Tummassa tilassa tai tummalla teemalla selaaminen

Kun selaat Chromea tummassa tilassa tai tummalla teemalla, etusivu, työkalupalkki, asetukset ja jotkin muut sivut näkyvät tummina.

Vinkki:  Tietokoneella ja iOS:ssä tätä ominaisuutta kutsutaan tummaksi tilaksi ja Android-laitteilla tummaksi teemaksi.

Tumman tilan hallinta Chromessa

1. Valitse Uusi välilehti ‐sivun oikeasta alareunasta Muokkaa Chromea .
    • Voit myös valita oikeasta yläreunasta Sivupaneeli ja sitten Muokkaa Chromea
  2. Valitse Ulkoasu-kohdasta jompikumpi seuraavista:
    • Vaalea : Chromessa käytetään vaaleaa teemaa.
    • Tumma : Chromen teema on tumma.
    • Laite : Chrome käyttää laitteen teemaa.

Tumman tilan hallinta laitteella

1. Laita tumma tila päälle tietokoneella.
  2. Avaa Chrome.
Vinkki: Selain voi näkyä tummana myös incognito-tilassa. Lue lisää yksityisestä selaamisesta.

Lisää aiheesta