Kokeellisten ominaisuuksien testaaminen Chromessa

Voit tutustua testiominaisuuksiin, ennen kuin ne lisätään Chromeen, ja antaa palautetta.

Tip: To try experiments in Search on Chrome, including AI-powered experiences, learn how to sign up for Search Labs.

Ominaisuuksien ottaminen käyttöön tai pois käytöstä

Lataa Chrome Beta, niin pääset käyttämään kokeellisia ominaisuuksia.

1. Avaa Chrome.
  2. Valitse osoitepalkin vierestä Kokeilut .
  3. Valitse ominaisuuden nimen ja kuvauksen vierestä alanuoli ja sitten Käytössä.
  4. Käynnistä selain uudelleen.

Palautteen antaminen ominaisuuksista

Jos testaat ominaisuuksia, voit antaa palautetta seuraavista:

• Ominaisuuden käyttökokemus
  • Ongelmat
  • Parannusehdotukset

Voit antaa palautetta näin:

1. Avaa Chrome.
  2. Valitse osoitepalkin vierestä Kokeilut .
  3. Valitse ominaisuuden nimen ja kuvauksen vierestä Lähetä palautetta.