Tummassa tilassa tai tummalla teemalla selaaminen

Kun selaat Chromea tummassa tilassa tai tummalla teemalla, etusivu, työkalupalkki, asetukset ja jotkin muut sivut näkyvät tummina.

Vinkki:  Tietokoneella ja iOS:ssä tätä ominaisuutta kutsutaan tummaksi tilaksi ja Android-laitteilla tummaksi teemaksi.

Tumman teeman ottaminen käyttöön

1. Avaa Chrome Chrome Android-laitteella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisääja sitten Asetukset ja sitten Teema.
  3. Valitse haluamasi teema:
    • Järjestelmän oletus, jos haluat käyttää Chromea tummalla teemalla, kun Virransäästö on päällä, tai mobiililaitteelle on valittu tumma teema laitteen asetuksista.
    • Tumma, jos haluat käyttää Chromea tummalla teemalla.
    • Vaalea, jos haluat käyttää Chromea vaalealla teemalla.

Vinkki: Selain voi näkyä tummana myös incognito-tilassa. Lue lisää yksityisestä selaamisesta.