Dimensionen Anmodede formater

Den type annonceformat, som dit website har anmodet om at få vist, f.eks. Display, Linkenhed, Matchet indhold osv. Denne dimension viser de formater, som dit website er konfigureret til at anmode om.

Hvilke typer annoncer der bliver vist inden for det anmodede format, afhænger af den aktuelle annoncekonfiguration. Lad os eksempelvis sige, at du har konfigureret en annonceenhed til at anmode om displayannoncer. Der kan i så fald blive vist forskellige typer displayannoncer i din annonceenhed, f.eks. animerede billedannoncer og HTML5-annoncer. I rapporten Viste annoncematerialer får du en udførlig oversigt over, hvilke annoncer der rent faktisk er blevet vist på dit website.

Værdier

• Display
  • Linkenhed
  • Matched content
  • InFeed
  • InArticle
  • Andre

Tidligere værdier

Hvis du genererer en rapport på grundlag af data fra før den 17. juni 2019, får du vist disse tidligere værdier:

• Text
  • Tekst og display
  • Linkenhed
  • Display
  • Native/annonce
  • Native/Matchet indhold/med annoncer
  • Native/Matchet indhold/uden annoncer
  • Andre