Yritysprofiilin joukkoladattujen toimipisteiden tila

Olet ehkä huomannut, ettei kaikkia yrityksesi toimipisteitä julkaista Googlessa. Seuraavien ohjeiden avulla voit tarkistaa, onko toimipisteesi julkaistu:

1. Kirjaudu sisään, jotta voit ylläpitää Yritysprofiiliasi
    • Jos sinulla on useita yritystilejä, valitse niistä se, jolla olevia toimipisteitä haluat muokata.
  2. Klikkaa ylhäältä vasemmalta Valikko Valikko ja sitten Yritysten hallinta.
  3. Tarkista Tila-sarakkeesta haluamasi toimipisteen viimeisimmät tiedot.

Jos tila ei ole Julkaistu, saat lisätietoja tilanteen ratkaisemisesta tutustumalla seuraaviin ohjeisiin:

Tila Merkitys Korjaus
Odottaa vahvistusta Vahvistusprosessi on alkanut, mutta ei ole valmis. Lisää sähköpostitse saamasi vahvistuskoodi (PIN-koodi).
Vahvistamaton Voit muokata Yritysprofiiliasi vasta, kun Google on todentanut sen. Jos muokkaat profiilia ennen kuin se on todennettu, osa muokkauksista ei välttämättä näy.

Vähintään kymmenen saman yrityksen toimipisteen joukkotodennus:

Jos yrityksesi on paikallinen palveluyritys tai edustat useita yrityksiä:

Vahvistettu Toimipiste on vahvistettu, se näkyy Googlessa ja on läpäissyt laatutarkistukset. Lisätietoja on Odottaa tarkistusta ‑tilaa käsittelevässä ohjeessa. Kaikki on valmista. Toimenpiteitä ei tarvita. Lue, miten voit tarkistaa, onko profiilisi käytössä
Julkaistu (ja päivitetty) tai Googlen päivityksiä Toimipiste on julkaistu Google Mapsissa, ja sen tiedot on päivitetty uusimpien saamiemme tietojen perusteella. Pidä profiilisi synkronoituna Google Mapsin kanssa.  Hyväksy Google‑päivitykset tai tee niihin korjauksia klikkaamalla toimipistettä. Lue lisää Google‑päivityksistä.
Virheet Lähettämissäsi toimpistetiedoissa on ainakin yksi virhe. Kaikki virheet on korjattava, ennen kuin toimipisteen tiedot voidaan julkaista Mapsissa. Lue lisää virheistä. Lisää toimipiste laskentataulukkoon, lataa taulukko ja korjaa virheet näiden ohjeiden avulla. Jos ongelma ei ratkea, ota meihin yhteyttä.
Osumia löytyi Lähettämäsi tiedot vastaavat Mapsiin aiemmin lisätyn toimipisteen tietoja.
  1. Vahvista toimipisteen tietojen ja Mapsin tietojen yhdenmukaisuus klikkaamalla Vahvista sijainti ‑painiketta.
  2. Seuraavassa näkymässä voit tehdä seuraavaa:
    • Klikkaa Käytä tätä sijaintia toimipistettäsi vastaavan Maps-merkinnän kohdalla.
    • Jos et näe toimipistettä kartalla, valitse Lisää sijainti.
Käyttöoikeudet tarvitaan Toinen henkilö on vahvistanut toimipisteen omistajuuden Googlessa. Kullakin toimipisteellä voi olla vain yksi vahvistettu omistaja. Tämän tilanteen ratkaisemiseen on useita vaihtoehtoja. Lue lisää käyttöoikeusongelmien ratkaisemisesta.
Päällekkäisiä toimipisteitä Lataamasi toimipiste on jonkin aiemmin todennetun toimipisteen kopio. Tarkista syötteesi toimipisteet. Jos huomaat, että toimipiste on jo tililläsi, poista se. Lue lisää päällekkäisten toimipisteiden poistamisesta.
Päällekkäiset osoitteet Tällä toimipisteellä on sama osoite kuin toisella tilisi toimipisteellä. Anna toimipisteelle yksilöllinen osoite tai toimipistekoodi. Jos löydät osoitteen tai toimipistekoodin, poista se. Erota samassa osoitteessa sijaitsevat toimipisteet toisistaan toimipistekoodien avulla.
Toimipistekoodit puuttuvat Toimipisteeltä puuttuu toimipistekoodi. Toimipistekoodeilla varmistetaan, että muutokset otetaan oikein käyttöön tililläsi. Voit lisätä toimipistekoodit manuaalisesti tai seuraavan tuonnin yhteydessä. Lue lisää puuttuvista toimipistekoodeista.
Odottaa tarkistusta Toimipiste odottaa tarkistusta. Google saattaa parhaillaan tarkistaa toimipisteeseen tehtyä päivitystä tai ehdotettua muokkausta. Toimenpiteitä ei tarvita. Odota, että tarkistus on valmis. Lue lisää siitä, miten voit tarkistaa, onko profiilisi käytössä.
Lataus ei ole käytössä Tätä toimipistettä ei voi ladata CSV-tiedostoon ennen kuin olet tehnyt tietyt toimenpiteet.

Voit ladata toimipisteen CSV-tiedostoon tarkistamalla yritystietosi ja viimeistelemällä sitten muut jäljellä olevat tehtävät, kuten todennuksen tai odottavat Google-päivitykset.

Tallennetaan Tätä toimipistettä käsitellään. Tarkista tilan päivitys muutaman minuutin kuluttua.
Poistettu käytöstä Tämä toimipiste on poistettu käytöstä laatusääntörikkomusten vuoksi. Kun olet varma, että toimipaikkasi on ohjeidemme mukainen ja sisältää kaikki vaaditut tiedot, voit pyytää sen palauttamista.
Jäädytetty Profiilissa tai tilillä on havaittu käytäntörikkomus, eikä yleisö enää voi käyttää kyseisiä tietoja.  Profiilin omistajat ja ylläpitäjät voivat edelleen muokata tietoja ja pyytää profiilin palauttamista. Katso, miten ratkaiset jäädytetyn Yritysprofiilin ongelmat, ja pyydä toimipisteen palauttamista.

Muita lähteitä