen en toegang te krijgen tot de instellingen.

Alles openen  |  Alles sluiten

Instellingen

Opmerking: Verschillende taken hebben misschien een of meer rechten nodig. Klik op de links Meer informatie om te zien wat er voor elke taak nodig is. Ga naar Definities van beheerdersrechten voor meer informatie.

Afzonderlijke apparaatinstellingen wijzigen voor een of meer apparaten
Individuele apparaatinstellingen omvatten, maar zijn mogelijk niet beperkt tot, het volgende:

U kunt de instellingen van afzonderlijke apparaten op 3 verschillende manieren wijzigen:

1. Vanaf de pagina Apparaatgegevens voor één apparaat.
  2. Door een bulkactie te gebruiken op de pagina Apparaatlijst (alleen bepaalde instellingen worden ondersteund).
  3. Door een bulkupdate uit te voeren via een geüpload exportbestand met gewijzigde apparaatgegevens.

Ga naar Een bulkupdate uitvoeren op meerdere Google Meet-hardwareapparaten voor meer informatie.

Afzonderlijke apparaatinstellingen wijzigen voor een of meer apparaten

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Go to Menu and then Devicesand thenGoogle Meet hardwareand thenDevices.
  3. Kies een specifiek apparaat in de lijst.
  4. Klik op de kaart Apparaatinstellingen om de lijst met afzonderlijke apparaatinstellingen uit te vouwen en de gewenste wijzigingen aan te brengen.

Voor sommige functies is het recht Apparaten beheren voor Google Meet-hardware misschien vereist.

Zo wijzigt u afzonderlijke apparaatinstellingen voor maximaal 50 apparaten met een bulkactie

U kunt deze methode gebruiken om wijzigingen aan te brengen op maximaal 50 apparaten tegelijk.

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Go to Menu and then Devicesand thenGoogle Meet hardwareand thenDevices.
  3. Vink de vakjes aan om apparaten te selecteren of filter apparaten op organisatie-eenheid of andere criteria.
  4. Klik op Meer om een lijst weer te geven van de afzonderlijke apparaatinstellingen die met een bulkactie kunnen worden gewijzigd.

Zo wijzigt u afzonderlijke apparaatinstellingen voor een onbeperkt aantal apparaten met een bulkupdate via csv-upload

Via deze methode kunt u bulkupdates uitvoeren op duizenden apparaten tegelijk.Raadpleeg het Helpcentrum-artikel over bulkupdates via csv-upload om te voorkomen dat u per ongeluk onbedoelde wijzigingen aanbrengt.Deze wijzigingen kunnen niet makkelijk ongedaan worden gemaakt, dus ga zorgvuldig te werk.

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Go to Menu and then Devicesand thenGoogle Meet hardwareand thenDevices.
  3. Klik op Uploaden  om apparaten in bulk te updaten.
  4. Raadpleeg de instructies en aanbevelingen en klik op Doorgaan.
  5. Download de nieuwste versie van het exportbestand van uw apparaatgegevens.
  6. Breng de gewenste wijzigingen aan in de velden die bewerkbaar zijn. Verwijder rijen voor apparaten die u niet wilt aanpassen.
  7. Sla het op als csv-bestand.
  8. Upload het csv-bestand en check het gemaakte logbestand op fouten en de controlelogboeken om de wijzigingen te controleren.
Instellingen voor organisatie-eenheden wijzigen

U kunt de volgende instellingen toepassen op meerdere Google Meet-hardwareapparaten, afhankelijk van de organisatie-eenheid waarin ze zitten.

Opmerking: Ga naar Niet-ondersteunde beheerdersinstellingen voor niet-ChromeOS-apparaatmodellen voor meer informatie over welke apparaatinstellingen gelden voor welke apparaatmodellen.

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Go to Menu and then Devicesand thenGoogle Meet hardwareand thenSettings.
  3. Klik in het deelvenster Apparaten op Instellingen .
  4. Selecteer het venster met de instellingen die u wilt wijzigen. Bekijk de tabel hieronder voor de volledige lijst met instellingen.
  5. Laat de organisatie-eenheid op het hoogste niveau geselecteerd als u wilt dat de instelling voor iedereen geldt. Selecteer anders een onderliggende organisatie-eenheid.
  6. Wijzig op de pagina Systeeminstellingen een of meer instellingen voor de apparaten.
  7. Klik op Opslaan. Als je een onderliggende organisatie-eenheid hebt geconfigureerd, kun je mogelijk de instellingen van de bovenliggende organisatie-eenheid Overnemen of Overschrijven.

Wijzigingen verwerken kan tot 24 uur duren, maar meestal gaat het sneller. Meer informatie

Instelling Specificeert
Releasekanaal

Schakel uw apparaten tussen de stabiele, vertraagde stabiele, bèta- en testsoftwarereleases van Google Meet-hardware.

Opmerking: U kunt niet updaten naar oudere versies van Chrome. Als u de releases op uw apparaten langzamer laat uitrollen, betekent dit niet dat het OS van deze apparaten wordt gedowngraded.
Ga naar 'De automatische updates voor uw apparaten wijzigen' voor meer informatie.

Stabiel: De betrouwbaarste release. We raden u aan de meeste apparaten op het stabiele releasekanaal te zetten.

Vertraagd stabiel: Een releasekanaal dat de stabiele release 30 dagen uitstelt. We raden u aan minder dan 1% van de apparaten op dit releasekanaal te zetten.

Bèta: De komende stabiele release. Hiermee kunt u van tevoren controleren of uw hardware blijft werken zoals verwacht. We raden u aan 2-5% van de apparaten op dit releasekanaal te zetten.

Test: In deze versie kunnen bugs en softwareproblemen optreden. Bekijk een voorbeeld van de nieuwste wijzigingen voordat ze beschikbaar komen op het Bètakanaal. Zo kunt u problemen zo vroeg mogelijk opsporen. We raden u aan slechts een paar apparaten op het testkanaal te zetten.

U kunt het releasekanaal niet wijzigen voor de top-level organisatie. Ga als volgt te werk om het Bèta- of Dev-releasekanaal in te stellen op een apparaat:

1. Voeg een organisatie-eenheid toe. Lees meer over organisatie-eenheden toevoegen.
  2. Verplaats het apparaat naar de nieuwe organisatie-eenheid. Lees meer over Chrome-apparaten verplaatsen naar een organisatie-eenheid.
  3. Selecteer op de instellingen- en beleidpagina van de nieuwe organisatie-eenheid of apparaten automatisch moeten worden geüpdatet.

Opmerking: Sommige apparaten ondersteunen deze instelling niet. Zie Niet-ondersteunde beheerdersinstellingen voor niet-ChromeOS-apparaatmodellen voor meer informatie.

Opnieuw opstarten na bepaalde tijd

De lokale tijd waarop de apparaten opnieuw worden opgestart. Bij de standaardoptie wordt er een tijd om opnieuw op te starten gekozen die de minste overlast biedt.

Opmerking: Sommige apparaten ondersteunen deze instelling niet. Zie Niet-ondersteunde beheerdersinstellingen voor niet-ChromeOS-apparaatmodellen voor meer informatie.

Tijdzone

Of het apparaat de huidige tijdzone behoudt of wordt ingesteld op de lokale tijdzone.

Opmerking: Sommige apparaten ondersteunen deze instelling niet. Zie Niet-ondersteunde beheerdersinstellingen voor niet-ChromeOS-apparaatmodellen voor meer informatie.

Telefoonnummers bellen

Of deelnemers telefonisch aan vergaderingen kunnen deelnemen.

Deze functie is momenteel beschikbaar voor oproepen naar de Verenigde Staten en Canada.

Apparaten kunnen telefoons bellen in Meet: Beschikbaar, maar wordt alleen geactiveerd voor Google Meet-hardware in specifieke landen.

Spraakbediening Hey Google

Of de spraakbediening Hey Google aanstaat op apparaten.

Zie Spraakbediening Hey Google gebruiken in videovergaderingen voor meer informatie.

Opmerking: Sommige apparaten ondersteunen deze instelling niet. Zie Niet-ondersteunde beheerdersinstellingen voor niet-ChromeOS-apparaatmodellen voor meer informatie.

Startscherm Wijzig de achtergrond en het thema van het startscherm op uw apparaten.
Energiebesparing display

Of displays automatisch worden uitgezet bij inactiviteit. Zie Instellingen voor energiebesparing beheren voor meer informatie.

Opmerking: Sommige apparaten ondersteunen deze instelling niet. Zie Niet-ondersteunde beheerdersinstellingen voor niet-ChromeOS-apparaatmodellen voor meer informatie.

Screensaver

Of op de Meet-hardwareapparaten van uw organisatie aangepaste afbeeldingen te zien zijn als ze niet worden gebruikt, en wanneer de afbeeldingen worden weergegeven.

Zie Aangepaste screensaverafbeeldingen tonen voor meer informatie.

Opmerking: Sommige apparaten ondersteunen deze instelling niet. Zie Niet-ondersteunde beheerdersinstellingen voor niet-ChromeOS-apparaatmodellen voor meer informatie.

Meldingsontvangers E-mailadressen en mobiele telefoonnummers van mensen die een melding moeten krijgen als een apparaat offline is of als er een probleem is met randapparatuur.

Offline meldingen

De manier waarop meldingen worden bezorgd (e-mail of sms).

Er wordt een melding gestuurd als Google Meet-hardware een probleem detecteert dat niet automatisch kan worden opgelost, bijvoorbeeld als de netwerkverbinding met een apparaat wordt verbroken.

Er wordt nog een bericht gestuurd als het probleem is opgelost. Zie Meldingen krijgen over problemen met de verbinding en randapparatuur voor meer informatie.

Meldingen over randapparatuur

De manier waarop meldingen worden bezorgd (e-mail of sms).

Er wordt een melding gestuurd als Google Meet-hardware een probleem detecteert dat niet automatisch kan worden opgelost, bijvoorbeeld als een randapparaat ontbreekt of niet goed werkt.

Er wordt nog een bericht gestuurd als het probleem is opgelost. Zie Meldingen krijgen over problemen met de verbinding en randapparatuur voor meer informatie.

Opmerking: Sommige apparaten ondersteunen deze instelling niet. Zie Niet-ondersteunde beheerdersinstellingen voor niet-ChromeOS-apparaatmodellen voor meer informatie.

Diagnostische gegevens melden

Of het apparaat Google-gebruiksgegevens verstuurt, evenals uitgebreide diagnostische gegevens en feedback van gebruikers om de Meet-hardware te verbeteren.

Logboeken en feedback

Of de Google Meet-hardware 2 keer per dag apparaatlogboeken uploadt naar Google waarin gebruikers niet kunnen worden geïdentificeerd. Google Workspace-support krijgt de logboeken om problemen op te lossen die worden gemeld door de beheerder van het domein. Als u deze instelling aanzet, worden ook apparaatlogboeken meegenomen in feedbackrapporten van gebruikers die naar Google worden verstuurd. Apparaatlogboeken bevatten OS-logboeken, Chrome-logboeken, diagnostische gegevens van randapparatuur en vergaderstatistieken.

Vink het vakje aan voor Beheerderscontacten een melding sturen als gebruikers feedback indienen om een melding te krijgen als gebruikers feedbackrapporten naar Google sturen. De meldingen worden gestuurd naar de e-mailadressen die u opgeeft bij de contactgegevens van de domeinbeheerder. Ze bevatten informatie zoals het serienummer van het apparaat en de feedbackcategorie.

Rapportage apparaatstatus Of apparaten die zijn ingeschreven in uw organisatie hun status doorgeven aan Google en de beheerder. Het rapport bevat informatie over:
  • De hardware, software en OS-versie van het apparaat.
  • Of het apparaat online is.
  • Of het apparaat is geüpdatet en voldoet aan het domeinbeleid.

Een deel van deze informatie wordt getoond in de Beheerdersconsole.

Opmerking: Sommige apparaten ondersteunen deze instelling niet. Zie Niet-ondersteunde beheerdersinstellingen voor niet-ChromeOS-apparaatmodellen voor meer informatie.

Foutrapporten

Of het apparaat gebruiksstatistieken en crashrapporten naar Google stuurt als er een systeemfout optreedt of de browser vastloopt.

Gebruiksstatistieken bevatten verzamelde informatie, zoals voorkeuren, knoppen waarop is geklikt en geheugenverbruik. Ze bevatten geen URL's van webpagina's of persoonlijke informatie. Crashrapporten bevatten systeeminformatie van het moment dat de crash zich voordeed. Ze kunnen URL's van webpagina's of persoonlijke informatie bevatten, afhankelijk van wat er gebeurde tijdens de crash.

Opmerking: Sommige apparaten ondersteunen deze instelling niet. Zie Niet-ondersteunde beheerdersinstellingen voor niet-ChromeOS-apparaatmodellen voor meer informatie.

Bellen naar het buitenland Deelnemers kunnen telefonisch in- of uitbellen met een uitgebreidere reeks nummers. Ga naar Bellen naar het buitenland via Google Meet instellen voor meer informatie.

Apparaten en randapparatuur

Verbindingsstatus controleren
U kunt de verbindingsstatus van uw Meet-hardwareapparaten controleren, inclusief een tijdlijn van wanneer het apparaat en bijbehorende randapparatuur problemen hebben ondervonden.
  1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Go to Menu and then Devicesand thenGoogle Meet hardwareand thenDevices.
  3. In de kolom Verbindingsstatus staat de status van uw Google Meet-hardwareapparaten.
  4. Klik in het overzicht bovenaan op het getal bij Offline om de resultaten te filteren op apparaten die momenteel offline zijn.
  5. In de kolom Verbindingsproblemen in de afgelopen 28 dagen staat het aantal keren dat de Meet-hardware onlangs offline is gegaan.
    Tip: Klik op Kolommen beheren  om kolommen toe te voegen of te verwijderen.
  6. Klik op Offline in de kolom Verbindingsstatus voor uitgebreide informatie over het probleem, zoals:
    • Wanneer het probleem is gevonden.
    • Wanneer het probleem is geëscaleerd.
      Problemen met de netwerkverbinding worden na ongeveer 30 minuten geëscaleerd. Zie Meldingen krijgen over connectiviteit en randapparatuur als u een melding wilt krijgen wanneer dit gebeurt.
    • Een beschrijving van het probleem en aanbevolen acties.
  7. Klik op Probleemgeschiedenis om een historische tijdlijn van de apparaatstatus te bekijken, inclusief verbindingsproblemen en problemen met randapparatuur.
    • Klik op het datum- of probleemfilter om de resultaten te verfijnen.
    • Plaats de muisaanwijzer op een probleem in de tijdlijn voor meer informatie. Klik op het probleem voor meer informatie en aanbevelingen.
  Monitor status of peripherals.
De status van randapparatuur controleren

Status van alle randapparatuur

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Go to Menu and then Devicesand thenGoogle Meet hardwareand thenDevices.
  3. In de kolom Verbindingsstatus staat de status van uw Google Meet-hardwareapparaten.
  4. Klik in het overzicht bovenaan op het getal bij Met problemen met randapparatuur om de resultaten te filteren.
  5. Bij Problemen met randapparatuur in de afgelopen 28 dagen staat het aantal problemen dat onlangs is opgetreden.
    Tip: Klik op Kolommen beheren  om kolommen toe te voegen of te verwijderen.
  6. Klik op een probleem met een randapparaat, zoals Microfoon ontbreekt, om gedetailleerde informatie te bekijken, zoals:
    • Wanneer het probleem is gevonden.
    • Wanneer het probleem is geëscaleerd.
      Problemen met de netwerkverbinding worden na ongeveer 30 minuten geëscaleerd. Zie Meldingen krijgen over connectiviteit en randapparatuur als u een melding wilt krijgen wanneer dit gebeurt.
    • Een beschrijving van het probleem en aanbevolen acties.
  7. Klik op Probleemgeschiedenis om een historische tijdlijn van de apparaatstatus te bekijken, inclusief verbindingsproblemen en problemen met randapparatuur.
    • Klik op het datum- of probleemfilter om de resultaten te verfijnen.
    • Plaats de muisaanwijzer op een probleem in de tijdlijn voor meer informatie. Klik op het probleem voor meer informatie en aanbevelingen.
  1. Status van randapparatuur
  2. Met problemen met randapparatuur
  3. Voorbeeld van een probleem met de randapparatuur
  4. Probleemgeschiedenis

De status van randapparatuur voor een specifiek apparaat bekijken

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Go to Menu and then Devicesand thenGoogle Meet hardwareand thenDevices.
  3. Klik op het apparaat dat u wilt bekijken.
    De volgende iconen geven aan of een randapparaat is verbonden, niet is verbonden of niet wordt ondersteund op een vergaderapparaat.
    •  OK  geeft aan dat het randapparaat is aangesloten en correct werkt.
    • Niet-ondersteund  geeft aan dat het randapparaat is aangesloten (online is), maar niet wordt ondersteund.
    • Buiten gebruik  geeft aan dat er een probleem is met het randapparaat.
    • Een grijs icoon geeft aan dat het randapparaat offline is.
  4. Bekijk het gedeelte Aangesloten randapparatuur voor een actuele momentopname van het apparaat.
  5. Klik op een probleem met een randapparaat, zoals Microfoon ontbreekt, om gedetailleerde informatie te bekijken, zoals:
    • Wanneer het probleem is gevonden.
    • Wanneer het probleem is geëscaleerd.
      Problemen met de netwerkverbinding worden na ongeveer 30 minuten geëscaleerd. Zie Meldingen krijgen over connectiviteit en randapparatuur als u een melding wilt krijgen wanneer dit gebeurt.
    • Een beschrijving van het probleem en aanbevolen acties.
  6. Klik op Probleemgeschiedenis om een historische tijdlijn van de apparaatstatus te bekijken, inclusief verbindingsproblemen en problemen met randapparatuur.
    • Klik op het datum- of probleemfilter om de resultaten te verfijnen.
    • Plaats de muisaanwijzer op een probleem in de tijdlijn voor meer informatie. Klik op het probleem voor meer informatie en aanbevelingen.
Niet-ondersteunde randapparatuur kan soms worden weergegeven als 'ontbreekt waarschijnlijk'. Zorg dat u het niet-ondersteunde randapparaat instelt als standaard voor dat apparaat. Zie Standaard randapparatuur instellen hieronder voor meer informatie.
Standaard randapparatuur instellen

Aan het einde van elke vergadering wordt het apparaat automatisch gereset zodat door Google ondersteunde randapparatuur wordt gebruikt. Zie Ondersteunde randapparatuur voor Google Meet-hardware voor meer informatie. In de Google Beheerdersconsole kunt u de standaard randapparatuur instellen.

Ga als volgt te werk om een standaard randapparaat in te stellen:

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Naar menu and then Apparatenand thenGoogle Meet-hardwareand thenApparaten.
  3. Klik op het apparaat waarvoor u de standaard randapparatuur wilt instellen.
  4. Plaats in het gedeelte Aangesloten randapparatuur de muisaanwijzer op het randapparaat dat u als standaard wilt instellen en klik op Instellen als standaard.

Uw wijziging van de standaardinstelling wordt toegepast aan het einde van de volgende vergadering.

Opmerking: Als er een standaard randapparaat is ingesteld, wordt er een probleem geopend als dat apparaat ontbreekt.  Als meldingen voor randapparatuur zijn ingesteld, krijgen beheerders ook e-mail- en/of sms-meldingen.  U kunt dit probleem sluiten door opnieuw verbinding te maken met het standaard randapparaat, een nieuw standaardapparaat in te stellen dat is verbonden met het apparaat of de standaardinstelling te wissen.

Een standaard randapparaat wissen

Zo wist u een standaard randapparaat:

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Naar menu and then Apparatenand thenGoogle Meet-hardwareand thenApparaten.
  3. Klik op het apparaat waarvoor u de standaard randapparatuur wilt instellen.
  4. Klik in het gedeelte Aangesloten randapparatuur op Standaard wissen naast het randapparaat.

Uw wijziging van de standaardinstelling wordt toegepast aan het einde van de volgende vergadering.

Opmerking: Als er een standaard randapparaat is ingesteld, wordt er een probleem geopend als dat apparaat ontbreekt.  Als meldingen voor randapparatuur zijn ingesteld, krijgen beheerders ook e-mail- en/of sms-meldingen.  U kunt dit probleem sluiten door opnieuw verbinding te maken met het standaard randapparaat, een nieuw standaardapparaat in te stellen dat is verbonden met het apparaat of de standaardinstelling te wissen.

Gekwalificeerde randapparatuur voor het Google Meet-hardwarepakket

Gebruik het kwalificatieprogramma voor randapparatuur voor Google Meet om na te gaan of de door u gekozen randapparatuur van derden werkt met de Google Meet-hardware. Als onderdeel van het programma test het partnerlab van Google de randapparatuur op kwaliteit, betrouwbaarheid en interoperabiliteit. Gekwalificeerde randapparatuur krijgt automatische, over the air firmware-updates.

Als u een leverancier of fabrikant bent, bekijkt u het kwalificatieprogramma voor randapparatuur voor Google Meet-hardware voor meer informatie over de kwalificatievereisten en -procedure.

Goedgekeurde randapparatuur

De volgende apparaten zijn goedgekeurd voor gebruik met Google Meet-hardware. In het diagram staan de configuratie van gekwalificeerde randapparatuur en de benodigde kabels.

Opmerking: Randapparaten worden alleen ondersteund op Meet-hardware op basis van ChromeOS. Op Android-hardwareapparaten worden geen randapparaten ondersteund.

Configuration diagram of Chromebox with USB hub.

Touchscreencontrollers

Fabrikant Apparaatnaam
Mimo Vue HDMI
Mimo Myst vastleggen
Logitech Tap

Camera's

Apparaattype Fabrikant Apparaatnaam
Digitale pan-tilt-zoom (PTZ) Huddly Huddly IQ 4k Webcam
Digitale pan-tilt-zoom (PTZ) AVer AVer CAM340+
Digitale pan-tilt-zoom (PTZ) Huddly Huddly GO 4k Webcam
Mechanische PTZ Logitech Logitech PTZ Pro 2
Mechanische PTZ Logitech Logitech Rally Camera
Mechanische PTZ AVer AVer CAM520
Mechanische PTZ AVer AVer CAM540

Whiteboardcamera's

Apparaattype Fabrikant Apparaatnaam
Whiteboardcamera Logitech Schrijver

Audio

Apparaattype Fabrikant Apparaatnaam
Audio in en uit AVer AVer Fone540
Audio in en uit Google Speakermicrofoon voor Google Meet-hardware
Audio in en uit Logitech Logitech Rally system
Audio in en uit Shure MXA910-, P300- en MXN5W-C-audiosysteem
Audio in en uit Shure MXA902 en ANIUSB-MATRIX
Audio in en uit Shure MXA920, MXN5W-C en ANIUSB-MATRIX

Alles-in-een

Apparaattype Fabrikant Apparaatnaam
Audio in en uit + mechanische PTZ-camera Logitech Logitech Rally Bar
Audio in en uit + mechanische PTZ-camera Logitech Logitech Rally Bar Mini
Audio in en uit + digitale PTZ-camera Logitech Logitech Rally Bar Huddle
Audio in en uit + mechanische PTZ-camera Logitech Logitech Meetup
Audio in en uit + digitale PTZ-camera Poly Poly Studio USB
Audio in en uit + digitale PTZ-camera Poly Poly Studio R30

Audioprocessors voor integratie

Professionele audioprocessors voor aangepaste integratieprojecten. Neem contact op met de fabrikant voor specifieke implementatiegegevens.

Apparaattype Fabrikant Apparaatnaam
Audio DSP QSC Q-SYS platform
Audio DSP Biamp TesiraFORTE-serie

USB-hubs en -kabels

Apparaattype Fabrikant Apparaatnaam
Hub-kabel (A[M]/B[M]) Lindy USB 3.0-verlengkabel van 5 meter
Hub-kabel (A[M]/B[M]) Newnex USB 3.0-verlengkabel van 5 meter
Hub-kabel (A[M]/B[M]) Newnex USB 3.0-verlengkabel van 10 meter
Hub-kabel (A[M]/B[M]) Newnex USB 3.0-verlengkabel van 20 meter
Hub-kabel (A[M]/B[M]) Startech USB 3.0-verlengkabel van 10 meter
Camerakabel (C[M]/A[M])   Elka  3.1 Gen 1 Type C naar A USB-kabel met rechte hoek van 2 meter
Camerakabel (A[M]/A[F]) Lindy USB 3.0-verlengkabel van 5 meter
Camerakabel (A[M]/A[F]) Newnex USB 3.0-verlengkabel van 5 meter
Camerakabel (A[M]/A[F]) Newnex USB 3.0-verlengkabel van 10 meter
Camerakabel (A[M]/A[F]) Newnex USB 3.0-verlengkabel van 16 meter
Camerakabel (A[M]/A[F]) Telycam  USB 3.0-verlengkabel van 30 meter
Hub Icron USB 3.0 industriële hub met 4 poorten
(Breidt USB ook uit tot 100 meter met een CAT 6a-kabel)
Hub Lindy USB 3.0 industriële hub met 7 poorten
Hub Newnex USB 3.0 industriële hub met 2 poorten
Hub Newnex USB 3.0 industriële hub met 4 poorten
Hub Startech USB 3.0 industriële hub met 4 poorten
Hub j5create USB 3.0 industriële hub met 7 poorten

USB-C naar HDMI-adapters: uitvoer

Aanbevolen voor Google Meet-configuraties met 2 schermen via de CN65 Chromebox.

Apparaattype     Fabrikant Apparaatnaam
USB-C naar HDMI 2.0-adapter Accell USB-C naar HDMI 2.0-adapter - CEC ingeschakeld

USB-C naar HDMI-adapters: ingang

Gebruik deze om een USB-C-laptop aan te sluiten op de HDMI-ingang van de MIMO- of Tap-touchscreencontroller.

Apparaattype Fabrikant Apparaatnaam
USB-C naar HDMI-adapter     Moshi USB-C naar HDMI-adapter
USB-C naar HDMI 2.0-adapter  Google USB-C naar HDMI 2.0-adapter

Niet-ondersteunde apparaten

Andere apparaten en randapparaten van derden kunnen worden gebruikt met de Google Meet-hardware, maar worden niet ondersteund. Ze worden niet geüpdatet.

Zie Bekende problemen voor informatie over de compatibiliteit van HDMI-switchers bij presenteren in een ruimte.

Supportoverwegingen voor ruimten met Logitech Swytch

Met een Swytch-apparaat kunnen gebruikers tijdelijk verbinding maken met Meet-hardwareruimten met hun persoonlijke apparaat. Maar dit apparaat is geen gekwalificeerd randapparaat. Google biedt daarom geen ondersteuning voor deze component in ruimtes met Swytch.

Zie Contact opnemen met Google Support voor meer informatie over ondersteuning voor ruimtes met Swytch.

Verouderde ondersteunde randapparatuur voor Google Meet-hardware

Deze randapparatuur wordt ondersteund in verouderde installaties.

Audio

Fabrikant Apparaatnaam
Jabra SPEAK 410
Jabra SPEAK 510
Jabra SPEAK 810
RevoLabs FLX UC 500
ClearOne Chat 150

Camera

Fabrikant Apparaatnaam
Logitech HD Pro Webcam C920
Logitech Webcam C920
Logitech Webcam C930e
Logitech ConferenceCam
Logitech PTZ Pro Camera
Vaddio RoboSHOT 12 USB

USB-hubs en -kabels

Fabrikant Apparaatnaam
Lindy USB 3.0 actieve langeafstandshub van 10 meter met 4 poorten

Google, Google Workspace en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.