Oversikt over masseadministrering av beliggenheter

Et kjent problem: Hotellattributter kan ikke oppdateres ved å laste opp regneark. De kan oppdateres via API-et og oversikten. Finn ut mer om Business Profile API.

Hvis bedriften din har minst 10 beliggenheter, kan du legge til, bekrefte og administrere alle disse samtidig. Bedriften må overholde Googles kvalitetsretningslinjer for å kunne vises på Søk, på Maps og i andre Google-tjenester.

Sånn kan du administrere flere profiler samtidig:

1. Hvis du bruker en e-postadresse som er på bedriftsdomenet ditt, kan du opprette en Google-konto for bedriften din. Hvis bedriftens nettsted for eksempel er www.example.com, kan en e-postadresse på bedriftsdomenet se slik ut: du@example.com. Det tar lengre tid å få bekreftet e-postadresser som ikke er på bedriftsdomenet ditt, noe som kan forsinke prosessen med å vise bedriftsinformasjonen din på Google. Brukerstøtteteamet kommer til å få behov for å kontakte deg, så du må bruke en e-postadresse som fungerer.
  2. Opprett en bedriftsgruppe (tidligere kalt bedriftskonto) for å administrere beliggenhetene dine. Med bedriftsgrupper (bedriftskontoer) kan du trygt dele administreringen av beliggenhetene dine med flere brukere og kjøre beliggenhetsbaserte annonsekampanjer. Finn ut mer om bedriftsgrupper (bedriftskontoer)
  3. Opprett et regneark som inneholder alle beliggenhetene dine. Skriv inn bedriftsinformasjon for alle beliggenhetene på ett sted, slik at du kan bekrefte alle samtidig.
  4. Last opp regnearket. Legg til alle beliggenhetene du administrerer, før du laster opp regnearket. Se gjennom vanlige problemer som kan forsinke massebekreftelsen, for å påse at beliggenhetene bekreftes så raskt som mulig.
  5. Gjennomgå informasjonen om beliggenhetene, og korriger eventuelle feil. Når regnearksfilen er lastet opp, vises beliggenhetene i oversikten. Du blir så bedt om å rette opp i eventuelle feil før beliggenhetene kan publiseres. Finn ut mer om feilretting
  6. Be om massebekreftelse. For å være sikker på at bedriftsinformasjonen din er nøyaktig, og at bare du, bedriftseieren eller den autoriserte representanten kan administrere den, må du bekrefte beliggenhetene dine. Du kan be om bekreftelse ved å sende inn et skjema med informasjon om deg selv og bedriften din. Beliggenhetene dine kan ikke vises på Søk eller Maps eller i andre Google-tjenester før du har bekreftet dem.
  7. Hold bedriftsinformasjonen din oppdatert. Du kan legge til og endre beliggenheter i oversikten, fjerne dem fra oversikten eller laste opp et oppdatert regneark. Finn ut hvordan du kan endre bedriftsinformasjon