Yleiskatsaus sijaintien joukkohallintaan

Tunnettu ongelma: Hotellin määritteitä ei voi päivittää lataamalla laskentataulukkoa. Jos haluat päivittää hotellin määritteitä, käytä ohjelmointirajapintaa (APIa) ja hallintapaneelia. Lue lisää Business Profile APIsta.

Jos yritykselläsi on vähintään 10 sijaintia, voit lisätä, vahvistaa ja hallinnoida niitä kerralla. Yrityksesi on täytettävä Googlen laatusäännöt, jotta se voidaan näyttää Mapsissa, haussa ja muissa Google-ominaisuuksissa.

Jos haluat ylläpitää useita profiileita samanaikaisesti, toimi seuraavasti:

1. Jos käytät sähköpostiosoitetta, joka sisältää yrityksesi verkkotunnuksen, luo Google-tili yrityksellesi. Jos yrityksesi verkkosivusto on esimerkiksi www.example.com, yrityksesi verkkotunnuksen sisältävä sähköpostiosoite olisi sinä@example.com. Sähköpostiosoitteen todentaminen kestää kauemmin, jos se ei sisällä yrityksesi verkkotunnusta. Tämä voi viivästyttää yritystietojen lisäämistä Googleen. Tukitiimin on saatava sinuun yhteys, joten käytäthän toimivaa sähköpostiosoitetta.
  2. Luo yritysryhmä (jota kutsuttiin aiemmin yritystiliksi), jotta voit ylläpitää toimipisteitäsi. Yritysryhmien tai ‑tilien avulla voit jakaa toimipisteiden ylläpidon turvallisesti useiden käyttäjien kesken ja julkaista toimipistekohtaisia mainoskampanjoita. Lue lisää yritysryhmistä ja ‑tileistä.
  3. Luo laskentataulukko kaikista toimipisteistäsi. Lisää kaikkien toimipisteidesi yritystiedot samaan paikkaan, jotta voit todentaa ne kaikki kerralla.
  4. Lataa laskentataulukko palvelimelle. Lisää kaikki ylläpitämäsi toimipisteet ennen laskentataulukon lataamista. Tutustu joukkotodennusta viivästyttäviin yleisiin ongelmiin, jotta toimipisteesi voidaan todentaa mahdollisimman nopeasti.
  5. Tarkista toimipisteet ja korjaa virheet. Kun laskentataulukkotiedosto on ladattu, toimipisteet näkyvät hallintapaneelissasi. Sinua pyydetään korjaamaan mahdolliset virheet ennen toimipisteiden julkaisemista. Lue lisää virheiden korjaamisesta.
  6. Pyydä joukkotodennusta. Todentamalla toimipisteesi voit varmistaa, että tiedot ovat oikein ja että vain sinulla, yrityksen omistajalla tai valtuutetulla edustajalla on oikeus ylläpitää niitä. Voit pyytää todennusta lähettämällä lomakkeen, jossa on tietoja sinusta ja yrityksestäsi. Toimipisteet eivät voi näkyä Haussa, Mapsissa tai muissa Googlen palveluissa, ennen kuin ne on todennettu.
  7. Pidä yritystiedot ajan tasalla. Voit lisätä, poistaa ja muokata toimipisteitä hallintapaneelin kautta tai ladata päivitetyn laskentataulukon. Lue lisää yritystietojen muokkaamisesta.