Informació general de la gestió massiva d'ubicacions

Problema conegut: no pots actualitzar els atributs de l'hotel penjant fulls de càlcul. Per actualitzar els atributs de l'hotel, fes servir l'API i el tauler. Obtén més informació sobre l'API de Perfil d'empresa.

Si la teva empresa té deu ubicacions o més, pots afegir-les, verificar-les i gestionar-les totes alhora. L'empresa ha de complir les directrius de qualitat de Google perquè puguem mostrar-la a Maps, a la Cerca i en altres propietats de Google.

Per gestionar perfils de manera massiva:

1. Si fas servir una adreça electrònica amb el domini de la teva empresa, has de crear un compte de Google per a la teva empresa. Per exemple, si el lloc web de l'empresa és www.example.com, una adreça electrònica amb el domini de la teva empresa podria ser nom@example.com. Les adreces electròniques que no estan vinculades amb el domini de l'empresa tarden més a verificar-se i poden endarrerir el procés de penjar la informació de l'empresa a Google. Fes servir una adreça electrònica que funcioni, perquè l'equip d'assistència s'haurà de posar en contacte amb tu.
  2. Crea un grup empresarial (abans anomenat "compte d'empresa") per gestionar les ubicacions. Els grups empresarials o comptes d'empresa permeten compartir de manera segura la gestió d'ubicacions amb diversos usuaris, així com publicar campanyes d'anuncis basades en la ubicació. Més informació sobre els grups empresarials o comptes d'empresa
  3. Crea un full de càlcul amb totes les ubicacions. Introdueix en un únic lloc la informació d'empresa de totes les ubicacions per poder verificar-les alhora.
  4. Penja el full de càlcul. Abans de fer-ho, afegeix-hi totes les ubicacions que gestiones. Revisa els problemes habituals que endarrereixen el procés de verificació massiva per assegurar-te que les ubicacions es verifiquin tan aviat com sigui possible.
  5. Revisa les ubicacions i corregeix-ne els errors. Un cop s'hagi penjat el fitxer de full de càlcul, les ubicacions es mostraran al tauler. Abans de publicar les ubicacions, se't demanarà que en corregeixis els possibles errors. Més informació sobre com es poden corregir els errors
  6. Sol·licita la verificació massiva. Per assegurar-te que la informació d'empresa sigui precisa i només tu, el propietari d'empresa o un representant autoritzat pugueu gestionar-la, verifica les ubicacions. Per sol·licitar la verificació, envia un formulari amb algunes dades sobre tu i la teva empresa. Les ubicacions no es mostren a la Cerca, a Maps ni en altres propietats de Google fins que no s'han verificat.
  7. Mantén actualitzada la informació d'empresa. Pots afegir, suprimir i editar ubicacions al tauler o penjar un full de càlcul revisat. Més informació sobre com es pot editar la informació d'empresa