Inzicht krijgen in de status van uw bedrijfsprofiel voor bulkuploads

U heeft misschien gemerkt dat niet al uw locaties zijn gepubliceerd op Google. Zo kunt u checken of uw locatie is gepubliceerd:

1. Log in om uw Bedrijfsprofiel te beheren.
    • Als u meer dan één zakelijk account heeft, kiest u het account met de locaties die u wilt bewerken.
  2. Klik linksboven op Menu Menu en dan Bedrijven beheren.
  3. Check de kolom Status voor de meest recente informatie over uw locatie.

Als de status anders dan 'Gepubliceerd' is, controleert u de onderstaande informatie over oplossingen voor het probleem:

Status Betekenis Oplossing
'In afwachting van verificatie' Het verificatieproces is begonnen maar nog niet afgerond. Geef de verificatiepincode op die per e-mail is gestuurd.
Niet geverifieerd U moet uw bedrijfsprofiel laten verifiëren voordat u het kunt bewerken. Als u wijzigingen aanbrengt voordat uw profiel is geverifieerd, worden sommige bewerkingen mogelijk niet getoond.

Bulkverificaties van 10 of meer locaties van hetzelfde bedrijf:

Voor bedrijven met een servicegebied of als u meerdere bedrijven vertegenwoordigt:

Geverifieerd Uw locatie is geverifieerd en wordt op Google getoond nu de kwaliteitsbeoordeling is afgerond. Raadpleeg voor meer informatie de status 'Wordt beoordeeld'. Dat is alles. Geen actie vereist. Lees meer informatie over hoe u kunt nagaan of uw profiel wordt getoond.
'Gepubliceerd (met updates)' of 'Updates van Google' De locatie is gepubliceerd in Google Maps en de bijbehorende gegevens zijn geüpdatet op basis van de meest recente informatie die we hebben ontvangen. Houd uw profiel gesynchroniseerd met Google Maps.  Klik op de locatie om de updates van Google te accepteren of te corrigeren. Meer informatie over updates van Google.
'Fouten' Er zijn een of meer fouten gevonden in de gegevens die u voor de locatie heeft geüpload. U moet alle fouten oplossen voordat uw gegevens voor de locatie worden gepubliceerd in Maps. Meer informatie over fouten  Voeg de locatie toe aan uw spreadsheet, upload de spreadsheet en corrigeer de fouten door deze stappen te volgen. Als u nog steeds problemen ondervindt, neemt u contact met ons op.
'Overeenkomsten gevonden' De gegevens die u voor de locatie heeft geüpload, komen overeen met de gegevens van een bestaande locatie in Maps.
  1. Klik op Locatie bevestigen om te bevestigen dat uw locatie overeenkomt met de gegevens in Maps.
  2. Op het weergegeven scherm kunt u het volgende doen:
    • Klik op Deze locatie gebruiken voor de Maps-vermelding voor uw locatie.
    • Als uw locatie niet wordt weergegeven op de kaart, klikt u op Locatie toevoegen.
Toegang nodig De locatie heeft een andere geverifieerde eigenaar op Google. Een locatie kan maar één geverifieerde eigenaar hebben. U heeft verschillende mogelijkheden om dit probleem op te lossen. Lees meer informatie over hoe u het probleem 'Toegang nodig' kunt oplossen.
'Dubbele locaties' De locatie die u heeft geüpload, is een duplicaat van een locatie die al is geverifieerd. Controleer de locaties in uw feed. Als de locatie al in uw account blijkt te staan, verwijdert u deze. Meer informatie over hoe u dubbele locaties oplost.
'Dubbele adressen' Deze locatie heeft hetzelfde adres als een andere locatie in uw account. Geef de locatie een uniek adres of een unieke winkelcode. Als u het adres of de winkelcode vindt, verwijdert u die. Gebruik winkelcodes om onderscheid te maken tussen locaties met hetzelfde adres.
'Ontbrekende winkelcodes' Voor deze locatie ontbreekt een winkelcode. Winkelcodes zijn vereist om ervoor te zorgen dat wijzigingen correct worden toegepast in uw account. U kunt winkelcodes handmatig toevoegen of opnemen in uw volgende import. Meer informatie over ontbrekende winkelcodes
'Wordt beoordeeld' De locatie wordt beoordeeld. Google kan ook een update of voorgestelde bewerking voor uw locatie beoordelen. Geen actie vereist. Wacht tot de beoordeling is afgerond. Lees meer informatie over hoe u kunt nagaan of uw profiel wordt getoond.
Downloaden niet aangezet Deze locatie kan pas worden gedownload naar een csv-bestand nadat u een actie heeft uitgevoerd.

Als u de locatie wilt downloaden naar een csv-bestand, controleert u uw bedrijfsinformatie en voltooit u andere openstaande taken, zoals verificatie of updates van Google die in behandeling zijn.

'Opslaan' Deze locatie wordt verwerkt. Controleer over een paar minuten nog eens of er een geüpdatete status wordt weergegeven.
'Uitgeschakeld' Deze locatie is uitgezet wegens kwaliteitsproblemen. Als u zeker weet dat de locatie voldoet aan onze richtlijnen en dat u alle vereiste informatie heeft opgegeven, kunt u een herstelverzoek voor de locatie indienen.
Opgeschort Het profiel of account heeft ons beleid geschonden en is niet meer openbaar toegankelijk.  Eigenaren en beheerders van uw profiel kunnen nog steeds bewerkingen uitvoeren en bezwaar maken om het profiel te herstellen. Bekijk informatie over hoe u problemen met een opgeschort bedrijfsprofiel oplost en hoe u een herstelverzoek voor de locatie kunt indienen.