Sivun tiedot Chromessa

Sivun tiedoista voit saada lisätietoa katsomastasi sivusta tai etsimästäsi tuotteesta.

Sivun tietojen katsominen

1. Avaa Google-sovellus Android-laitteella.
  2. Avaa verkkosivu.
  3. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Katso tietoja sivusta.

Sivun tiedot pois päältä

Näin voit laittaa Sivun tiedot pois päältä:

1. Avaa Chrome Chrome Android-laitteella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Asetukset Asetukset ja sitten Googlen palvelut.
  3. Laita Paranna hakuja ja selausta päälle tai pois päältä.

Kätevät työkalut

Voit tarkistaa sisällön tarkat tiedot ilmaisinalueelta.

• Aiheeseen liittyviä vinkkejä: Sisältää aiheeseen liittyvää sisältöä, jota käyttäjät ovat katsoneet luettuaan tämän sivun. Muita mahdollisia tietoja:
    • Aiheeseen liittyvät kysymykset: Etsi katsomaasi sisältöön liittyviä kysymyksiä ja vastauksia.
    • Videot: Katsomaasi sivuun liittyvistä videoista koostuva karuselli.
    • Asiakirjat: Nykyiseen sivuun liittyviä suosituksia asiakirjoista, joihin voit tutustua seuraavaksi.
    • Aiheeseen liittyvät kyselyt: Etsi aiheeseen liittyviä hakuja, jotta voit jatkaa aiheeseen tutustumista.
    • Mainittu taho: Kokoaa sivulla mainitut paikalliset tulokset ja tarjoaa linkit kyseiseen tahoon liittyviin Google-hakuihin.
  • Sivun paikat: Sisältää vieritettäviä kuvia, pistearvion, lyhyen arvostelun, osoitetiedot ja tärkeitä toimintoja kussakin paikassa.
  • Tietoja tästä sivusta: Sisältää sisäisiä ja ulkoisia tietoja sivun lähteestä, esimerkiksi lähteeseen liittyviä verkkotuloksia ja sen, milloin Google lisäsi sivun hakemistoon ensimmäistä kertaa. Katso lisätietoa verkkosivusta.

Vinkki: Joillakin sivuilla näkyy vain "Tietoja tästä sivusta". Muita osioita, kuten "Sivun paikat" tai "Aiheeseen liittyviä vinkkejä", ei välttämättä ole saatavilla.

Miten dataa käytetään