Sivujen jakaminen Chromessa

Kun selaat Chromella, voit jakaa sivuja muille toisten sovellusten kautta.
Sivujen jakaminen muille
  1. Avaa Chrome Chrome iPhonella tai iPadilla.
  2. Siirry sivulle, jonka haluat jakaa.
  3. Valitse osoitepalkin vierestä Jaa Jaa.
  4. Valitse sovellus, jonka kautta haluat jakaa linkin.
    • Vinkki: Jos jotain sovellusta ei ole mainittu, voit jakaa sille valitsemalla Lisää Lisää.
Sivujen jakaminen itsellesi
  1. Avaa Chrome Chrome iPhonella tai iPadilla.
  2. Klikkaa osoitepalkkia ja sitten Jaa Jaa ja sitten Lähetä laitteillesi.
    • Sinun täytyy ehkä kirjautua Google-tilillesi.
  3. Valitse laite, jolle sivu lähetetään.
    • Jos et löydä laitteita, et ole kirjautuneena tilillesi muilla laitteilla.
  4. Saat valitulle laitteelle ilmoituksen sivusta, jonka jaoit itsellesi.
Sivujen jakaminen QR-koodilla
Voit luoda QR-koodin (pikavastauksen) jakaaksesi muille sivun Chromesta.
  1. Avaa Chrome Chrome iPhonella tai iPadilla.
  2. Siirry sivulle, jonka haluat jakaa.
  3. Valitse yläreunasta Jaa Jaa ja sitten Luo QR-koodi.
  4. Valitse QR-koodin alta Jaa.

Vinkki: Voit myös lukea QR-koodin jonkun toisen puhelimelta omalla kamerallasi.

"QR-koodi" on Denso Wave Incorporatedin rekisteröity tavaramerkki Japanissa ja muissa maissa.