Misbrug af annoncenetværket

Vi ønsker, at alle annoncer skal være nyttige, varierede, relevante og sikre for brugerne, når de vises på Google-netværket. Vi tillader ikke, at annoncører kører annoncer, indhold eller destinationer, der forsøger at snyde eller omgå vores processer for annoncegennemgang.

Her er nogle eksempler på, hvad du skal undgå i dine annoncer. Se, hvad der sker, hvis du overtræder vores politikker.

Skadelig eller uønsket software

Disse krav gælder dine annoncer og al software, der hostes af dit website eller din app, eller som der linkes til fra dit website eller din app, uanset om softwaren promoveres via Google-annoncenetværket eller ej. Følgende er ikke tilladt:

Skadelig software eller "malware", der kan skade eller skaffe uautoriseret adgang til en computer, en enhed eller et netværk

Eksempler: Computervira, ransomware, orme, trojanske heste, rootkits, keyloggere, dialere, spyware, falsk sikkerhedssoftware og andre skadelige programmer eller apps

Fejlfinding: Skadelig software
  1. Tjek status for dit website i Google Search Console. Hvis du ikke har brugt Search Console før, skal du angive dit websites adresse og klikke på "Tilføj en ejendom" for at se dens status. Du skal muligvis bekræfte, at du ejer websitet.

Selvom der ikke rapporteres problemer i Search Console, kan der stadig være registreret sikkerhedsrelaterede problemer med dit website i Google Ads. Kontakt din webmaster eller webhost, og brug værktøjer såsom Stop Badware til at undersøge problemet nærmere. Få flere oplysninger om, hvordan vi identificerer skadelig eller uønsket software.

2. Fjern eventuel skadelig eller uønsket software.

Google tilbyder ressourcer og vejledninger, der kan hjælpe dig med at løse dit problem, på hjælpesiden til hackede websites. Hvis du ikke kan løse problemet med annoncens destination, skal du opdatere annoncen med en ny destination, der overholder denne politik.

3. Rediger annoncen.

Når annoncen redigeres, indsendes annoncen og dens destination til gennemgang igen. De fleste annoncer gennemgås inden for én hverdag. Det kan dog i nogle tilfælde tage længere tid, hvis der er brug for en mere kompleks gennemgang.

Annoncer eller destinationer, der overtræder Googles politik vedrørende uønsket software

Eksempler: Uigennemskuelig beskrivelse af den funktionalitet, som softwaren indeholder, eller de fulde konsekvenser af at installere softwaren, manglende servicevilkår eller slutbrugerlicensaftale, levering af anden software eller andre applikationer i samme pakke uden brugerens viden, ændringer af systemet uden brugerens tilladelse, manglende oplysninger om, hvordan brugeren deaktiverer eller afinstallerer softwaren, og forkert brug af offentligt tilgængelige Google API'er ved interaktion med Google-tjenester eller -produkter

Fejlfinding: Uønsket software
  1. Tjek din annonce og destination for at sikre dig, at de overholder Googles politik vedrørende uønsket software.

2. Rediger annoncen og/eller destinationen.

Når annoncen redigeres, indsendes annoncen og dens destination til gennemgang igen. De fleste annoncer gennemgås inden for én hverdag. Det kan dog i nogle tilfælde tage længere tid, hvis der er brug for en mere kompleks gennemgang.

Urimelig fordel

Følgende er ikke tilladt:

Brug af Google-netværket til at opnå en urimelig trafikfordel i forhold til andre deltagere i auktionen

Eksempler: Tilknyttede virksomheder, der annoncerer på Google Ads i modstrid med de gældende regler for affilieringsprogrammet, promovering af det samme eller nært beslægtet indhold fra flere konti ved de samme eller nært beslægtede forespørgsler og ved forsøg på at vise mere end én annonce for din virksomhed, din app eller dit website ad gangen

Bemærk! Søgeord skal passe til målgruppens sandsynlige søgehensigt, og hvert enkelt website eller hver enkelt app, som du promoverer, skal tilbyde brugerne noget af klar og tydelig værdi. Du bør f.eks. undgå at promovere nært beslægtede produkter og priser på relaterede destinationer.

Vi ser med stor alvor på overtrædelser af denne politik, da de udgør en risiko for at beskytte vores brugere eller deres ejendom (f.eks. mod kriminel aktivitet og/eller skadelige annoncer). Når vi skal afgøre, om annoncører eller websites har gjort sig skyldige i uærlig forretningspraksis, gennemgår vi oplysninger fra flere kilder, heriblandt annoncørens annonce, website og konti samt kilder fra tredjepart. Konti, der overtræder denne politik, kan blive suspenderet og kan få forbud mod at annoncere hos os igen. Hvis du mener, at der er tale om en fejl, og at du ikke har overtrådt vores politik, kan du indsende en appel med en forklaring. Vi genaktiverer kun konti i tilfælde, hvor det virkelig er berettiget, så det er vigtigt, at din forklaring er fyldestgørende, præcis og ærlig. Få flere oplysninger om suspenderede konti.

Omgåelse af systemer

Følgende er ikke tilladt:

Ikke tilladt Involvering i handlinger, der har til formål at omgå eller forstyrre Googles annonceringssystemer og -processer

Eksempel: Tilsløring (visning af forskelligt indhold til bestemte brugere, herunder Google, end til andre brugere), der har til formål eller resulterer i forstyrrelser af Googles gennemgangssystemer eller skjuler eller forsøger at skjule manglende overholdelse af Google Ads-politikker (f.eks. omdirigering til ikke-kompatibelt indhold ved hjælp af dynamisk DNS til at skifte side- eller annonceindhold, manipulation af websiteindhold eller begrænsning af adgangen til så mange af dine landingssider, at det er vanskeligt at foretage en tilstrækkelig gennemgang af din annonce, dit website eller din konto)

Konkrete eksempler: En betalt telefonbogstjeneste tilføjer og fjerner gentagne gange søgeordsindhold, der vedrører ikke-tilknyttede virksomheder og/eller offentlige tjenester (hvilket overtræder vores politik vedrørende salg af gratis produkter), efter en annonce er blevet godkendt. Eller en betalt telefonbogstjeneste ændrer sin landingsside for at erstatte et nummer uden pristillægstakst, der er knyttet til en annonce, som blev godkendt, med et nummer til pristillægstakst.

Bemærk! Tilsløring omfatter ikke mulighed for indholdstilpasning, der tilføjer ægte værdi for bestemte brugere, f.eks. forskellige sprogversioner af samme indhold, så længe tilbuddet stadig er stort set det samme, så længe indholdets variation stadig overholder Google Ads-annoncepolitikkerne, og så længe Google kan gennemgå en version af indholdet

Eksempel: Gentagne overtrædelser af politikker på tværs af dine konti, herunder oprettelse af nye domæner eller konti for at sende lignende annoncer til annoncer, der er blevet afvist (for denne eller enhver anden Google Ads-politikregel)

Vi ser med stor alvor på overtrædelser af denne politik, da de udgør en risiko for at beskytte vores brugere eller deres ejendom (f.eks. mod kriminel aktivitet og/eller skadelige annoncer). Når vi skal afgøre, om annoncører eller websites har gjort sig skyldige i uærlig forretningspraksis, gennemgår vi oplysninger fra flere kilder, heriblandt annoncørens annonce, website og konti samt kilder fra tredjepart. Konti, der overtræder denne politik, kan blive suspenderet og kan få forbud mod at annoncere hos os igen. Hvis du mener, at der er tale om en fejl, og at du ikke har overtrådt vores politik, kan du indsende en appel med en forklaring. Vi genaktiverer kun konti i tilfælde, hvor det virkelig er berettiget, så det er vigtigt, at din forklaring er fyldestgørende, præcis og ærlig. Få flere oplysninger om suspenderede konti.

Ikke tilladt Manipulation af annoncetekst for at omgå vores automatiske systemtjek

Eksempler: Bevidst brug af stavefejl i forbudte ord eller udtryk for at undgå afvisning af annoncer og manipulation af varemærketermer i annonceteksten for at undgå de restriktioner, der er knyttet til brugen af et bestemt varemærke

Hvis din konto gentagne gange er involveret i manipulation af annoncetekst som beskrevet ovenfor, kan den blive suspenderet.

Fejlfinding: Omgåelse af systemer

En annonce kan godt blive afvist på grund af overtrædelse af denne politik, uden at det medfører suspendering af hele kontoen. Dette sker typisk, hvis et ord eller en sætning i annoncen minder for meget om et forbudt ord eller en varemærkebeskyttet term, det ikke er tilladt at bruge i annoncen. I så fald kan du nøjes med at fjerne det pågældende ord eller sætningen fra annoncen. Når du har redigeret og gemt annoncen, bliver den automatisk gennemgået, og hvis vi konstaterer, at den ikke længere overtræder denne politik, kan den blive godkendt til at køre.

Retningslinjer for webmastere

Følgende er ikke tilladt:

Involvering i handlinger, der overtræder Googles retningslinjer for webmastere

Eksempler: Søgeords-stuffing, tilsløring, luskede omdirigeringer, doorway-sider og spamming af websites for sociale netværk

Har du brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores politikker, behøver du kun give os besked: Kontakt Google Ads-support