Vastausten saaminen Chromessa Gemini-verkkosovelluksen avulla

Voit nyt käyttää Gemini-verkkosovellusta suoraan Chrome-sivuston pikakuvakkeesta.

Mitä tarvitset

Voidaksesi käyttää Gemini-verkkosovellusta, sinun on tehtävä seuraavat asiat:

• Henkilökohtainen Google-tili, jota hallinnoit itse. Et voi käyttää Gemini-verkkosovellusta Family Linkillä hallinnoidulla Google-tilillä. Lue Gemini-sovellusten tietosuojailmoitus.
  • Noudata Gemini-verkkosovelluksen vähimmäisikävaatimuksia:
    • Euroopan talousalueella, Sveitsissä ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa: Käyttäjän on oltava vähintään 18-vuotias.
    • Muissa maissa, joissa Gemini-verkkosovellus on saatavilla: Käyttäjän on oltava vähintään 13-vuotias (tai maakohtaisen vähimmäisiän täyttänyt). Jos olet alle 18-vuotias, voit tällä hetkellä käyttää Gemini-verkkosovellusta vain englannin kielellä.

Lue lisää kielistä ja maista, joilla/joissa Gemini-verkkosovellus on käytettävissä.

Gemini-verkkosovelluksen käyttäminen Chromessa

Tärkeää: Et voi muokata, poistaa tai asettaa Geminiä oletushakukoneeksi.

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Kirjoita osoitepalkkiin @gemini.
  3. Paina sarkainta tai välilyöntiä.
    • Voit myös valita ehdotuksista Keskustele Geminin kanssa.
  4. Lisää kehote.
  5. Paina Enter.

Vinkki: Voit poistaa Gemini-sivuston pikakuvakkeen käytöstä asetuksista. Lue, miten voit hallinnoida hakukoneita ja sivustojen pikakuvakkeita.