Lainausten ja tekstin jakaminen tai niihin linkittäminen Chromessa

Voit luoda jaettavan linkin, joka vie suoraan tietyllä sivulla olevaan korostettuun tekstiin.

Näin voit luoda linkin, joka vie suoraan korostettuun tekstiin:

1. Avaa Chrome Chrome Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Siirry sivulle, jolla jaettava teksti on.
  3. Korosta jaettava teksti koskettamalla sitä pitkään ja vetämällä sitten sormella.
  4. Valitse Jaa.
    • Vinkki: Jos haluat jakaa pelkän korostuksen ilman linkkiä, valitse Linkki .
  5. Valitse sovellus, johon haluat liittää linkin ja tekstin.
Vinkki: Voit jakaa korostetun tekstin uudelleen tai poistaa korostuksen tekstistä.
  • Jaa korostettu teksti uudelleen valitsemalla Jaa korostus.
  • Jos haluat poistaa korostuksen tekstistä ja palauttaa URL-osoitteen alkuperäiseen tilaan, valitse Poista korostus.