[GA4] Començar a utilitzar la secció Publicitat

Podeu utilitzar la secció Publicitat de la propietat de Google Analytics 4 per obtenir més estadístiques sobre els recorreguts d'usuari més importants. Els informes d'aquesta secció us ajudaran a entendre millor el retorn de la inversió (ROI) en mitjans en tots els canals, a prendre decisions fonamentades sobre l'assignació del pressupost i a avaluar els models d'atribució.

Contingut d'aquest article:

Abans de començar

Per veure els informes de la secció Publicitat, heu d'enllaçar la vostra propietat de Google Analytics 4 a un producte publicitari de Google.

Per veure els informes d'anunciant, enllaceu la vostra propietat a qualsevol dels productes següents:

Per veure l'informe d'anuncis de l'editor, enllaceu la vostra propietat a qualsevol dels productes següents:

Sobre l'atribució i els models d'atribució

Attribution is the act of assigning credit for important user actions to different ads, clicks, and factors along the user's path to completing the action.

An attribution model can be a rule, a set of rules, or a data-driven algorithm that determines how credit is assigned to touchpoints along a user's path to completing important actions.

Els informes d'atribució de la secció Publicitat us permeten entendre millor com funciona en conjunt la vostra estratègia de publicitat per generar accions d'esdeveniment clau. Aquests informes us permeten explorar diferents models d'atribució basada en regles i determinar quin pot ser el millor per a la vostra empresa. Obteniu més informació sobre com podeu començar a utilitzar l'atribució.

Sobre els informes

Un cop hàgiu enllaçat la propietat de Google Analytics 4 a un producte publicitari de Google, tots els usuaris de la propietat de Google Analytics 4 podran accedir a la secció Publicitat. Els informes de la secció tenen un aspecte i un funcionament una mica diferents en comparació amb la resta d'informes de Google Analytics 4. A la secció Publicitat trobareu els informes següents:

Utilitzeu aquests informes per respondre preguntes com ara:

• Quin paper han tingut les referències, les cerques i els anuncis en els esdeveniments clau?
  • Quant de temps ha passat entre l'interès inicial d'un client i la compra?
  • Dels camins que segueixen els clients, quins són els més habituals que condueixen a esdeveniments clau?

Seleccionar la configuració d'atribució

The Attribution settings page lets you choose how Google Analytics assigns credit to different ads, clicks, and other factors before users trigger key events and Google Ads web conversions.

To select attribution settings:

1. Sign in to Google Analytics.
  2. In Admin, under Data display, click Attribution settings.
  3. Select these attribution settings:
  4. Click Save.