Sivujen lukeminen myöhemmin ja ilman verkkoyhteyttä

Voit tallentaa verkkosivuja luettavaksi myöhemmin tai ilman verkkoyhteyttä. Lataa sivuja ennalta Chromessa, niin voit lukea niitä myöhemmin ilman verkkoyhteyttä.

Sivun tallentaminen lukulistalle

1. Avaa Chrome Chrome Android-laitteella.
  2. Siirry sivulle, jonka haluat lukea myöhemmin.
  3. Valitse osoitepalkin oikealta puolelta Lisää Lisää ja sitten Tähti Lisää sivu kirjanmerkkeihin.

Vinkki: Jos tallennat sivun lukulistalle, jokainen uusi sivu tallennetaan viimeksi käyttämääsi kansioon. Voit muuttaa paikkaa napauttamalla sivun alareunasta Muokkaa.

Tallennetun sivun muokkaaminen

Kun tallennat sivun lukulistalle, voit muuttaa sivun tallennuspaikkaa.

1. Siirry tallentamallesi sivulle.
  2. Valitse osoitepalkin oikealta puolelta Lisää Lisää ja sitten Tähti .
  3. Valitse toinen sijainti valitsemalla Kansio ja sitten Lukulista.

Vinkki: Voit siirtyä lukulistalle valitsemalla Lisää Lisää ja sitten Kirjanmerkit ja sitten Lukulista.

Chrome-sivun lataaminen myöhempää lukemista varten

Tärkeää: Sivun tallentaminen on mahdollista vain, jos olet yhteydessä verkkoon.

1. Avaa Chrome Chrome Android-laitteella.
  2. Siirry sivulle, jonka haluat tallentaa.
  3. Valitse osoitepalkin oikealta puolelta Lisää Lisää ja sitten Lataa .

Tallennetun sivun lukeminen, poistaminen ja jakaminen

1. Avaa Chrome Chrome Android-laitteella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Lataukset.
    • Jos osoitepalkki on alareunassa, pyyhkäise sitä ylöspäin. Valitse Lataukset .
  3. Etsi tallentamasi sivu latauslistasta.
    • Lue: Napauta sivua.
    • Poista: Kosketa sivua pitkään. Valitse oikeasta yläreunasta Poista Poista.
    • Jaa: Kosketa sivua pitkään. Valitse oikeasta yläreunasta Jaa Jaa.

Vinkki: Löydät sivun live-version uudelleen, kun olet taas yhteydessä verkkoon, valitsemalla Päivitä Päivitä.