Få innsikt i statusen for bedriftsprofilen din for masseopplastinger

Det kan hende at ikke alle beliggenhetene dine er publisert på Google. Slik sjekker du om en beliggenhet er publisert:

1. Logg på for å administrere bedriftsprofilen din
    • Hvis du har flere bedriftskontoer, velger du kontoen som inneholder beliggenhetene du vil endre.
  2. Øverst til venstre klikker du på Meny Meny og så Administrer bedrifter.
  3. Du finner oppdatert informasjon om den aktuelle beliggenheten i statuskolonnen.

Hvis statusen ikke er «Publisert», finner du mer informasjon om hvordan du løser problemet nedenfor:

Status Betydning Slik løser du det
Venter på bekreftelse Bekreftelsesprosessen har startet, men den er ikke fullført. Skriv inn PIN-koden for bekreftelse du har fått på e-post.
Ikke bekreftet  Før du kan redigere bedriftsprofilen din, må Google bekrefte den. Hvis du gjør endringer før profilen er bekreftet, vises kanskje ikke alle endringene.

Massebekreftelse av ti eller flere beliggenheter for den samme bedriften:

For en bedrift med tjenesteområde eller hvis du representerer flere bedrifter:

Bekreftet Beliggenheten din er bekreftet og vises på Google, da den har bestått kvalitetskontrollene. Du finner mer informasjon under statusen «Venter på evaluering». Alt er klart. Du trenger ikke å gjøre noe. Finn ut hvordan du sjekker om profilen din er publisert
Publisert (med oppdateringer) eller oppdateringer fra Google Beliggenheten er publisert på Google Maps, og vi har oppdatert opplysningene for den basert på den nyeste informasjonen vi har mottatt. Sørg for at profilen din er synkronisert med Google Maps.  Klikk på beliggenheten for å godkjenne eller korrigere Google-oppdateringene. Finn ut mer om Google-oppdateringer.
Feil Dataene du har lastet opp for beliggenheten, inneholder én eller flere feil. Du må korrigere alle feil før beliggenhetsdataene dine blir publisert på Maps. Finn ut mer om feil Legg til beliggenheten i regnearket på nytt, last opp regnearket, og rett opp feilene ved å følge denne fremgangsmåten. Hvis du fortsatt har problemer, kan du kontakte oss.
Treff er funnet Dataene du lastet opp for beliggenheten, samsvarer med data for en eksisterende beliggenhet på Maps.
  1. Du kan bekrefte at beliggenheten samsvarer med dataene på Maps, ved å klikke på Bekreft beliggenheten
  2. Gjør følgende på skjermen som vises:
    • Klikk på Bruk denne beliggenheten for Maps-oppføringen for beliggenheten din.
    • Hvis du ikke ser posisjonen din på kartet, klikker du på Legg til beliggenhet.
Du har ikke tilgang Beliggenheten har en annen bekreftet eier på Google. Hver beliggenhet kan bare ha én bekreftet eier. Du kan løse dette problemet på flere måter. Finn ut mer om hvordan du løser problemer knyttet til «Du har ikke tilgang».
Dupliserte beliggenheter Beliggenheten du lastet opp, er en kopi av en beliggenhet som allerede er bekreftet. Sjekk beliggenhetene i feeden din. Hvis beliggenheten allerede er registrert i kontoen din, fjerner du den. Finn ut mer om hvordan du kan rette opp i dupliserte beliggenhetsoppføringer.
Dupliserte adresser Denne beliggenheten har samme adresse som en annen beliggenhet i kontoen din. Gi beliggenheten en unik adresse eller en unik butikkode. Hvis du finner adressen eller butikkoden, fjerner du den. Bruk ulike butikkoder for å skille mellom beliggenheter som har samme adresse.
Manglende butikkoder Det mangler en butikkode for denne beliggenheten. Butikkoder er nødvendig for å sikre at endringer gjenspeiles riktig i kontoen din. Du kan legge til butikkoder manuelt eller ta dem med i det neste regnearket du importerer. Finn ut mer om manglende butikkoder.
Venter på evaluering Beliggenheten venter på å bli evaluert. Det kan også hende at Google tar en gjennomgang av en oppdatering eller en foreslått endring av beliggenheten din. Du trenger ikke å gjøre noe. Vent til evalueringen er fullført. Finn ut hvordan du sjekker om profilen din er publisert.
Nedlasting ikke slått på Denne beliggenheten kan ikke lastes ned til en CSV-fil uten at du gjør noe først.

Du kan laste ned beliggenheten til en CSV-fil ved å se gjennom bedriftsinformasjonen din og fullføre eventuelle andre ventende oppgaver, for eksempel bekreftelse eller ventende Google-oppdateringer.

Lagrer Beliggenheten er under behandling. Sjekk igjen om noen minutter for å se en oppdatert status.
Deaktivert Denne beliggenheten er deaktivert på grunn av brudd på kvalitetsretningslinjene. Når du er sikker på at beliggenheten din overholder retningslinjene våre og inneholder all obligatorisk informasjon, kan du be om at beliggenheten gjenopprettes.
Suspendert Profilen eller kontoen din har brutt retningslinjene våre, og publikum kan ikke nå den lenger.  Eierne og administratorene av profilen din kan fortsatt redigere den og be om å få den gjenopprettet. Finn ut hvordan du kan korrigere en suspendert bedriftsprofil, og be om at beliggenheten gjenopprettes.

Relaterte ressurser