Lainausten ja tekstin jakaminen tai niihin linkittäminen Chromessa

Voit luoda jaettavan linkin, joka vie suoraan tietyllä sivulla olevaan korostettuun tekstiin.

Näin voit luoda linkin, joka vie suoraan korostettuun tekstiin:

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Siirry sivulle, jolla jaettava teksti on.
  3. Korosta jaettava teksti klikkaamalla ja pitämällä sitä painettuna ja vetämällä sitten hiirellä.
  4. Voit avata kontekstivalikon klikkaamalla korostettua tekstiä hiiren kakkospainikkeella.
  5. Valitse Kopioi linkki korostukseen
    • Jos vaihtoehto ei ole saatavilla, ominaisuus ei ehkä toimi valitussa maassa.
  6. Liitä linkki minne tahansa, esim. sähköpostiviestiin tai viestiketjuun.

Vinkki: Jos haluat poistaa korostuksen linkitetystä sisällöstä, klikkaa korostettua tekstiä kakkospainikkeella ja valitse Poista korostus.