Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Oversigt over søgelayout

Oversigten over søgelayout giver dig indsigt i, hvor effektive dine søgelayout er med hensyn til indtægtsgenerering.

Værdier

• Intet: Søgeannoncetrafik uden et søgelayout.
  • Layoutnavn: Søgeannoncetrafik med et specifikt søgelayout (hvor "Layoutnavn" er det navn, du angav, da du oprettede dit søgelayout).