[GA4] Començar a utilitzar l'àrea de treball Publicitat

Informació sobre com es pot treure el màxim profit de l'àrea de treball Publicitat

Utilitzeu l'àrea de treball Publicitat de la propietat de Google Analytics 4 per obtenir més estadístiques sobre els recorreguts d'usuari més importants. Els informes d'aquesta secció us ajudaran a entendre millor el retorn de la inversió (ROI) en mitjans en tots els canals, a prendre decisions fonamentades sobre l'assignació del pressupost i a avaluar els models d'atribució.

Contingut d'aquest article:

Abans de començar

Per treure el màxim profit de l'àrea de treball Publicitat, assegureu-vos d'enllaçar la propietat de Google Analytics 4 als vostres comptes de Google Ads. Quan enllaceu un compte de Google Ads, els informes de l'àrea de treball Publicitat contenen dades detallades de les campanyes de Google Ads. Més informació

Sobre l'atribució i els models d'atribució

L'atribució és l'acció d'assignar el mèrit de les conversions als diferents anuncis, clics i factors que intervenen en el camí dels usuaris quan fan una conversió. Un model d'atribució pot ser una regla, un conjunt de regles o un algoritme basat en dades que determina com s'assigna el mèrit de les conversions als punts de contacte dels camins de conversió.

Els informes d'atribució de l'àrea de treball Publicitat us permeten entendre millor com funciona en conjunt la vostra estratègia de publicitat per generar conversions. Aquests informes us permeten explorar diferents models d'atribució basada en regles i determinar quin pot ser el millor per a la vostra empresa. Més informació

Sobre els informes

Tots els usuaris de la vostra propietat de Google Analytics 4 poden accedir a l'àrea de treball Publicitat. Els informes de l'àrea de treball tenen un aspecte i un funcionament una mica diferents dels de la resta d'informes de Google Analytics 4. Actualment hi ha tres informes a l'àrea de treball Publicitat:

• Instantània de publicitat: obteniu una visió general ràpida de les mètriques de l'empresa i després aprofundiu en les àrees que vulgueu explorar. Més informació
  • Comparació de models: compareu com els diferents models d'atribució afecten la valoració dels vostres canals de màrqueting. Més informació
  • Camins de conversió: vegeu els camins que segueixen els clients fins a fer una conversió i obteniu informació sobre com els diferents models d'atribució en distribueixen el mèrit entre aquests camins. Més informació

Utilitzeu aquests informes per respondre preguntes com ara:

• Quin paper han tingut les referències, les cerques i els anuncis en les conversions?
  • Quant temps ha passat entre l'interès inicial d'un client i la compra que ha fet?
  • D'entre els camins que segueixen els clients, quins són els camins més habituals que generen conversions?

Seleccionar un model d'atribució

Tots els usuaris poden seleccionar models d'atribució per al seu ús personal als informes de l'àrea de treball Publicitat. La selecció d'un model d'atribució en aquesta àrea de treball no afecta la manera com la resta dels usuaris veuen les dades, ni com es calculen les dades als informes fora de l'àrea de treball Publicitat.

Altres informes de Google Analytics 4 amb dades de conversió i d'ingressos utilitzen el model d'atribució d'informes al nivell de propietat. Només els usuaris que tinguin la funció d'editor a la propietat poden canviar el model d'atribució dels informes a Administració > Configuració d'atribució. Els administradors també poden seleccionar períodes retroactius a Configuració d'atribució. Més informació