Tiedoston lataaminen

Jos haluat tallentaa tiedoston tai kuvan tietokoneelle tai laitteelle, lataa se. Tiedosto tallennetaan oletuslataussijaintiisi.

Tiedoston lataaminen Chromessa

1. Avaa Chrome Chrome iPhonella tai iPadilla.
  2. Siirry sivulle, jossa haluamasi tiedosto on.
  3. Napauta ladattavaa tiedostoa.
  4. Valitse Avaa sovelluksessa… ja sitten Tallenna tiedostoihin ja sitten Tallenna.

Jos Avaa sovelluksessa… ‑vaihtoehtoa ei näy

1. Napauta ladattavaa tiedostoa.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Jaa Jaa ja sitten Tallenna tiedostoihin ja sitten Tallenna.

Vinkkejä:

• Jos napautat Tulosta etkä Tallenna tiedostoihin, valitse oikeasta yläkulmasta Jaa Jaa. Seuraa kehotteita ja valitse sitten Tallenna.
  • Voit avata tiedoston toisessa sovelluksessa, jolloin tiedosto ladataan tilapäiseen kansioon. Kun suljet Chrome-ikkunan, tiedostot poistetaan tilapäisestä kansiosta.
  • Peruuta käynnissä oleva lataus valitsemalla Peruuta Peruuta.
Tallentaminen, kun tiedostoja ei voi ladata

Jos näet Tiedostoa ei voi ladata ‐ilmoituksen, voit sen sijaan tallentaa tiedoston.

1. Valitse Tulosta tiedosto ja sitten Tulosta ja sitten Jaa Jaa ja sitten Tallenna tiedostoihin.
  2. Valitse sijainti, johon tiedosto tallennetaan.
  3. Valitse Tallenna.
Kuvan tallentaminen tai kopiointi
  1. Avaa Chrome Chrome iPhonella tai iPadilla.
  2. Siirry sivustolle, jolla haluamasi kuva on.
  3. Kosketa kuvaa pitkään.
  4. Tallenna tai kopioi kuva avautuvasta valikosta:
    • Tallentaminen: Valitse Tallenna kuva.
    • Kopiointi: Valitse Kopioi kuva.
Ladattujen tiedostojen löytäminen
  1. Avaa Chrome Chrome iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse Lisää Lisää ja sitten Lataukset Lataa.
  3. Avaa tiedosto koskettamalla sen nimeä pitkään. Voit kopioida, jakaa tai poistaa latauksen.

Lisää aiheesta