Entendre l'estat d'un perfil d'empresa per a les pujades massives

És possible que observis que no totes les teves ubicacions es publiquen a Google. Per comprovar si una ubicació està publicada:

1. Inicia la sessió per gestionar el teu perfil d'empresa
    • Si tens més d'un compte d'empresa, tria el que tingui les ubicacions que vols editar.
  2. A la part superior esquerra, fes clic a Menú Menú i, a continuació, Gestiona les empreses.
  3. Consulta la columna "Estat" per veure la informació més recent de la ubicació.

Si l'estat no és "Publicat", consulta la taula següent per obtenir més informació sobre com pots solucionar la situació:

Estat Significat Com es corregeix
Pendent de verificació El procés de verificació s'ha iniciat però encara no ha finalitzat. Introdueix el PIN de verificació que has rebut per correu electrònic.
Sense verificar  Perquè puguis editar el teu perfil d'empresa, primer Google l'ha de verificar. Si fas canvis abans que es verifiqui el perfil, és possible que alguns no es mostrin.

Verificacions massives de 10 ubicacions o més d'una mateixa empresa:

Per a les empreses amb zona de servei, o si representes diverses empreses:

Verificat La ubicació s'ha verificat i es mostra a Google perquè ha superat les comprovacions de qualitat. Per obtenir més informació, consulta l'estat "Pendent de revisió". Tot llest. No cal que facis res. Obtén informació sobre com pots comprovar si el teu perfil està publicat
Publicat (amb actualitzacions) o Actualitzacions de Google La ubicació s'ha publicat a Google Maps i els detalls s'han actualitzat en funció de la informació més recent que hem rebut. Mantén el teu perfil sincronitzat amb Google Maps.  Fes clic a la ubicació per aprovar o corregir les actualitzacions de Google. Obtén més informació sobre les actualitzacions de Google.
Errors Les dades que has penjat per a la ubicació contenen un o més errors. Cal que els corregeixis per tal que les dades de la ubicació es puguin publicar a Maps. Obtén més informació sobre els errors Torna a afegir la ubicació al full de càlcul, penja'l i segueix aquests passos per corregir els errors. Si continues tenint problemes, posa't en contacte amb nosaltres.
S'han trobat coincidències Les dades d'ubicació que has penjat coincideixen amb les dades d'una ubicació que ja existeix a Maps.
  1. Per confirmar que la teva ubicació coincideix amb les dades de Maps, fes clic a Confirma la ubicació
  2. A la pantalla que es mostra:
    • Fes clic a Utilitza aquesta ubicació al costat de l'entrada de Maps que coincideixi amb la teva ubicació.
    • O bé, si no veus la teva ubicació al mapa, fes clic a Afegeix una ubicació.
Accés necessari La ubicació té un altre propietari verificat a Google. Cada ubicació només pot tenir un propietari verificat. Tens diverses opcions per solucionar aquest problema. Obtén més informació sobre com es resol l'estat "Accés necessari".
Ubicacions duplicades La ubicació que has penjat és un duplicat d'una altra ubicació ja verificada. Revisa les ubicacions del teu feed. Si veus que la ubicació ja és al compte, suprimeix-la. Obtén més informació sobre com pots corregir ubicacions duplicades.
Adreces duplicades Aquesta ubicació utilitza la mateixa adreça que una altra ubicació del compte. Assigna una adreça o un codi de botiga únics a la ubicació. Si trobes l'adreça o el codi de botiga, suprimeix-los. Fes servir els codis de botiga per diferenciar les ubicacions que tinguin la mateixa adreça.
Falten els codis de botiga Falta el codi de botiga d'aquesta ubicació. Els codis de botiga són necessaris per garantir que els canvis s'apliquin correctament al teu compte. Pots afegir els codis de botiga manualment o bé incloure'ls a la propera importació. Obtén més informació sobre les ubicacions sense codis de botiga.
Pendent de revisió La ubicació està pendent de revisió. També pot ser que Google estigui revisant una actualització o un suggeriment de canvi relatiu a la ubicació. No cal que facis res. Espera que finalitzi la revisió. Obtén informació sobre com es pot comprovar si el perfil està publicat.
Baixada no activada Per poder baixar aquesta ubicació en format CSV abans cal que duguis a terme algun tipus d'acció.

Per baixar la ubicació en format CSV, revisa la informació d'empresa i completa les tasques que tinguis per fer, com ara la verificació o les actualitzacions de Google pendents.

S'està desant Aquesta ubicació s'està processant. Torna a consultar-ho d'aquí a una estona per veure l'estat actualitzat.
Desactivat Aquesta ubicació s'ha desactivat perquè infringeix les directrius de qualitat. Un cop t'hagis assegurat que la ubicació compleix les nostres directrius i que inclou tota la informació necessària, pots sol·licitar que es restableixi la ubicació.
Suspès El perfil o el compte han infringit les nostres polítiques i el públic ja no hi pot accedir.  Els propietaris i els gestors del perfil poden fer canvis i enviar una apel·lació perquè es restableixi. Obtén informació sobre com pots corregir un perfil d'empresa suspès i sol·licitar que es restableixi la ubicació.