Krav til sms-udvidelse

Udvidelser af typen "klik for at sende sms" giver kunderne mulighed for at kontakte dig via sms som svar på en annonce. Udvidelser af typen "klik for at sende sms", heriblandt annoncøroprettede sms-beskeder, er underlagt de almindelige Google Ads-politikker. For at sikre kunderne den bedst mulige oplevelse, når de interagerer med dig via sms, har vi desuden vedtaget nedenstående yderligere krav.

Krav vedrørende telefonnumre

Følgende er ikke tilladt:

Not allowed Telefonnumre, der er forkerte, inaktive eller irrelevante eller ikke opretter forbindelse til den virksomhed, der annonceres for

Not allowed Telefonnumre, der ikke er lokale (dvs. gyldige i det land, der målrettes mod)

Eksempel: Brug af et amerikansk telefonnummer til besvarelse af sms'er i forbindelse med en annonce, der er målrettet mod Danmark

Not allowed Betalingsnumre (dvs. numre, som brugerne kun kan sende en sms til mod betaling af et ekstragebyr)

Få oplysninger om, hvordan du løser et problem med en afvist annonce eller udvidelse. Hvis du ikke kan rette telefonnummeret, skal du bruge et andet nummer, der overholder politikkravene.

Uacceptabelt svar

Følgende er ikke tilladt:

Not allowed Lange eller urimelige svartider for beskeder, der modtages fra brugerne

Eksempler: Undladelse af at svare brugeren eller urimeligt lang ventetid for brugeren, inden vedkommende får svar

Not allowed Afsendelse af irrelevante eller uønskede beskeder til brugere, som har reageret på annoncer

Eksempler: Afsendelse af sms'er om et produkt eller en tjeneste, der ikke er relateret til den oprindelige annonce, eller gentagen afsendelse af sms'er, hvis der ikke modtages et svar

Få oplysninger om, hvordan du løser et problem med en afvist annonce eller udvidelse. Gennemgå indholdet og svarfrekvensen, og lav derefter om på de interne systemer, eller giv de teams, der er ansvarlige for svartider, ordre til at gøre svartiderne i forbindelse med brugerforespørgsler kortere.

Dataindsamling i sms-udvidelser

Følgende er ikke tilladt:

Not allowed Indsamling af finansielle oplysninger

Not allowed Indsamling af officielle identifikationsoplysninger

Relaterede politikker og almindelige årsager til afvisning

Nedenstående Google Ads-politikker er særligt relevante for udvidelser af typen "klik for at sende sms" og er ofte knyttet til afvisninger. Få oplysninger om konsekvenserne af at overtræde vores politikker.

Misbrug af personlige oplysninger

Brug af personlige oplysninger på måder, som brugerne ikke har givet deres samtykke til, er strengt forbudt. Se politikken vedrørende indsamling og brug af data for at få flere oplysninger om, hvilke personlige oplysninger du må indsamle, og hvordan oplysningerne skal behandles.

Skadelig eller uønsket software

Google tillader ikke annoncering for websites, der er inficeret med malware, eller salg af skadelig software. Se politikken vedrørende misbrug af netværket for at få flere oplysninger. Denne politik gælder også for eventuel malware i klik for at sende sms-udvidelser. Det er ikke sikkert, at du selv er klar over det, hvis der opsat malware i dine indstillinger for sms-beskeder. Af hensyn til brugernes sikkerhed stopper vi visningen af klik for at sende sms-udvidelser, hvis der registreres malware i dem.

Upassende indhold

Hos Google lægger vi vægt på mangfoldighed og respekt for andre. Derfor tillader vi ikke indhold, der er stødende eller på anden vis upassende for brugerne. Se politikken vedrørende upassende indhold for at få flere oplysninger.

Gentagelse

For at sikre, at annoncerne har et professionelt præg, tillader vi ikke overdreven eller effektjagende gentagelse af ord eller udtryk. Se politikken vedrørende redaktionelle krav for at få flere oplysninger. Denne politik gælder også for indholdet i sms-beskeder.

Varemærker

Google har ret til at fjerne annoncer eller udvidelser som reaktion på klager fra varemærkeindehavere. Annoncørerne er ansvarlige for korrekt brug af varemærker i deres annoncetekst, aktiver og virksomhedsoplysninger. Få flere oplysninger i politikken vedrørende varemærker. Bemærk! Denne politik gælder også for de sms-beskeder, du sender.