Sivujen jakaminen Chromessa

Kun selaat Chromella, voit jakaa sivuja muille toisten sovellusten kautta.
Sivujen jakaminen muille
  1. Avaa Chrome Chrome Android-laitteella.
  2. Siirry sivulle, jonka haluat jakaa.
  3. Valitse osoitepalkin vierestä Lisää Lisää ja sitten Jaa…
  4. Valitse sovellus, jonka kautta haluat jakaa linkin.
    • Näet lisää sovelluksia valitsemalla Lisää Lisää.
Vinkki: Jos jaat verkkosivuja usein, hakukentän oikealla puolella voi näkyä pikakomento Jaa Jaa. Jos näin ei ole, voit lisätä Jaa Jaa ‑kuvakkeen.
  1. Valitse Lisää Lisää Asetukset ja sitten Työkalupalkin pikakuvake.
  2. Valitse Jaa.
Sivuilla olevien kuvien ja linkkien jakaminen
Voit vetää kuvan tai linkin sivulta toiseen sovellukseen, kuten Gmailiin tai Driveen.
  1. Avaa Chrome Chrome Android-tabletilla.
  2. Siirry sivulle, jolla jaettava kuva tai linkki on.
  3. Avaa sovellus, johon haluat pudottaa kuvan tai linkin.
  4. Vaihda jaettuun näkymään.
    1. Pyyhkäise näytön alareunasta ylöspäin.
    2. Kosketa Chrome-logoa pitkään avoimen Chrome-ikkunan yläpuolella.
    3. Valitse Ylhäällä tai Jaettu näyttö.
  5. Kosketa kuvaa tai linkkiä pitkään ja vedä se valitsemaasi sovellukseen.
Kuvakaappausten jakaminen ja muokkaaminen

Kun olet ottanut kuvakaappauksen, voit muokata sitä, jakaa sen muille tai kopioida sen toiseen sovellukseen. Voit myös ottaa näyttöä pidempiä kuvakaappauksia.

1. Avaa Chrome Chrome Android-laitteella.
  2. Siirry sivulle, jolta haluat jakaa kuvakaappauksen.
  3. Valitse osoitepalkin vierestä Lisää Lisää ja sitten Jaa…
  4. Valitse Pitkä kuvakaappaus.
    • Pitkä kuvakaappaus: Voit pidentää kuvakaappausta vetämällä rajauskahvoista. Kun olet valmis, valitse Vahvista .
  5. Voit jakaa kuvakaappauksen toiselle henkilölle tai sovellukselle tai tallentaa sen laitteellesi.
Sivujen jakaminen itsellesi
  1. Avaa Chrome Chrome Android-laitteella.
  2. Siirry sivulle, jonka haluat jakaa.
  3. Klikkaa osoitepalkkia ja sitten Jaa Jaa ja sitten Lähetä laitteillesi.
    • Sinun täytyy ehkä kirjautua Google-tilillesi.
  4. Valitse laite, jolle sivu lähetetään.
    • Jos et löydä laitteita, et ole kirjautuneena tilillesi muilla laitteilla.
  5. Saat valitulle laitteelle ilmoituksen sivusta, jonka jaoit itsellesi.
Sivujen jakaminen QR-koodilla

Voit luoda QR-koodin (pikavastauksen) jakaaksesi muille sivun Chromesta.

1. Avaa Chrome Chrome Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Siirry sivulle, jonka haluat jakaa.
  3. Valitse yläpalkin kohdalta Lisää Järjestä ja sitten Jaa…
  4. Valitse QR-koodi .
  5. Jaa sivuja tai lataa QR-koodi näytöllä näkyvien ohjeiden mukaan.
    • Voit myös lukea QR-koodin jonkun toisen puhelimelta omalla kamerallasi.

Vinkki: Voit myös hakea QR-koodeja ja viivakoodeja Chromessa Android-laitteella.

"QR-koodi" on Denso Wave Incorporatedin rekisteröity tavaramerkki Japanissa ja muissa maissa.